Şimdi Ara

3 Laptop arasında kaldım hangisini almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 MSI GL62M 7RDX-2699XTR

3 Dell Inspiron 7577

4000 TL yi aşmayacak başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerome Chef McElroy -- 23 Temmuz 2018; 15:46:16 >

• Ben yaklaşık 2 ay öncesine kadar baya bir takip ediyordum bir şeyler öneririm diye geldim ancak fiyatlar tahmin ettiğimden daha çok yükselmiş... Asusun TouchPad'i baya bir görmüyorlardı. Ayrıca ekran kalitesi çok kötü 1050ti 2gb'a gelirsek ise ben 1050ti 4gb kullanıyorum ve bu grafiklerde pubg'de 2000mb dan başlayıp 2900a kadar yükselebiliyor kullanımı. Yani kısacası Asusun kronik sorunları olan bir bilgisayar, kendi forumları var araştırıp daha detaylı bilgi bulabilirsin.

Dell 7577'yi çok uzun süre araştırdım herhangi bir kronik sorun şikayetiyle karşılaşmadım 2gb olacağına 4gb olsun msi elerdim ben olsam bu piyasa şartlarında işin zor kolay gelsin. 3 Laptop arasında kaldım hangisini almalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mechanicalmemo -- 24 Temmuz 2018; 10:51:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben de bu 3ü arasında kaldım, sadece benim 7577 1050Ti'lı. Bilen, kullananlardan tecrübeleri duymak lazım. Hangi markaya baksam her sorunu var farklı kullanıcılara göre. Televizyon araştırırken de böyle olmuştu bende, şurası bozuk burası böyle. En son aldık bir tane mis gibi çalışıyor, sonuç bütçeye bakıp almak olacak herhalde bunlarda da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kararsız kaldım sizce hangisi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.