Bildirim
3 sene içinde 4500 maaşla işe başlayın / PARAMEDİK

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Katılıyorum aynı şey hemşirelik için de geçerli.Al 65 puanı dönerle 5000 i geçersin.
Ya da işin başka yolu gir bekçiliğe batıda 4500 al gece çalış gündüz yat.Okul okumayla vakit kaybetme felan yok. -
Öyle kolay değil o, ben gidecektim mezuna bıraktım.
80 bin paramedik mezunu var.
3 senede 15 bin kontenjandan 45 bin kişi daha var.
şu anda son senesinde olanlar var. etti 60
80+60= 140 bin kişi
Alınan kişi sayısı en fazla 2-3 bin.
Kpss de kaça girip atanacaksınız ki ? O kadar kolay değil ne yazık ki paramedik. -
VİZYONA BAK BE HELAL HAA
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
nerede yazıyor hocam 80 bin mezun oldugu?quote:
Orijinalden alıntı: Penanggalan
Öyle kolay değil o, ben gidecektim mezuna bıraktım.
80 bin paramedik mezunu var.
3 senede 15 bin kontenjandan 45 bin kişi daha var.
şu anda son senesinde olanlar var. etti 60
80+60= 140 bin kişi
Alınan kişi sayısı en fazla 2-3 bin.
Kpss de kaça girip atanacaksınız ki ? O kadar kolay değil ne yazık ki paramedik. -
Yüzde 90 ihtimalle bu maaşı bulamayacaksın :Dquote:
Orijinalden alıntı: tanrikutalp
VİZYONA BAK BE HELAL HAA -
www.gercekgundem.com
Gürer: Sağlık alanında işsizler ordusu çığ gibi büyüyorhttps://www.gercekgundem.com/siyaset/14898/gurer-saglik-alaninda-issizler-ordusu-cig-gibi-buyuyor
att ile paramedik aynı görevi paylaşıyor
-
Görevi aynı da atamaları ayrı yapılıyor. 80 alan atanıyor şuan. 85'i hemşire için söylemiştir -
İpini koparan da foruma gelmiş ha. Beyin fotoğrafı at çekil kenara tebrik. Yazdıklarımda karşı çıktığın ne -
Ahahaha ben bu forumda olduğum zaman muhtemelen Donanımdan haberin dahi yoktu, bu kategoride bana bu da dendi ya.
Akıl verme, git sen Paramedik oku. Atan al parayı tüm hayatı bir kağıt parçası üzerine kurulu insanlarla mutlu mesut yaşarsınız yan yana. -
Tamam abi yapay zeka yap hadi vaktini çalmıyım blockquote:
Orijinalden alıntı: Hesy-Ra
Ahahaha ben bu forumda olduğum zaman muhtemelen Donanımdan haberin dahi yoktu, bu kategoride bana bu da dendi ya.
Akıl verme, git sen Paramedik oku. Atan al parayı tüm hayatı bir kağıt parçası üzerine kurulu insanlarla mutlu mesut yaşarsınız yan yana.
En Beğenilen Yanıtlar

Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X