Bildirim
3 euro ya 1013 euro atletico kaldi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
evinde atletico saplar -
garantiye almak için oynama sakın.Sana şöyle diyim atletico öne geçerse tamamdır maçta ama leverkusen öne geçerse beraberlige o zaman bas 100 euro ve bekle bos yere bitirme parayı garantiye alacam diye atletico saplar -
Burda atletico değilde leverkuse güven zaten adamlar çok kötü dönemdeler çokta kötü oynuyolar 1/1 muhtemel sonuç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam şuan bu oynadığın kuponlar ile Minumum ne kadar, Maksimum ne kadar kâra giriyorsun?
1000 euro luk kupon gelirse kar 800 200 euro yatirdim ya lever ve berabrrlige
Beraberlik kuponu gelirse kar 250 euro
Leverkusen kazanirsa 500 euro kar
Kisaca
quote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
1000 euro luk kupon gelirse kar 800 200 euro yatirdim ya lever ve berabrrlige
Beraberlik kuponu gelirse kar 250 euro
Leverkusen kazanirsa 500 euro kar
Kisaca
En azından 250 kârın var kardeşim. Umarım 800 Euroyu kazanırsın. Ben atleticonun alacağını düşünüyorum zaten. :)
bende oyle dusunuyorum atletico affetmez gibi ama bu futbol risk almayim dedim cunku bu 1000 euro luk kupon da 2 mac 90+ da geldi biri 3.5 oldu biri kg geldi -
Utanmazlar 0-0 bitirdi maçı üzüldüm kupona keşke gelseydi
Allahtan x e 100 euro atmistim 4.50 orani vardi ordan teselli geldi atmak istemedi atletico gicik gicik pas yaptilar -
Leverkusenin alma şansı yoktu bence keşke 200 direk 0 girseydin daha karlı olurdu neyse sağlık olsun kar kardır
oha oranlara bak
bu oranları görüp hayla bayide iddaa oynayan enayiler var mı -
dün madrid %75 herkesi yatırmıştır.
şikenin diğer adı ath. madrid.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X