Şimdi Ara

3 Litre Yudum Ayçiçek Yağı 69 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
24.093
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

    yanlışın var dostum bildiğin kadarıyla %8000000000000 zam geldi elektriğe düzeltirseniz sevinirim. bir de biden uykularında erdoğan’ı düşürmeliyim diye sayıklıyormuş bu arada bana da bir beyaz saray’da 1300 usd dolar maaşla çalışan temizlikçi arkadaşım söyledi kaynak sağlam güvenebilirsiniz. o yüzden o konuda bidena ben de çok kırgınım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

    Şu yazdıklarında bir tane mantıklı ve gerçekçi argüman yok. Uzun yazınca birkaç rakam koyunca daha mı inandırıcı oluyor? Yazdıklarını tek tek çürütürdüm ama bir siyasal islamcıya laf anlatmak imkansızdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 9 Mart 2022; 9:25:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamiyi halen bloklamadınız mı cevap vererek bile zaman harcamayın ona gereksiz zaman israfı

  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

    Dinci adama laf anlatmaya değmez ama yine de şu cahil özgüvenine diyecek birkaç şey tabii ki var:


    O bahsettiğiniz "dış güçler"in en memnun olduğu yönetim şu an yönetimdekilerdir. "Tut oğlum" derler, tutar, "saldır oğlum" derler saldırır, "sat oğlum" derler satar. Suriye'nin beyinsizce dağıtılmasında önden koşar, Pkk ile dinci teröristlerle iş birliği yapar, milyonlarca mülteci ile ülkesinin içine eder, sonra da "sınırıları açarım ha" diye aklınca tehdit eder ama sopayı görünce de susar oturur.

    Bizim 25 yıldır "şu şerefsize dikkat edin" dediğimiz Feto ile YILLARCA işbirliği yapar, eğitimin, askeriyenin, adaletin içine eder, ama kendi aralarında iktidar kavgası olunca "aldatıldık" diyerek sıyrılmaya çalışır, siz yersiniz ama bizler yemeyiz.

    Utanmadan muhalefeti terörle işbirliği yapmakla itham edenler bunları göremez. Çünkü dinci adam objektif olamaz.


    İsrail'e, Yunanistan'a, BAE'e senin gibi dincilerin gönlünü hoş etmek için atar gider yapar ama biraz paraya sıkışınca hemen peşlerinden koşar. (İsrail cumhurbaşkanı ve Yunanistan başbakanı geliyor bu hafta). Bu arada ben şahsen bu ülkelerle iyi ilişkilerimiz olmasını tercih ederim.





  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt
    OFLU 'ya laf atardık, bu daha da betermiş. la google diye bişey var, 2 dakka ahaber 'den kaldır kafayi da bak hele 800 mu artmış, yüzde 8 mi artmış. 1600den aşağı ev var mı yok mu ...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omurgasız maaşlı AK TROLLER
    Yoğun mesai de...
    Abilerinden aldıkları metinler ile kopyala yapıştır yaparlar.
    BLOK atın geçin..
    Zaman kaybıdır bunlar..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trolluk kalite sistemi üstteki arkadaşın performansını takip ediyorsa lütfen işten atsınlar . sene olmuş 2022 adam gelmiş 50 yaşındaki dayılar gibi trollük yapıyor . kalite yerlerde . lütfen bu değerlendirmemi ciddiye alın twitterda , ekşisözlükteki gibi modern trolleri görmek istiyoruz

  • Dj_Mami kullanıcısına yanıt

    Bi tek sen mi savunuyorsun devletini, bi tek sen mi seviyorsun milletini? Köşeye sıkışınca hemen vatan millet sakarya demeye başlıyorsun.Buradaki insanlarda,halkta çok iyi biliyor neyin ne olduğunu.Masal anlatmayı bırak artık.Çık adam gibi,delikanlı gibi “hata yaptım,yanlış konuştum,özür dilerim de”.Burada vatan millet sakarya laflarıyla kelime oyunu yapma kimseye.Kendin çalıp kendin oynuyorsun.Neyse forum üzerinde değil de gerçek hayatta seni tanımak çok isterdim,karşıma geçsen utancından iki kelime konuşamassın.Yaşadığımız sosyal ortam muhtemelen çok çok farklı,aynı ortamda dahi bulunamayız.Kafamda belli bir profil var muhtemelen ona cuk diye oturacaksın.Neyse ortamında kendin çalıp kendin oynamaya devam et.Seçimden sonra görüşürüz yine forumda, o zamanda en büyük kılıçdarcı sen olmazsan adam değilim.O zamana kadar blok.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bornova17 -- 9 Mart 2022; 13:30:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu kan gölüne dönmüş. ben bugün gitsem aynı fiyattan satın alabiliyor muyum şu anda?

  • Maalesef ki çok kandırıldınız, yine kadırılıyorsunuz.

    Bu hükümetin yaptıklarına "dış güçler" diye kılıf uydurabiliyorsanız maalesef ki biz asla ilerleyemeyeceğiz.

    Hükümetteki her birey, akrabaları, sülalaeri zengin oldu, son model arabalar, yatlar, gemiler vs sahibiler. Halktan çaldıkları paraları bilmeyen yok. Ama siz halen savunabiliyorsunuz. Eğer benim gibi geçim sıkıntısı çeken bir vatandaş olarak halen savunabiliyorsanız allah akıl fikir versin
    Eğer bu hükümette yakın birisiyseniz ve yapılandan nemalanıyorsanız bu sebeple bu hükümeti savunuyorsanız allah vicdan versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takım tutar gibi parti tutma işini bırakalım sene olmuş 2022 ben cebime, parama bakarım geçen aylarda damacanasını 15 TL ye aldığım su 22-23 TL olduysa litresini 25 TL ye aldığım yağ 70-80 TL olduysa elektrik faturalarım her ay 180 civarında gelirken 340 TL lere çıktıysa kira oranım % 10 civarında yükselirken artık %25 lerin üzerine çıktıysa kimse kusura bakmasın demek ki yanlış giden bir şeyler var. Tuzu kuru olan bu işten nemalananlar konuşur.

  • adam mazota 25 tl veriyor, hala erdoğan diyor yav. putin 'e yalvarıyoz resmen sal o yağ gemilerini diye.
    ve bu adamlar daha fazla çocuk sahibi olduğu için, oy çoğunluğu bunlarda oluyor ve senin nasıl yönetileceğine karar veriyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.