Bildirim
3 lu firsat taahhut bitmis. yardim
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cakin
47 TL ödediğimiz 3 lu ffırsat 12 ay dolmuş. Ve TTNET i aradım 73 TL artı 15 artı tvbu ücretiyle 100tl yi geçiyor. Varmı bildiğiniz alternatif kampanya acil gecmem lazim 100 TL çok fazla
Kardeş telekoma gidip hattını iptal edeceksin sani telden arayacaklar iptal etmezsen 49+5 isteyecekler toplam 54 tl bu fiyattan devam edeceksin ama 6 ay sonunda zam olabilirmiş.. Bana bunu sundular. Kabul etmedim
AMa ben sana ve herkese daha iyi bir şey söylüyorum Ben kabul etmedim ben baştan başvurdum 35 gb adil kullanım hakkı olan sınırsız paket aldım 39.90
1 sene boyunca 36 tl her ay 3 tl faturaya yansıyacak toplam 42 tl yalın hat ücretsiz oluyor.. modem hediye verildi 1 seneden sonra herşey dahil 59.90 oda 12 ay boyunca sonra sözleşmem bitiyor..
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakoman34
quote:
Orijinalden alıntı: cakin
47 TL ödediğimiz 3 lu ffırsat 12 ay dolmuş. Ve TTNET i aradım 73 TL artı 15 artı tvbu ücretiyle 100tl yi geçiyor. Varmı bildiğiniz alternatif kampanya acil gecmem lazim 100 TL çok fazla
Kardeş telekoma gidip hattını iptal edeceksin sani telden arayacaklar iptal etmezsen 49+5 isteyecekler toplam 54 tl bu fiyattan devam edeceksin ama 6 ay sonunda zam olabilirmiş.. Bana bunu sundular. Kabul etmedim
AMa ben sana ve herkese daha iyi bir şey söylüyorum Ben kabul etmedim ben baştan başvurdum 35 gb adil kullanım hakkı olan sınırsız paket aldım 39.90
1 sene boyunca 36 tl her ay 3 tl faturaya yansıyacak toplam 42 tl yalın hat ücretsiz oluyor.. modem hediye verildi 1 seneden sonra herşey dahil 59.90 oda 12 ay boyunca sonra sözleşmem bitiyor..
Bende aradım ttneti. 49 TL internet dediler 5 TL de telfonmus 9 TL tivibu. Ayni fiyattan yaparsanız olur dedim kabul etmedi. Bende kapatın dedim. İyimi yaptımbilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tekrar arıyacaklar seni merak etme size son 1 teklifimiz var diye..
İstersen tekrar başvur 49.90 dan yeniden alabilirsin.. Ögrenciysen üni o daha uygun kampanya var onada başvurabilirsin..
Ben şuan her şey dahil 42 tl ödüyorum sınırsız Fiber.. Ama bende tivibu yok.. fiber +yalın hat -
Benden de 49 internet + 9 tivibu istediler su an da her ikisine 45 veriyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Antiseptiq
Benden de 49 internet + 9 tivibu istediler su an da her ikisine 45 veriyorum.
Nasıl anlastiniz
Bende aradılar ama acamadim. Açtıklarında ne teklif edecekler merak ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Takip benimde taahhüt bitti . 3 üne 60 lira ödüyordum. Bu kapatmayla tehdit gerçekten işe yarıyor mu acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Puzzles
Takipbenimde taahhüt bitti . 3 üne 60 lira ödüyordum. Bu kapatmayla tehdit gerçekten işe yarıyor mu acaba
Valla şuan internet kesik. 2 kere aramışlar dun bugün yetisemedim. Şöyle söyleyeyim . tivibu aradı. kapatacam dedim film lkanallarını aaçalım dedi. Yok olmaz dedim 9 TL te indirdi 15 TL sen . garip şeyler binlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- türk telekom modem internet ışığı kırmızı yeşil yanıp sönüyor
- türk telekom fiber başvuru
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- dsl bağlantısı yok
- dsl kablosu nasıl bağlanır
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- türk telekom ev internet paketleri
- mobil veri çekmiyor
- 24 ay taahhütlü internet cayma bedeli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X