Beyler çevremde herkesin sen kilo mu verdin deyince tartıldım ve ne görim 7 kilo vermişim.Nasıl mı?Anlatiyim.
Beyler son 3 haftam baya dertli-stresli geçti kız mevzusu yüzünden ki hala aklımda iftar sırasında gördüğüm klip bile akşamımı mahvetmeye yetti.Neyse bu son haftayı saymazsak ( oruç) ilk 2 hafta günde tek bir öğün yedim.Evet tek bir öğün.O 5 öğün işi yalanmış arkadaşlar.Öğünümü yaklaşık 15-16 sularında alıyorum ve ne yediğime gelirsek.Salata yemiyorum.Pide-lahmacun-makarna-burger king-kfc.Zaten tek bir öğün olduğu için çok fazla yemeniz mümkün değil.Hareketli günler geçirdim ve işin garibi baya rakı tükettim.Şimdi ramazan dolayısı ile daha da kolay oldu.Gece yatmadan su içiyorum ve bir meyve ya da az makarna-pival, iftardan kalma bir şeyler atıştırıyorum.İftarda ise midem küçüldüğünden midir nedir bilmem dün sadece bir çorba bir tane de börek yiyip sofradan kalktım.Bu az yememde kalp acısının etkisi vardı ama ramazanda olmamız çok büyük fayda oruç tutuyorsanız.
Evet beyler bizzat kendi yaşadıklarım.3 haftada 7 kilo az diyenler, cool story bro diyenler olucak.Zaten forumda herkes 1.87 boyunda 80 kilo inanılmaz kaslı ama paylaşmak istedim.
ama kas ve su kaybı kaç kilo oldu 7 kiloda o önemli
quote:
Orijinalden alıntı: iron0
ama kas ve su kaybı kaç kilo oldu 7 kiloda o önemli
Kesinlikle kilo vermek kolaydır önemli olan sağlıklı biçimde vermek.
Hocam önemli olan sağlıklı bir şekilde kilo vermek.Bu şekilde kilo verilir ama sağlıklı değil
bi dakka bi dakka ... hem raki iciyosun hem oruc tutuyorsun sana koca bir FAIL !
yani haklısınız yakın çevrem sonra 2 katı kilo alırsın dedi ama isteyerek yapmadım bunu dertliydim canım yemek istemiyordu.Ki kışın düzenli bir şekilde spor yapıyorum.
@napolyon94 evet dostum 11 ay boyunca sosyal ortamlarda arkadaşlarla rakı - bira -viski içerim ama hiç cuma kaçırmam ve bütün ramazan çok önemli bir durum olmadıkça orucumu aksatmam