arkadaşlar ttnet'in yaptığı 3'lü kampanyaların linki. birisi fırsat, diğeri avantaj kampanyası. inceledim hiçbir farkı yok. neden böyle bir kampanya yapılmış dersiniz, gözümden kaçan bir şey mi var?
bende yeni eve cıktım sınırsı bir baglantı düşünüyorum şimdi sitelerine girdim gördüm ama fark yyok pekala niye fiyatta fark var bilen anlayan birisi var mı?
TTnet MH her iki kampanya arasında fiyat dışında herhangi bir fark olmadığını belirtti...Gerçi internet sitesinde verilen bilgi doğru ise, 39Tl olan kampanyada AKK 50GB 49 TL olan kampanyada ise 75GB...ben bu farkı görebildim
Asıl mesele şu ki, kampanyaya başvurmak için MH'ni aradım ve yarım saate yakın bilgilendirme kimlik tespiti vs süreci geçirip sorgu sonucunda adresimde FIBER altyapısının bulunduğu bildirildi. Ardından başvuru bilgileri alınırken, sistemden haber bekleniliyor diye MH bir süre bekletti ve TA TAAA.... "beyefendi, altyapınız TivibuEV hizmetini desteklemiyor bu nedenle başvurunuzu tamamlayamıyoruz. Lütfen başka bir kampanyamıza/paketimize başvurunuz." şeklinde sonlandı!
TivibuEv'siz başvuru seçeneği de yok, hiç kullanmayacağım TivibuEv desteklenmediği için kampanyaya başvuramıyorum şaka mı ne :)) Zaten 20Mbit Fiber hat varken IPTV uygulaması olan Tivibu'nun da nasıl olur da desteklenmediğini de anlamış değilim? Teknik olarak anlatan da yok zaten MH'de, tek açıklama alt yapınız desteklemiyor :))
Her neyse, muhtemelen hayırlısı oldu, Türktelekom'dan 6-7 yıldır uzaktayım pişman da değilim. Fiyatı çok cazip ama meretin, ondan üzülmedim desem yalan :D
quote:
Orijinalden alıntı: satox
TTnet MH her iki kampanya arasında fiyat dışında herhangi bir fark olmadığını belirtti...Gerçi internet sitesinde verilen bilgi doğru ise, 39Tl olan kampanyada AKK 50GB 49 TL olan kampanyada ise 75GB...ben bu farkı görebildim
Asıl mesele şu ki, kampanyaya başvurmak için MH'ni aradım ve yarım saate yakın bilgilendirme kimlik tespiti vs süreci geçirip sorgu sonucunda adresimde FIBER altyapısının bulunduğu bildirildi. Ardından başvuru bilgileri alınırken, sistemden haber bekleniliyor diye MH bir süre bekletti ve TA TAAA.... "beyefendi, altyapınız TivibuEV hizmetini desteklemiyor bu nedenle başvurunuzu tamamlayamıyoruz. Lütfen başka bir kampanyamıza/paketimize başvurunuz." şeklinde sonlandı!
TivibuEv'siz başvuru seçeneği de yok, hiç kullanmayacağım TivibuEv desteklenmediği için kampanyaya başvuramıyorum şaka mı ne :)) Zaten 20Mbit Fiber hat varken IPTV uygulaması olan Tivibu'nun da nasıl olur da desteklenmediğini de anlamış değilim? Teknik olarak anlatan da yok zaten MH'de, tek açıklama alt yapınız desteklemiyor :))
Her neyse, muhtemelen hayırlısı oldu, Türktelekom'dan 6-7 yıldır uzaktayım pişman da değilim. Fiyatı çok cazip ama meretin, ondan üzülmedim desem yalan :D
444'lü numaraları aramak bedava konuşma dakikalarından mı düşüyor, ücret mi yazıyor. yarım saat konuşsam fatura ikiye katlanır
quote:
Orijinalden alıntı: satox
AKK dışında fark görünmüyor...
