Şimdi Ara

3. Parti (OEM) Dualshock 3 Kullanan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aranızda 3. Parti (OEM) Dualshock 3 kullanan var mı?. Uygun fiyatlı bu kolların artıları eksileri nelerdir. Orijinal kolun yanına misafire yada çoluğa çocuğa vermek için alsak idare edermi. Acilen temin etmem gerekiyor yorumda bulunursanız sevinirim.

http://www.buyincoins.com/new_en/details/wireless-bluetooth-shock-6-axis-controller-for-sony-ps3-product-3517.html

• hiç bir ise yaramaz kalite 0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizzat kullanmadım fakat performans olarak DS3 beklemeyin diyorlar müşteriler bunları aldıkları sitede. Bazıları tuşları daha sert bulmuş bazıları analoglarda sorun bulmuş (Analog ya az hareket edince veya sonuna yaklaşınca hassasiyetini yitiriyor diyorlardı) ama herkes zaten 2. veya fazlalık olarak aldığı için genel performanstan mutlu... ha bu arada Türkiye'de de millet patır patır spotçulardan DS3 alıyor ama aldıkları hep bunlardan, haberleri yok gariplerimin :D
  • Bende çoluk çocuk ve misafir için alacağım 25 liralık koldan orijinal performansı beklemek saflık olur zaten. Spotçu olayına ise katılıyorum bu 3. partilerin Logosuna kadar aynı olanların var, bilmeyen birinin 10 dolarlık alete 50-60 lira bayılıp nede ucuza aldım kar'dayım demesi içten bile değil. Keşke kullanan birinden yorum alabilseydim ama yinede en kısa sürede siparişi vereceğim geldiğinde yorumumu yazarım.
  • Birde daha çabuk bozuluyor ama ve bazen tus basmıo falan ben yaklasık 10 gun kullandım sonra attım zaten benim ps3 un kolu bozuldugu zamandı kuzen gelmisti ikinci kol lazımdı neyse oda sikayetcidi yaptıgımız mactan bile zevk alamıyorduk bazen ama mesela baska bi arkda oynadım ondaki daha guzeldi :) ama acilse alınıp oynanabilir ama eger hep oynicaksan yani 1. kol yapcaksan tavsiye etmem ozellikle fps de
  • Bende Kontorland var 2 ds3 'üm vardı aldım öyle lazım olur diye kablolu 3 aydır hiç sorun yaşamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Arkadaşlar aranızda 3. Parti (OEM) Dualshock 3 kullanan var mı?. Uygun fiyatlı bu kolların artıları eksileri nelerdir. Orijinal kolun yanına misafire yada çoluğa çocuğa vermek için alsak idare edermi. Acilen temin etmem gerekiyor yorumda bulunursanız sevinirim.

http://www.buyincoins.com/new_en/details/wireless-bluetooth-shock-6-axis-controller-for-sony-ps3-product-3517.html

OEM üçüncü parti ya da düşük kalite ürün değildir.
    Bilakis birebir orijinal ürün anlamına gelir.

selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: shadow006

Arkadaşlar aranızda 3. Parti (OEM) Dualshock 3 kullanan var mı?. Uygun fiyatlı bu kolların artıları eksileri nelerdir. Orijinal kolun yanına misafire yada çoluğa çocuğa vermek için alsak idare edermi. Acilen temin etmem gerekiyor yorumda bulunursanız sevinirim.

selamlar

+1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ps3 Netw@rks
    Bende Kontorland var 2 ds3 'üm vardı aldım öyle lazım olur diye kablolu 3 aydır hiç sorun yaşamıyorum

Bir arkadaşta Kontorland vardı bir hafta olmadan bozulmuştu anlaşılan Orjinal olmayan ürünleri çok uzun süre kullanmak şans işi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

selamlar

Doğru, Sony den lisans alarak üretiyorlar bu aksesuarları. Diğer çakma ürünler güncelleme gelince kullanılamayabiliyor. MM da vs. var ama kablosuz olanların fiyatları çokta ucuz değil. Bir tane kablolusundan alacağım hem pc hem ps3 te kullanmak için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.