Şimdi Ara

3 fotoğraf ile proje sitesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, yaklaşık 3 senedir fotoğraf çekiyorum, çeşitli gezilere ve yarışmalara katılıyorum, sosyal medya da farkındalık yaratmaya çalışıyorum vs vs.

    Yeni bir web projesi geliştirme fikri uzun zamandır aklımdaydı ve nihayet hayata geçirebildim. Daha herşey yok yeni ama paylaşmak istedim. Böylece daha işin başındayken fikir ve önerilerinizi dinleyebilirim.

    www.just3shots.com adresine girip, yorum ve öneri yaparsanız çok sevinirim.



  • Sitenin tasarımı çok hoşuma gitti. Sayfayı kaydırırken fotoğrafların çıkması hoş olmuş. Hangi tema acaba?

    Değişik bir fikir bence. Sayıyı 3 tutma sebebi var mı? Örneğin neden 5 değilde 3? Fikrinizi beğendim ama insanları siteniz üzerine fotoğraf yüklemeye teşvik edecek sebepler gerek diye düşünüyorum. Malum flickr ya da 500px gibi birçok paylaşım ortamı mevcut ve milyonlarca da kullanıcısı var.
  • Güzel site.
  • National Geographic'in "Your Shots" bölümünden ilham alınmış sanırım. Orada da "hikaye" belirleniyor ve herkes o hikayeye uygun aylık veya haftalık dönemlerde fotoğraf gönderiyor. Sitenizin ismi, layoutlar, renk seçimleri benzer olmuş. Arkadaşların da dediği gibi siteyi çekici kılmak için en azından ödüllü yarışmalar veya bazı sitelerin kuruluşunda başvurduğu bu siteyi sosyal medyada paylaşana çekilişle bir hediye veriyor gibi bi reklam lazım olabilir. Kolay gelsin.

    http://yourshot.nationalgeographic.com/
  • site güzel, ama şöyle bir eleştiri getireceğim: sitenin adı ingilizce olmasına rağmen içerik türkçe, ingilizce içerik yapacak mısınız yoksa var da ben mi görmedim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.