Şimdi Ara

3 saat yolculukta ne yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 10-12+ saat yolun yokki tak kulaklığını yolu izle veya uyu
    Telefona 2 film at onları izlersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONUR_345241 -- 20 Nisan 2013; 22:29:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

quote:

quote:

UP,Yarın 08.00'da başlıyorum yolculuğa

araba ne

2012 Honda Civic ya da 2012 Volkswagen Transporter.Hangisiyle gidelim derlerse

vayy zengindin ya sen ondan soruyom Tavsiyem HIMYM'den ilk üç, Two and Half Men den de 3'er bölüm götür. 3 'er bölüm sıkmaz. 1 er saatten 2 saat yapar maksimum. Sonra da açar dhde takılırsın.

Yolculuk boyu izlemek iyi olmuyor yolculuğun son vakitlerinde kendine zaman ayır bence. Yol boyu telefona bağlı kalma. Yolculuk nasıl geçti dediklerinde "" deme

Şarj ne olacak peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

araba ne

vayy zengindin ya sen ondan soruyom Tavsiyem HIMYM'den ilk üç, Two and Half Men den de 3'er bölüm götür. 3 'er bölüm sıkmaz. 1 er saatten 2 saat yapar maksimum. Sonra da açar dhde takılırsın.

Yolculuk boyu izlemek iyi olmuyor yolculuğun son vakitlerinde kendine zaman ayır bence. Yol boyu telefona bağlı kalma. Yolculuk nasıl geçti dediklerinde "" deme

Şarj ne olacak peki

o kadar zenginsin(takılıyorum kızma) yedek batarya al iphoneyse bilemem tabii. Yav yaşın kaç senin babandan arabayı iste sen sür işte. Ne sıkılması. Otobanda falan önceden biliyorsan+aynaları kullanabiliyorsan basit zaten

Not: Eğer yakalarlarsa ceza yazıyorlar. O da birşey değil. 1000 tl falan. Ama ödemiyorsun. 6 ay falan zam geliyor ödemezsen sonra kalıyor öyle. Arabayı satmadığınız sürece ödemeniz şart değil. Ben yakalandım. Babam adamlarla konuştu hiç ceza yazmayacaklardı sonra 50 liralık emniyet kemeri cezasıyla yırttık

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

araba ne

Şarj ne olacak peki

o kadar zenginsin(takılıyorum kızma) yedek batarya al iphoneyse bilemem tabii. Yav yaşın kaç senin babandan arabayı iste sen sür işte. Ne sıkılması. Otobanda falan önceden biliyorsan+aynaları kullanabiliyorsan basit zaten

Not: Eğer yakalarlarsa ceza yazıyorlar. O da birşey değil. 1000 tl falan. Ama ödemiyorsun. 6 ay falan zam geliyor ödemezsen sonra kalıyor öyle. Arabayı satmadığınız sürece ödemeniz şart değil. Ben yakalandım. Babam adamlarla konuştu hiç ceza yazmayacaklardı sonra 50 liralık emniyet kemeri cezasıyla yırttık

Kullanıyorumda,riske gerek yok
    Evet telefon iPhone

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 20 Nisan 2013; 22:39:58 >

• bende yarın gece 00.00 çıkıp sabah 10 da varıcam .arkadaşla (kız) bi şeyler yaparız.şaka la erkek arkadaşımla heralde konuşuruz ben dota 2 yi anlatırım o dinler
  • Arrow'a başla.Sağlam dizi

• quote:

Orijinalden alıntı: kasalik

bende yarın gece 00.00 çıkıp sabah 10 da varıcam .arkadaşla (kız) bi şeyler yaparız.şaka la erkek arkadaşımla heralde konuşuruz ben dota 2 yi anlatırım o dinler

Erkek arkadaş derkene?

İzliyorum zaten hocam
  • ne çarptırıyon lafı normal insan olarak arkadaş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.