Şimdi Ara

3. Dünya Savaşı mı çıkacak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ABD'nin Kudüs'ü başkent olarak tanıması. Dünyada ki çoğu ülkenin buna karşı olması. Müslüman dünyasında ki ani gerilim.

Yüzyıllar öncede Kudüs savaş nedeniydi. Şimdide öyle olacak galiba.

• Çıkmaz. En azından ortadoğu için dünya savaşı çıkmaz bundan sonra. Petrol bitmek üzere 60-70 sene sonra bitecek.

3. dünya savaşı çıkarsa nüfusu 1.5 milyar olan hindistan, çin gibi ülkelerden çıkar. esas problemler oradan kaynaklanır dünya için.
  • Olması muhtemel.Mülsümanların sessiz kalmayacağı aşikâr.Hristiyanlar zararda ne kârda.Dinleri umurlarında değil nerdeyse.Papa kesin sessiz kalır.En büyük direnişi müslüman aleminden bekliyorum.En büyük tepki veren ülkelerden birisi de Türkiye olacaktır muhakkak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdı dünya savaşı çıkmaz abartmayın.
  • Hangi cogu ulke ?

AB desen sallayacak, ABD desen taniyan ulke.

Rusya desen cekimser kalir.

Birbirlerini yiyen, hala kadina oy kullandirma hakini tartisanlara ulke diyeceksen belki.

Araplar daha 1 ulke icinde organize olamiyor, birakin bu isleri.
  • işte o yüzden sokak argosunddaki tabiriyle ayık olcan karışmıycan
  • İnançlar ve cehalet Dünyayı mahvetti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünya'da 2 Şey Önemlidir
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_CEO_-

Olması muhtemel.Mülsümanların sessiz kalmayacağı aşikâr.Hristiyanlar zararda ne kârda.Dinleri umurlarında değil nerdeyse.Papa kesin sessiz kalır.En büyük direnişi müslüman aleminden bekliyorum.En büyük tepki veren ülkelerden birisi de Türkiye olacaktır muhakkak.

Aynen ben de en büyük kınamayı hatta şiddetle kınamayı Türkiyeden bekliyorum. Hatta Türkiye güçlü bir ülke, ikinci kez bile kınayabilir, sessiz kalmaz.

• İsrail Kudüsü ele geçirirken İslam alemi nerdeymiş ? Şimdi başkent olunca mı akılları başlarına geliyor ?Kınamayla olmuyor bu işler, akla bilime önem verip, güçlü olup kendini ezdirmeyeceksin. Peki biz önem veriyor muyuz ? Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: delton

Çıkmaz. En azından ortadoğu için dünya savaşı çıkmaz bundan sonra. Petrol bitmek üzere 60-70 sene sonra bitecek.

3. dünya savaşı çıkarsa nüfusu 1.5 milyar olan hindistan, çin gibi ülkelerden çıkar. esas problemler oradan kaynaklanır dünya için.

yazdıklarının hepsi yanlış . 1 tane bile doğru yok

1- 1. ve 2. dünya savaşının ana sebebi ortadoğu nun dizayn edilmek istenmesidir

1. osmanlının savasa sürüklenip yıkılması
    2. israilin kurulması yahudi göçüyle .. siyonist almanyada yahudi hitlerin körüklenmesi zorunlu göç için

2- petrol taş yağı demektir latince ve yerin derinliklerindeki taş katmanlarında sürekli yenilenir yagmur sularıyla :) dinozor fosil masalları uydurmadır . petrolün 60 yıl sonra tükenecegi masalı gibi

3-hindistan ve çinde savas cıkmaz . en yoğun kast sisteminin uygulandıgı ve devletin otoriter oldugu ülkelerdir . çin den bi-haber oldugun belli zaten .. o kadar nufusu baska türlü kontrol edemezsin

günlüğü bilmemkac dolara calışan çin in köleleri sence neden ayaklanmıyor ? bir iç savaş çıkmıyor ve yayılmıyor dünyaya ?

• Hala Dünya Savaşı diyorlar. Dünya Savaşı olmaz. Bu çağda ülkeler yok olur, ama dünya savaşı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prof.Celal Şengör

İnançlar ve cehalet Dünyayı mahvetti.

YÜRÜ BE CELAL HOCAM

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye bir muslüman ülke olarak yabancı devletler tarafından işgal edilirken kendi topraklarında yaşayan Türkler dışında bir tane bile vatandaşını yardım için göndermeyen ülkeler bir araya gelip Kudüs için Filistinle birlikte savaşa girecek öylemi. Hele o ülkelerin çoğu Amerika ve diğer pek çok devletin kuklası durumundayken bunu yapacaklar. Buna ben değil kargalar bile güler.

Arap ülkelerinde çoğu tesisleri Amerikan ve İngiliz Şirketleri yapıyor. Kökenlerine insek o şirketlerin çoğu yahudi asıllı bile çıkabilir. Hal böyleyken onlarca yatırımı heba mı edecek diğer muslüman ülkeler. Onlarca para döküp yaptırmakta oldukları tesisleri kim yapmaya devam edecek. Günümüz de dinden daha güçlü bir şey var oda Para.
  • Araplar keyiflerini bozmazlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.