Bildirim
3 Gündür Hiç Bir Şey Yemedim [ Hastayım ]
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yemek yesen düzelmezsin. Ama yemek zorundasın. O yüzden yemelisin. -
Hocam bi gastroenteroloji doktoruna git acilen. Acildekiler ilgilenmezler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Judassem
Hocam bi gastroenteroloji doktoruna git acilen. Acildekiler ilgilenmezler.
2 gündür zaten doktora gidip duruyorum. il dışındayım üniversite dolayısıyla saolsun oda arkadaşlarım ilgileniyor artık onlarada yük olmak istemiyorum. Bilemiyorum ne yapsam ilaçları yeni kullanmaya başladım biraz beklesem mi ? -
Yemek ye. -
quote:
Orijinalden alıntı: FantomİçinF
Yemek ye.
boğazımdan geçmiyor -
quote:
Orijinalden alıntı: EtliPilavımBenim
quote:
Orijinalden alıntı: FantomİçinF
Yemek ye.
boğazımdan geçmiyor
Aynı durum bende de olmuştu hocam. Çözüm şu :
Kendinizi yemek için zorlayın. Kusucaksınız. Çok normal bende işe yaradı.
Kustuktan sonra o boğazdaki düğüm gibi şey açılıyor ve yemek yiyebiliyosun. -
acile gitme adam akıllı bir doktora git acile gideceğine pratisyen doktara git daha iyi en azından daha fazla ilgilenir geçmiş olsun -
hocam serumdam sonra dırek yemek yemelısın yıyebıldığın kadar! vucut direncin artsın ve 3 gundur gerçketen hiçbirşey yemöiyorsan durum vahim duzgun doktora git! kusucaksan bile ye bende boyle oluyordu ama bir seurm aldığımda geçıyordu bak durum cıddı olabılır doktora gıt bır hastalık vardı zayıflıcaz dıye aç kalıyorlardı e sonuç vahim bitkisel hayat mide ve beyin yemeğe küsüyordu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X