Şimdi Ara

3. dünya savaşı çıkarmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Ogulcanxy

savaşta nüfusun çok önemi kalmadı artık.Askeri alan ve teknoloji önemli ha bu arada rusyayıda küçümsememek lazım .Amerikayıda ırakta gördük

açıkcası aşırı vatanseverliğin bizi yeniden kurtarcağını düşünmüyorum.
    atsalar bir biyolojik bomba biz bu vatanı nasıl koruyacaz
    vatana canımız feda ama bunları düşündükce korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isbara ALP -- 17 Şubat 2008; 23:21:04 >

• Böle bi savaş çıkarsa Rusya-İran Müttefik olur.
    Türkiye-İsrail-ABD-Almanya müttefik olur..
    Yani bence..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

bu knuda ayak üstü onlarca senaryo yazılabilir.. hiçbişey net değil şuan nasıl bu akdar emin cümleler kurabiliyosunuz anlamıyorum

Emin cümle kurmak değil .. Medyanın bize verdiği okunan kitapların bize kattığı bilgilerle az cok teori üretiyoruz o kadar güzel birşey denemelisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo..!

Böle bi savaş çıkarsa Rusya-İran Müttefik olur.
    Türkiye-İsrail-ABD-Almanya müttefik olur..
    Yani bence..

Almanya tek başına savaşa girmez Ab ile birlikte girer ve belki Ab'ye yaranmak için Türkiye'de safta olur ancak bi yandada Çin Rusya İran var ki Türkiyenin yürüttüğü çeşitli politikalar var Rusya'yada yakın Abd'ye de
  • quote:

Orjinalden alıntı: @lperen

Türkiye vs Yunanistan
    Türkiyeyle yunanistan arasında savaş çıksa Atatürkün doğum yeri olan selanike kadar genişletsek topraklarımızı ne güzel olr

Savas sayılarla kazanılsaydı Alparslan 26 ağustos 1071'de cuma namazından sonra romen diyojen'i pert edemezdi...

Anlayacağın klavye basında savas çığırtkanlığı yapmak kolay bunun birde psikolojik yanını düşünmelisin.../b]
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

quote:

Orjinalden alıntı: Ogulcanxy

savaşta nüfusun çok önemi kalmadı artık.Askeri alan ve teknoloji önemli ha bu arada rusyayıda küçümsememek lazım .Amerikayıda ırakta gördük

açıkcası aşırı vatanseverliğin bizi yeniden kurtarcağını düşünmüyorum.
    atsalar bir biyolojik bomba biz bu vatanı nasıl koruyacaz
    vatana canımız feda ama bunları düşündükce korkuyorum

çok haklısın hocam büyük ülkerle savaş pkk ile gerilla savaşına benzemez adamların ellerinde biyolojik silah var kimyasal silah var bu silahlara hangi türk gencini getirirsen getir dayanmaz lanet olsun böle sisteme nerde eski tüfekli savaşlar

amerikanın önüne birinin geçmesi lazım sadece rusya ve çin yetebilir ona

ABD tek elciliği elinde tutuyor bütün dünya piyasaları bütün dünya politikası onların elinde rusya bi girsede şu heriflere bi rahatlasak ya

• Çin'in çıkarı neki Rusyayi destekliyor?
  • Savaş öyle kolay kolay çıkmaz ortada büyük lokma olması lazım. Sadece artislik olsun diye veya güç gösterisi yapma felan gibisinden savaş olmaz Hemen kılıçları kuşanmış başlamışsınız Çin, Yunanistan felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaiMei -- 17 Şubat 2008; 23:31:19 >
  • quote:

Çin'in çıkarı neki Rusyayi destekliyor?

Çin de dünyaya hakim olma amacında bu durumda ABD hakim ve çin dolayısıyla tek elciliği eline almak istiyor
  • quote:

Çin'in çıkarı neki Rusyayi destekliyor?

Ortak düşman .. Çıkar dostluğu bakma sen Rusya ve Çin aslında Zıt ülkelerdir .
  • Irağın basını yiyen rusya değilmiydi zaten
  • merak etmeyim öle bi savaş şimdi çıkmaz rusyanın bu sert tutumudu abd nin rusyayı cevreleyen füze kalkan projesidir biliysunızkı rusyada cok fazla nukler silah var abd ileriyi düşünerek bu kalkan füzeleri rusaynın etrafına yerleştirmek istiyor ama rusyada 1. kalkan füzesini yerleştirdiği an nukler bombaların namlularını ab ye yoneltceklerini söyluyor ama su anda bişi olmaz tabı bu buyuk bi savasın cıkmayacagı anlamına gelmez tabıkı cok buyuk savaş cıkıcak ben emınım zaten abd ileride böle bı savasın cıkacagını bildiği için fuze kalkanları rusya nın etrafına koymayı hedefliyor

ekleme: Türkiyede ilerde cıkıcak olan buyuk bi savasa cekilmek istenmekdedir tabı oyuzden o kalkanlardan biride turkiyeye konulmak istenmektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trecc11 -- 17 Şubat 2008; 23:45:25 >
  • yaş kaç ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Error 404

yaş kaç ?

bana mı soruyosun
  • Einstein demişki 3. dünya savaşını bilmem ama 4. dünya savaşı kazma kürekle olcakmış...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

bu knuda ayak üstü onlarca senaryo yazılabilir.. hiçbişey net değil şuan nasıl bu akdar emin cümleler kurabiliyosunuz anlamıyorum

Emin cümle kurmak değil .. Medyanın bize verdiği okunan kitapların bize kattığı bilgilerle az cok teori üretiyoruz o kadar güzel birşey denemelisin

benim kafam felaket derecede karıştı.. türkiye doğu bloğundamı batı tarafındamı olur bilinmez.. abd saldırsa rusya bize yardım eder rusya saldırsa abd yardım eder.. hiçbiri anadolunun diğerinin elinde olmasını istemez..

benim korkum bor madenleri üzerinde anlaşıp anadoluyu beraber işgal etmeleri ama onuda uzak bi ihtimal olarak görüyorum..

kafa yorma konusunda ssorunum yok bende kitap okuyan haber seyreden bir insanım senaryolar üretebilirim.. ama hiçbirini diğerinden daha gerçeğe yakın olmaz

eskiden hiç değilse müttefiklikler vardı.. savaşmak için piyadelere ihtiyaç vardı.. şimdi o yok.. daha doğrusu savaş yok.. psikolojik savaş var

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.