Şimdi Ara

3.Sene soru bankasyna gerek var my?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkada?lar 2. senemde fem mat1 konu özetli soru bankasyny çözdüm ve gerçekten mükemmel oldu?unu söyleyebilirim.
    matemati?im gayet iyi fakat emin olamyyorum karekök ygs mat soru bankasy gerekli midir benim için?
    yoksa direkt olarak denemeden mi devam etmeliyim?
    seviyem iyi ?u an bile 2 deneme çözdüm matematikten 30-35 neti rahat buluyorum.
    ?imdiden te?ekkürler.

• ygs calismana gerek yok 100 bin olsan yeter sen simdiden lys calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmmm Tesekkurler hocam.

• Hocam bu sene müfredatta azımsanamayacak değişimler var biliyorsun. Onun için 2017 SB'ları gerekli bence.
  • Psalms kullanıcısına yanıt
    Hocam fkb'ye henüz bakmadım ama matematikte hiçbir değişiklik görmedim. Sadece çıkan konular var. Geçen senenin soru bankalarını çözen bir insanın eksiği değil fazlası vardır. Elimde bireyin yeni müfredat kitabı var. Karekökün de geçen seneden kalma kitabı. Karşılaştırdığımda hiçbir değişiklik yoktu.
  • Şart bence ygs diyip geçme benimde 3.senem karekökügeçen sene yarı bıraktım bu sene tamamı çözecem fem kösb da ama yeni müfredat arıyorum yok çıkmadımı daha :( ?

• Yani cozsem iyi olur gibi ama sonucta lys nin 1000 kat onemli oldugu gercegi de car.ne kadar erken baslarsam o kadar iyi gibime geliyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aklından soru yazıp çöz bence..

• apotemi aban
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.