Şimdi Ara

3 pc için tek kasa mı yoksa 3 kasa mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternet ve ofis amacıyla ofise 3 pc alınması düşünülüyor.

Tek kasa ile bu işi halledebilir miyiz? Halledilirse maliyeti ne olur acaba?

Yoksa ayrı ayrı 3 kasa alınması mı daha mantıklı olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tek kasayla ancak görüntüyü da?ytabilirsiniz. 3 ki?i farkly i?ler yapacaksa mecbur 3 kasa aalcaksynyz.
  • 3 ayrı anakartı tek kasaya sığdıramazsınız özel yapım vb değilse mecbur 3 kasa olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım. Ben çok farklı birşey düşünmüştüm, yanlış olduğunu öğrenmiş oldum.
    Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunun için bir çözüm yolu var ama biraz uğraşmanız gerekmekte. http://www.miniframe.com/ Bu sitedeki program ile bir bilgisayar üzerinden farklı monitörlerde sanki başka bir bilgisayar varmış gibi kullanabiliyorsunuz hocam. Ayrıca mouse + klavye vb. şeyleride takarak 2 bilgisayar varmış gibi kullanabilirsiniz hatta daha fazla. Kaç monitör , klavye ve mouse takacağınız size kalmış. Bunun sayesinde 1 bilgisayar üzerinden isterseniz 2 kişi 2 monitörle 2 farklı oyunu oynayabilir yada 3 veya daha fazla takabilirsiniz. Aşağıda da videosu var hocam buyurun siz değerlendirin.. 1 adet sağlam kasa alarak 3 farklı monitör ve 3 klavye 3 mouse ile çözülebilir.

Youtube'da ''SoftXpand'' diye aratırsanız daha çok videoya ulaşabilirsiniz. Çok fazla ağır işlem yapmayacaksanız bence bu bir çözüm yolu olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKingOfNaples -- 9 Ocak 2015; 2:17:43 >

• Dershanede var, tek kasayla 4 bilgisayar kullanıyorlar öğrenciler, onun bir aygıtı var; bu aygıtta klavye mouse ve monitor girişleri var, her kullanıcı için ayrı birer tane alıp hepsini tek kasaya takıyorlar, kullananlar ayrı bilgisayar gibi kullanıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl bir ps 3 almam lazım ?
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.