Bildirim
3 Kasımda Askerim.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
şubatta geldim askerden alt devre. 356 kd olarak yaptım şimdi kaçlar gidiyor kim bilir. sor askerlikle ilgili istediğin soruyu. gerçi ben kıbrısta yaptım ama olsun. acemilik de amasya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Black Mesa
şubatta geldim askerden alt devre. 356 kd olarak yaptım şimdi kaçlar gidiyor kim bilir. sor askerlikle ilgili istediğin soruyu. gerçi ben kıbrısta yaptım ama olsun. acemilik de amasya.
Kuzenimde şuan asker, askerlikle ilgili şeyleri biliyorumda yer nasıl biyer ordan nerelere yolluyorlar onu merak ettim. Teşekkürler. -
Dostum komando eğitimi alacaksın. %98 doğuya düşeceksin. Acemi birliğinde eğitimini sıkı al.Eğitimde ter dökmeyen. Muharebe de kan döker.
Allah canını sağ etsin... -
Helal be. Bedelli yapanlara inat askere gidiyor. Yiğit.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
üniversite okuyorum şuanda , dondurup gidicem teşekkürler. -
Valla kardeşim acemiliğini yapacağın yerden belli nerelere düşeceğin. Muhtemelen doğuya düşersin. Allah kolaylık versin. Her doğuya düşenin askerliği zor geçmiyor. Akıllı ol askerde denileni yap isyan etme neticede belli bir süre bu hep bunu düşün yani gelip ve geçecek. Zati sonrasın da gülüp geçiyorsun. -
quote:
Orijinalden alıntı: T4RK4N
Dostum komando eğitimi alacaksın. %98 doğuya düşeceksin. Acemi birliğinde eğitimini sıkı al.Eğitimde ter dökmeyen. Muharebe de kan döker.
Allah canını sağ etsin...
Teşekkürler Alllah hepimizin canını sağ etsin... -
hayırlı teskereler. -
Şu zorlu dönemde Allah yardımcın olsun. Benim halamin oğlu Isparta da yaptı acemiliği. Sonrada Şırnak Kuzey Irak'ta gezici tim olarak yapti. Hayırlısıyla git gel inşallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
hayırlı teskereler.
Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: HipoTR
Şu zorlu dönemde Allah yardımcın olsun. Benim halamin oğlu Isparta da yaptı acemiliği. Sonrada Şırnak Kuzey Irak'ta gezici tim olarak yapti. Hayırlısıyla git gel inşallah.
Çok teşekkür ederim. Şırnakta bizim vatanımız :) -
Gidecegin gün konu acabilirsen ac seni yolcu edelim. EN BÜYÜK ASKER BİZİM ASKER gibi gibi.
30 aralıkta dağıtım iznine çıkıyorum . Usta birliğim Ankara/Çankaya cumhurbaşkanlığı muhafız alayı komando birliği :) -
Üniversite mezunu olan herkes mi kısa dönem askerlik yapıyor?
Hayırlı teskereler hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hayır eğer 2 senelik mezunsan 12 ay 4 senelik bitirip astegmen olarak katılırsan 12 ay yaparsın -
quote:
Orijinalden alıntı: cem1907
hayır eğer 2 senelik mezunsan 12 ay 4 senelik bitirip astegmen olarak katılırsan 12 ay yaparsın
peki bu sınavla mı belirleniyor
Sarayı koruyacaksın. Yolun açık olsun dostum. Tayyip'e selamlar.
eskiden sınavdı şimdi otomatik belirleniyor
Benzer içerikler
- kapıda kaldım nasıl açabilirim
- köylerde arabayla ne satabilirim
- sarımsak zeytinyağı saç kürü kullananlar
- sanane saman ye devamı
- zedprex kullananların yorumları
- prompt mühendisliği nedir
- en ilginç rekorlar
- telegram indirim
- ets2 türkiye haritası
- dc açıldı mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X