Şimdi Ara

3 sene önce yaşadığım olay.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baştan söyleyeyim CSB falan değil. Zaten forumda şuana kadar sadece 1 kere CSB yazdım o da beğenilmişti baya.

Neyse başlıyorum uzun uzun anlatmaya umarım hepsini okursunuz..

Sene 2009. Lise 3'e gidiyorum o zamanlar. Okulum oturduğum yere baya uzakta olduğu için her sabah durakta 7:15 gibi otobüs bekliyorum. Durakta her zaman bekleyen çok güzel bir kız vardı. Resmen abayı yakmıştım ona, çok hoşlanıyordum. Sırf onu daha çok görebilmek için onun bindiği minibüse binerdim ve okuluma yarım saat yürüyerek gitmek zorunda kalırdım. Liseli aklı işte, şimdi olsa öyle mi olur. Her şey bi yana kızın benden hiç haberi yoktu, varsa yoksa otobüste bi kaç bakışma o kadar. Ben bu kıza bi ara mektup bile yazdım ama vermeye hem utanıyordum, hem de 6 aylık tüm hayalim yok olur diye korkuyordum. Okulların bitmesine artık çok kısa bir süre kalmıştı. Baktım cesaretimi toplayamıyorum, 5 liramın üzerine numaramı yazıp kıza ertesi sabah bi bahane uydurup vermeye karar verdim. Ertesi sabah tüm hazırlığımı yapmış, cesaretimi toplamış bir şekilde durağa gittim. Kız yine ordaydı. O anda cebimdeki 5 lirayı çaktırmadan yere attım ve 20-30 saniye sonra yerden alıp kıza uzattım. O an ki diyaloglarımız şöyleydi:

-şey pardon bu para sizden düştü.
    +yanıma 5 lira aldığımı hatırlamıyorum benden düşmüş olamaz.
    -yok ya kesinlikle sizden düştü tam arkanızdaydı.
    +peki teşekkürler.

Kız aldı parayı. Yine otobüse bindik ve onun lisesinin önünde inerek her zamanki gibi enayi gibi kendi okuluma doğru yarım saat yürümeye başladım. Ama olsun yine de çok sevinçliydim. 5 liranın üstüne numaramı koca koca yazmıştım ve arayacağından emindim. 2-3 saat geçti ama ne arayan vardı ne mesaj atan. Telaşlanmaya başlamıştım. Öğle arası kantine uğrayayım dedim yemek almak için. Tam kantinciye paramı uzatırken bişey farkettim. OLAMAZ.. Üstüne numara yazdığım para bende kalmış, kıza da başka bir para vermişim meğer. Şok geçirdim. O gün benim için zehir oldu resmen, içimden ne kadar salak olduğumu tekrarlıyordum ha bire. Eve gidince kendi kendime ''moralini bozma be olum daha 1 hafta var elbet konuşursun'' diyerek teselli veriyordum ama nafile. Kızı bir daha ne durakta, ne de okul çıkışında görmüştüm. Hem 6 ayım hem de 5 liram gitmişti. Eğer utangaç olmasaydım, gidip direk konuşsaydım eminim bundan daha kötüsü olmazdı. Bu bana çok iyi bi ders olmuştu. Buraya kadar üşenmeden okuyan varsa onlara da teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noir Guy -- 21 Nisan 2013; 15:39:30 >

• Fena deil okuduguma değdi
  • 5 lirayı kantinciye vermemişsin iyi ki Bu arada 2 sene önce 2009 muydu ? CSB olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lowint -- 21 Nisan 2013; 13:04:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke-.

5 lirayı kantinciye vermemişsin iyi ki Bu arada 2 sene önce 2009 muydu ? CSB olabilir.

Aboov fena fail olmuşum. Düzelteyim sağolasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremaan02

Fena ya ama utanmana gerek yok çünkü öyle birşey yaptığını birtek sen biliyorsun.. ben saklı bir işte başarısız olursam ve utanmak gerekiyorsa öyle düşünüyorum.. Ve insan kendi kendine utanmaz

Güzeldi ilginçmiş

Utanmaktan daha çok kendi kendime ne kadar salak olduğumu düşünmüştüm. Neredeyse 1 yıl boyunca hep onun lisesinin önünde inip okuluma yarım saat yürümek zorunda kalıyordum, onun dışında o 5 lira o zamanlar benim için çok büyük paraydı, her şeyden önemlisi kızı kaybettim.

• vay be ben de böyle utangaçtım lisedeyken ama bil bakalım şimdi nasılım.....daha da utangaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Fena ya ama utanmana gerek yok çünkü öyle birşey yaptığını birtek sen biliyorsun.. ben saklı bir işte başarısız olursam ve utanmak gerekiyorsa öyle düşünüyorum.. Ve insan kendi kendine utanmaz

Güzeldi ilginçmiş

Utanmaktan daha çok kendi kendime ne kadar salak olduğumu düşünmüştüm. Neredeyse 1 yıl boyunca hep onun lisesinin önünde inip okuluma yarım saat yürümek zorunda kalıyordum, onun dışında o 5 lira o zamanlar benim için çok büyük paraydı, her şeyden önemlisi kızı kaybettim.

Kiz seninmiydi ki kaybedesin?

• Sene 2009 u gördüm sonrasını okumadım okuyacağım ama aklıma şu geldi :

• Oha ben de diyordum ki yıllar önce para üstü olarak aldığım bu 5 liranın üzerindeki numara kimin rehbere ekledim hocam.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Beşiktaş Ulan

quote:

Güzeldi ilginçmiş

Ben okulda bunu arkadaşlarıma derdim.. Kavgalar felan olurdu kızlar için..! Ben uzakta dururdum..!! Olum yapmayın değmez diyordumm.!! Sonra bunlar dayağı yiyordu geliyordu .!! Ertesi gün okula. Bir çift cümle.!! Sizin başınıza ne geldiyse hep **dan diyordum

Sakin ol şampiyon. Bu arada mesajını sansürleyerek yayınlıyorum, sen de editle bence mesajını ceza yiyebilirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Captain MacMillan.

Oha ben de diyordum ki yıllar önce para üstü olarak aldığım bu 5 liranın üzerindeki numara kimin rehbere ekledim hocam.

• Bi up çekelim o kadar yazdık.

• Yürüü bee koçumm
  • senin verdiğin 5liği minibüste uzatacak sandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefaliriza -- 22 Nisan 2013; 3:37:02 >
  • verdiğin 5 liradan sonra kız duraktan mı soğudu acaba yoksa sevinçten başka yere mi taşındı.
  • Güzel seneryo
  • Bahtsızsın kardeş, birde şöyle düşünürsen reddedilebilirdin.
  • Birde senden aldığı parayı minibüsçüye verdiğini düşünsene bir kağıda yazıp sizden düştüde diyebilirdin. Bu arada hikaye güzelmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben begendim Csb olsa da olmasa da guzel hikaye bro.

• Gitti 5 lira desene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NIYEGELDINLAN

Güzel seneryo

quote:

Orijinalden alıntı: Metabolism

Birde senden aldığı parayı minibüsçüye verdiğini düşünsene bir kağıda yazıp sizden düştüde diyebilirdin. Bu arada hikaye güzelmiş

Hikaye CSB değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.