çağrı merkezlerinde çok ilginç arkadaşlar denk gelebiliyor. ilk kontrol edeceği şeye en son bakmış...
inceyolİ
kullanıcısına yanıt
Haklısınız, çok ilginç arkadaşlara denk geliniyor sürpriz yumurta misali... Sonucu sizlerle paylaşmak istiyorum, toplamda 3 sefer MH ile görüşmem oldu, ilki yukarıda sizinle de paylaştığım görüşmeydi. Ardından MH'den birisi beni aradı ve başvuru talebim olduğunu, başvurumu tamamlamak isteyip istemediğimi sordu. Ben de "tivibu altyapısı nedeniyle başvurumun kabul edilmediğini" ilettim, bunun üzerine aynı kampanyaya tivibusuz olarak başvurabileceğimi belirtti... Ne tuhaftır ki bir önceki MH çalışanı bunun mümkün olmadığını belirtip başvurumu geri çevirmişti. Her neyse, bu yeni arkadaşa teşekkür ettim...formu doldurmaya başladık vs derken bu kez de şöyle bir durum ortaya çıktı 39 TL'lik NET FIRSAT kampanyası MH'nin bizi araması durumunda seçeneklerde aktif olmuyormuş!!! Hatta TTnet ofislerinden de bireysel başvuru ile alınamıyormuş. Ancak benim MH'ni aramam durumunda bu kampanyaya kaydımın yapılabileceğini belirtti, veyahut istersem 49 TL'lik kampanyaya beni kaydedebileceğini bildirdi. Ben de tabiki nazikçe teşekkür edip, 39 TL'lik kampanya için arayacağımı söyledim....
Bu şekilde müteakiben gün içerisindeki 3üncü aramamı gerçekleştirip, ön başvuru işlemlerimi tamamladım! Ancak bana gelen evrakları doldurup gönderdiğimde hattım açılmadan önce TTnet inceleyip onay verecekmiş. Bu aşamada uygunsuz bulur ise baş vurumu reddedebilirmiş... İşimiz Allaha kaldı anlayacağınız, Neyse sözün özü, MH yetkilisine kanmayın ve zorlayın.
39 TL'lik kampanya ise yalnızca siz 444 0 375 no.lu numaradan 7-1-1 adımları ile abonelik başvurusu talep ettiğinizde alınabiliyor, boş yere böyle bir kampanya görünmüyor 49 TL'ye verebiliyoruz diyenlere aylık 10 TL fazladan para kaptırmayın.
NOT: Kampanya bitiş tarihi 30 Haziran 2013, bu tarihten sonra 49 TL'lik tarife uzatılabilir belki ama 39 TL'lik tarifenin uzatılacağına ihtimal vermiyorum. Buna göre niyetiniz varsa elinizi çabuk tutun
uygun bulma durumunu merak etmeyin. sadece evrak uygunlu kontrol edilir. yani hat sahibi mi başvurmuş? kimlik bilgileri var mı? vs vs...
arkadaşlar 3 lü fırsat ve 3 lü avantaj olarak 2 kampanya var.ilk 3lü avantaj paketi çıktı(49tl) ardında belirli şehirlere 3 lü fırsat(39tl) açıldı. Suan tüm Türkiye de fırsat kampanyası door to door ekiplerine açık sahadaki arkadaşlarımız başvuru alabiliyor. avantaj kampanyası ofise ve bayiye açık 30 haziranda bitiyor.Fark bu sadece.
quote:
Orijinalden alıntı: fevzialp_tt
arkadaşlar 3 lü fırsat ve 3 lü avantaj olarak 2 kampanya var.ilk 3lü avantaj paketi çıktı(49tl) ardında belirli şehirlere 3 lü fırsat(39tl) açıldı. Suan tüm Türkiye de fırsat kampanyası door to door ekiplerine açık sahadaki arkadaşlarımız başvuru alabiliyor. avantaj kampanyası ofise ve bayiye açık 30 haziranda bitiyor.Fark bu sadece.
Selamlar, anladığım kadarı ile ttnet'de çalışmaktasınız. İki kampanya arasında yalnızca başvurulan merci farklı gerisi aynı demişsiniz ancak benim gördüğüm kadarı ile AKK limiti farklılı var (50GB-75GB). Konuya hakim birisi olarak mı yazdınız bu bilgiyi, yoksa MH'de konuştuğum kayıt almaktan başka pek bir bilgisi olmayan arkadaşlar gibi genel bir bilginizi mi aktardınız?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme