Şimdi Ara

3.SENE Mİ YOKSA GİTMELİMİYİM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene 126k bu sene 44k . Sizce 3e kalmalimiyim ? Hukuk istiyorum en son devlet Erzincan 42k ile kapatmış . İçime sinmiyor pek . Fakat ailem artık vakit kaybetme diyor . Bu sene niye yapamadin diyor . Ne bileyim ya çok karışık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iyi bir cekis yapmissin bence kal, bu sene 126dan direkt 10k çekememis olabilirsin ama 44den rahat çekersin calisirsan. Aileni dinleme ne istiyorsan sen karar ver "keşke dememek için."
  • Evet sağolun hocam

• Up

• sayısal olsan umut var diyebiliriz fakat ea da zor. artı hukukun geleceği yok, yazıp gitmek daha mantıklı
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Ne alaka ? Hukukta gelecek yoksa neyde var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yakovpavlov45

Ne alaka ? Hukukta gelecek yoksa neyde var ?
    bence psikoloji, ekonomi ve işletme gibi bölümlerde var. ea bölümleri bilmiyorum fakat yeni medya diye bir bölüm açıldı geçen sene çoğu ünide, onun geleceği var. klasik mesleklerin sonu geldi ve geçiyor, siz inanıyor musunuz ki bundan 10-15 sene insan hakim veya doktorlar insan olacak? her şey makine öğrenmesi oldu, dünya da artık her şey yapay zekaya evriliyor hukuk sistemi de yüksek ihtimalle bu yola girecek ve yargıçlar tam tarafsızlık için makine olacak. senin aylarca yırtınarak ezberlediğin anayasa ve ceza hukukunu o milisaniyelerde öğrenecek. tıpta bile artık çoğu teşhisi makineler koyuyor, yoğun veya normal bakım odaları full cihaz dolu. gelecek teknolojide kısacası. ilerleyen dönemde ekonomistlere ve psikologlara daha çok ihtiyaç duyulacağını düşünüyorum çünkü bu meslekleri yapay zekaya öğretemeyiz gibi geliyor. kendinizi saçma bir sınav için derece yapacagım diye kasıyorsunuz :D dün 8 yaşında bir youtuber 6 milyon dolara 5 katlı bir yapı aldı haberleri vardı internette. kendinizi güncelleyin ve vizyoner olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Üzgünüm dostum burası Türkiye kanada değil . . Bana kalsa ben tarih okurum fakat maalesef iş yok . Psikoloji okuyanların durumu ortada akademik araştırma yapan dahi yok ülkede . İktisat ekonomi bana göre değil bu durumda hukuk kalıyor . Hukukçular sadece hakim savci vs değil alanı daha geniş oluyor .

• Towns T kullanıcısına yanıt
    Sanırım 700kdan kesinlikle kalın hocam çok iyi

• Yakovpavlov45 kullanıcısına yanıt
    şu an ülkede hem siyasal hem kültürel büyük bir dönüşüm var, hükümet değişikliği kaçınılmaz gibi gözüküyor yenisi gelince büyük reformlar yapılacaktır. "Burası Türkiye" mantığıyla tercih yapılmaması kanaatindeyim :d artı olarak tarih okuyan liseden bir arkadasım var su an, cok severdi tarihi. 1. sınıfta su an ve çizi yazısı vs. alanlarda çalışma yapıyor akademisyenlik düsünüyor ilerde. sözün özü koyveren değil çalışan, tırnaklarıyla kazıyan bir şekilde bir yerlere gelebilir bence kolay gelsin.
  • Up

• 3.sene bence. Sayısalda düşürenler oluyor ama ea da hiç duymadım. İlk 10kya oynarsın.

bu cümleler bir yerden tanıdık geliyor sanki bana (haluk tatar ) :D
  • tmde matematiği halletiğin sürece her şey olur. matematiğimi çok daha iyi yapabilirim diyorsan kal ama matematiğe ilgin yoksa psikolojiyi de bozabilirsin dikkat et derim :D
  • MUSAD42 kullanıcısına yanıt
    Matematik iyi hocam sorun geometride sadece çok eksigim yok

• Kal aga kal

• itsmyturn_ kullanıcısına yanıt
    Hocam kafayı yicem kimi kal diyo kimi git

• Up

• Yaz hukuk hocam zaten yeni bitme bir okul değil erzincan, hakim savcılıga yönelirsin sen okuyana kadar yine bi metö çıkar torpilli hakimler atılır sen yerleşirsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.