Şimdi Ara

3 Saatlik Tr Serveri Deneyimim Ağır QQ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler arkadaşlarında isteğiyle türkiye serverine geçmiştim bugun.ilk başta herşey normaldi arkadaşla duo girip 2 maç kazandık.westte silver 3 idim.fakat trde bronze 1 den başlattı.akşam arkadaş yoktu 3 maç yapayım dedim.ilkinde aynştayn arkadaş herkes apc adc alsın midden pusluyoruz kazanıyoruz 17 dk da oyun bitiyor dedi.takımda adc yoktu meta denen bir şey yoktu lee sin solo bot jax solo top 20 dk 50 cs fizz ile nidalee midde takılıyorlardı.adamların maviye invade attık adamlarda bizim maviye gitti nidalee bana maviyi ver dedi adamları gördüm ben bizim mavide vermedim hemen sövmeye başladı.ikinci oyunda botta adc olarak gittim farmımı yaptım sadece diğer laneler sağolsunlar oyunu kaybettik lee sin op jungler olarak görünüyor sanırım fizz oynuyor arkadaş flash almıyor lee sin ignite smite laf da anlatamıyorsunuz.son maçtada anivia mid gittim junglerimiz saolsun 2.maviyi vermedi.3.maviye yardıma gelmedi izledi adamlar beni orda kesti.0 gank yaptı.birde oyunlarla sürekli flame oluyor milletten küfür yemekte adamın zoruna gidiyor sonuç olarak 40 lira rp çekip weste aktardım hesabı bilmiyorum belkide bronze 1 olduğum için öyle olmuştur.ama bunlar westte normal oyunlarda olmuyor.

• son anlattığın klasik noob tribi yalnız dikkatini çekerim

TR pişmanlıktır diyoruz kimse inanmıyor burada boşuna kötülüyoruz zannediyorlar. Geçmeyin şu servera dedikçe geçiyorsunuz arkadaşım daha ne yapalım.
  • Çözümü kolay TR'de oynamanın,arkadaş ağını genişleteceksin.
  • Cuma günü TR serverına geçtim dayanamadım canıma tak etti 3 günde bu akşam tekrar weste döndüm.Westte yenilsem de sıkıntı yok en azından maçlar zevkli geçiyor.Flame %90 oranında daha az.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.