Şimdi Ara

3. nesil i7 extreme ne zaman çıkıcak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çıkmayabilirmi? ne zamandır 3970x zirvede

• 4. nesil intel haswell mimarisini kullanan i7 4770k 2013.2 ceyrekde satisa sunulacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3. Nesil 22nm ivy bridge mimarisi ile üretilecek. X79 uyumlu gelir mi kesin değil. Ne zaman çıkacak bilmiyorum. Haswell işlemciler güç tüketimi konusunda iddialı olacak performans aynı hatta bazen daha geride olacak deniliyor. 6 ivy bridge çekirdeği kullanan bir işlemci olur termal malzemesi kaliteli olur yüksek OC kapasitesi için bir de 2.5 milyar fiyatı ile rafda bekler. Oyun için asla alınmaz. 4770k termal malzemesi kaliteli gelirse günlük 5ghz kullanılır güzel performans sunar bakalım 3.nesil FX Streamroller nasıl gelecek.

• hocam ben extremeyi soruyorum bunlar normal i7
  • quote:

Orijinalden alıntı: makavel1

hocam ben extremeyi soruyorum bunlar normal i7

3. nesil çıktı şimdi 4. nesili beklioruz
  • extreme 3. nesil çıkmadı 2 de kaldı
  • kac para olur acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i7 3770k - 4770k yorumlarını gördüm de arkadaşlara i7 nin kendisi bile ekstrem geldiğinden yorumlar yapmışlar
  • 3.nesil extremeler mayis haziran gibi cikicak diye biliyorum ve simdiki x79 anakartlara gelecek. Performans faki az olacak diye biliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 çekirdek üstünde 32nm altı üretim yok amd yi eleştirmenlerin atladığı nokta bu. 6 core sandy bridgeler bile uçuk fiyatlara satılırken ivy ye geçse işlemci için 3000 tl yi aşar fiyatları, zaten böyle bir plan yok bu yılın 2. Yarisında. 3680x çıkacak oda sandy bridge ama 8 core ilk i7 olacak. 16 Threat ile deli bir işlemci olacağı kesin ama donerciye bakan kedi gibi bakacağımiz garanti. bir mucize olup da intel fiyat politikası değişmezse :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: OnTEC

4 çekirdek üstünde 32nm altı üretim yok amd yi eleştirmenlerin atladığı nokta bu. 6 core sandy bridgeler bile uçuk fiyatlara satılırken ivy ye geçse işlemci için 3000 tl yi aşar fiyatları, zaten böyle bir plan yok bu yılın 2. Yarisında. 3680x çıkacak oda sandy bridge ama 8 core ilk i7 olacak. 16 Threat ile deli bir işlemci olacağı kesin ama donerciye bakan kedi gibi bakacağımiz garanti. bir mucize olup da intel fiyat politikası değişmezse :-)

Boşverin önemli olan fiyat performans uzanamacağım ciğer pistir i7 3930k varken de Extreme işlemcilere para verilmez. En uç mantık çerçevesi içindeki işlemci 3930k'dır :)
  • işiniz işlemci gerektiriyorsa sonuna kadar gider
  • Ivy Bridge-E serisi yılın son çeyreğine ertelendi diye biliyorum. Extreme serisi x79'a çıkacak deniyor ama konu Intel se kesin konuşmamak lazım:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.