Şimdi Ara

3 puan alamadıysak prandelli yüzündendir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk maçtan kendisi için kötü şeyler söylemek istemiyorum inşallah eksikleri görüp ilerde gerekeni yapacaktır. Bugün gol atamaydısak suçlusu kendisidir. Eskişehir oyunu sahasında kabullenmiş defanstan çok rahat topu taşıyoruz ileriye sen kalktın yekta'yı stoperlelrin arasına yerleştirdin. Onun yaptığı işi chedjou'da gayet başarılı yapabiliyor. 1 gram faydası olmayan selçuk'u oyundan çıkarmadın. Veysel yüzünde ölü sağ tarafı gördüğün halde olcan'ı oyuna geç soktun. Tek başına atak geliştirmeye çalışan bruma'yı çıkarmak ayrı bir olay.

• Biz direkt sana verelim görevi.
  • galatasaray kendi evinde maç kazanamıyorsa ve rakibinin bir sürü eksiği varsa suçlu teknik direktördür
  • Hep yerlilere sallayın zaten. Sneijder ne yaptı oynadığı sürede? O neden konuşulmuyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro

Biz direkt sana verelim görevi.

Sen otur 1 puana sevin. Evinde oynuyorsun, 3 tane orta saha ile oynuyorsun hadi oynadın birini niye stoperlerin arasına gömüyorsun.. İleri hattı kuvettli tutsaydı golü kesin bulurduk. Oyuncu tercihleri ve değişikleril yanlıştı bugün.
  • geçen hafta şansa yendik ona güvendi sanırım, gs 3 tane orta saha ile oynamaz. bu takımda 2 tane kanat olmaz ise olmaz. bruma bugün kanattan çok forvet oynadı zaten

mancini gibi saçma sapan işlere girdi prandelli, iyi ki süper kupayı aldı fb vazgeçti 4231 den

illa 3 lü orta saha oynatacaksa selçuk yerine furkan ya da umut g. oynamalı artık. selçuk un kellesini almazsa 6. hafta prandellinin kelle gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

quote:

Orijinalden alıntı: Vaas Montenegro

Biz direkt sana verelim görevi.

Sen otur 1 puana sevin. Evinde oynuyorsun, 3 tane orta saha ile oynuyorsun hadi oynadın birini niye stoperlerin arasına gömüyorsun.. İleri hattı kuvettli tutsaydı golü kesin bulurduk. Oyuncu tercihleri ve değişikleril yanlıştı bugün.

Savunmayı sağlam tuttu.Dzemaili ve Selçuk geriden pas yapması gerek.Selçuk pasların %85 ini geriye %15 ini de Burak'a attığı için, verimli olmuyor haliyle.

Selçuk'u Burak'ı kesse kimi koyacak ? ne yapacağını kestiremediğin Yekta mı ne oynayacağını kendisinin de bilmediği Umut ve Furkan mı ? forvete girmiyorum bile.

Şampiyonluk giderse Prandelli yüzünden değil alınmayan santrafor yüzünden gidecek.Geçen sene ligde en az gol yiyen takım bizdik.Bu takım atamıyor.Sorun orada.

Sneijder'de leş gibi oynuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Terime 3 maç daha ceza
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CcCriSsS

Hep yerlilere sallayın zaten. Sneijder ne yaptı oynadığı sürede? O neden konuşulmuyor anlamadım.

Konu açmayacaktım ama sırf şu yorumun yüzünden açacağım.Sneijder eleştirildikçe de açmaya devam edeceğim.
  • Prandelli deli etti beni de yav 3 tane orta sahayla çıkıyorsun tamam bir şey diyemem ama gördün ki oynayamıyorlar değiştir be adam. Kağıt üzerinde 3 tane orta saha vardı ama oyunda adam gibi oynayan tek adam Yektaydı. Olcan,Pandevi almak için neyi bekledi o kadar anlamadım. İleriyi dörtleyeceğine gitti ileri 3lüyü çıkardı yerine benzer tipte adamları soktu. Prandelli konusunda hata etmişiz apaçık belli ligi tanıyan adam getirmek gerekiyordu.
  • Sneijder'e maçta topu topu kaç kere pas geldi ceza sahası yakınlarında ki ya da kaç kere verdiği pası geri alabildi ya da kaç kere duvar pasına girebildide topu ezdi ayağından kaçırdı. Kaç kere köşe vuruşu kullandıda ön direğe kesti ya da kaç kere ara pası attıda başarısız oldu ya da kaç kere orta kestide top taca gitti. Önce bunları bi cevaplamak lazım. Sneijder klasik 10 numara oynayan bir oyun kurucu. Bu adam takımın beyni olacak. Vücut olmadan beyin bir işe yaramaz şunu anlayın. Senin kolların bacakların yok koşmaya çalışıyorsun. Koşamayınca da suç beyinde oluyor. Yok arkadaşım yok. Bunları geçiniz lütfen.
  • 3'lü orta saha tercihi bence doğru olsa da devamında Selçuk çıkmalıydı.

Bugünkü hamlelerink ben de beğenmedim.

Son olarak her eleştiriyi linç etmek olarak algılamayın, yapıcı ve yerinde eleştiri faydalıdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.