Şimdi Ara

3 BUYUK VAR DIYEN FENERBAHCELILERE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugun ofansif anlamda inanilmaz kotu olsak fenerbahceli arkadaslara sunu sormak istiyorum
    Super Finalde tt arenada galatasarayi 2'1 yendiginiz macta 2 gol atarak o maci kazanmayi hakketiniz mi?
    Herkesin bayilarak izledigi Hababam sinifinda koyu fenerbahcelilerin cektigi takim kimdi?
    96 yilinda sampiyonluk icin olmayan yaraya gostermelik bandaj takanlar
    2005 yilinda kazananin sampiyon olacagi macta Cem Papilayi aziz yildirim mactan onceki gun kendi evinde mi yatordida o kadar kallesce kararlar verdi(youtubeda at gozlugunuzu cikartarak izleyin)
    2010 yilinda korcanlar elinde goller kacirirken sampiyon oldugunuzda biz hakkimizi haram ettik
    SIZIN ICIN ADALET SIZIN NASIL KAZANDIGINIZDIR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen altyazı gibi kayan futbolcular, Trabzon için oynayaacğız diyen futbolcular sayesinde 2. oldun. Zaten anadolu takımlarının size maçları vermesi geçtikten sonra ilk 3 filan yakınlarına gelemediniz. Ne hakkın var da helal ediyorsun
  • Türkiye'nin en büyük kulübü olarak gösterebileceğimiz Galatasaray, Almanya'da küme düşme mücadelesi veren takım tarafından bozguna uğratıldı. O büyük, şu küçük felan...

Geçiniz.
  • Biz o maç 30. saniyede autları ağırdan almaya başlamadık. Yenmeye gitmiştik yendik bir şekilde. TS 1 puan icin gelmis aldı bir şekilde. Tebrik ederim.

• Villa haklisin. Bir takım geriye çekilerek oynayabilir. Bu son derece doğaldır.
    Mourinho'nun Inter-barcelona,Villas Boas'ın Chelsea-Barca maçlarıni hatırlıyorum da o takimlar barcaya karşı kale önüne otobüs park ediyorlardı.
    Ama kaybeden Barcelona olmuştu .
    Hele bizim 2-1 kaybettiğimiz maçta ben ne sövmüştüm,gece sinirden ve üzüntüden yatamamıştım.baros, necati, engin, elmander,aydın falan neler kaçırmıştık.bu tamamen bizim beceriksizliğimizin sonucuydu. Ayni şekilde bugün emenike ve sow'da beceriksizliklerini konusturdular.burda suç TS'nin değil, FB forvetlerinindir.

• Bide şu var; bence yanlis ama iho aradi falan . Bizim baskan hakemi aramasa hakem yine dogricakti bizi. 2012-13te galiba adrianin sutunu egemen icerden cevirmisti hala unutmam onu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük görülen Tottenham bugün Arsenal'e neler yaptı açsın izlesin herkes. En azından futbol izlemiş olursunuz biraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TS 1.lige çıktıktan sonraki aldıkları kupa sayıları..

3 BUYUK VAR DIYEN FENERBAHCELILERE
  • HaLCoN kullanıcısına yanıt
    Trabzonspor 7 yazıyor
  • Büyüklük göreceli bir kavram. En başarılı derseniz GS ve FB'dir. Ama her kulüp kendi taraftarının gözünde büyüktür. O yüzden gereksiz bir tartışma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhius

Büyüklük göreceli bir kavram. En başarılı derseniz GS ve FB'dir. Ama her kulüp kendi taraftarının gözünde büyüktür. O yüzden gereksiz bir tartışma.

benim babam senin babanı döver demek gibi bişey bu
  • TSnin sampiyonluk sayisi bana göre de 7. UEFA, CAS ve İFM kararlarindan sonra er yada gec TS, o sampiyonluğu alir diye düsünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PierreHöjbjerg34

TSnin sampiyonluk sayisi bana göre de 7. UEFA, CAS ve İFM kararlarindan sonra er yada gec TS, o sampiyonluğu alir diye düsünüyorum.

Senin kararini bekliyorduk tamamdir 7 yazabiliriz artik.

• quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Türkiye'nin en büyük kulübü olarak gösterebileceğimiz Galatasaray, Almanya'da küme düşme mücadelesi veren takım tarafından bozguna uğratıldı. O büyük, şu küçük felan...

Geçiniz.

Arsenal, İngilitere'nin önemli futbol takımlarından biri. Aynı grupta Dortmund'a 2-0 yenildi. Geçelim o büyük şu küçük falan di mi?

Ne kadar mantıksız konuştuğunun farkına varmışsındır umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Türkiye'nin en büyük kulübü olarak gösterebileceğimiz Galatasaray, Almanya'da küme düşme mücadelesi veren takım tarafından bozguna uğratıldı. O büyük, şu küçük felan...

Geçiniz.

Almanya'da küme düşme mücadelesi veren takım dediğiniz augsburg falan değil birader,koskoca dortmund,hani şu bayern in başının belası olan dortmund,aynı şekilde arsenal de dortmunda yenildi,arsenal kötü takım mı?dortmund sakatları yüzünden bi türlü kendine gelemedi hepsi bu
  • şu fenerlileri hala ne diye ciddiye alırsınız ki. adamların yüzde 80 i troll işte. beslemeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

Her şeye inanırım da Ersun Yanal'ın hangi takımın başında olursa olsun defans yapalım düşüncesi ile sahaya çıkacağına inanmam.Heleki daha önce çalıştığı, hizmet ettiği büyük bir takımın başında iken.Dün oyun olarak zayıftık, bu futbolu kabul etmek hiç bir taraftarın hakkı olmamalı ama bu şikeye bulaşmış trollerin ağzından emziği düşmüş gibi ağlamalarını gördükçe keyif aldım.

Beraberlik sizin için galibiyet kadar önemli tabii. Sonuçta Türkiye'nin en zor deplasmanındaydınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

Her şeye inanırım da Ersun Yanal'ın hangi takımın başında olursa olsun defans yapalım düşüncesi ile sahaya çıkacağına inanmam.Heleki daha önce çalıştığı, hizmet ettiği büyük bir takımın başında iken.Dün oyun olarak zayıftık, bu futbolu kabul etmek hiç bir taraftarın hakkı olmamalı ama bu şikeye bulaşmış trollerin ağzından emziği düşmüş gibi ağlamalarını gördükçe keyif aldım.

Beraberlik sizin için galibiyet kadar önemli tabii. Sonuçta Türkiye'nin en zor deplasmanındaydınız.

Beraberlik alınca sevinçten stat yakan zihniyetten bugüne gelmeniz de güzel bi başarı aslında.Gelişme var.

• Yahu kaç yıldır içerde dışarda fener tsden beleş puan kazanıyor en rahat maçlarınu tsye karşı alıyor artık iyice şüphelenmeye başladım bu durumun danışıklı dövüş olduğundan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

3 büyük var diyen yalan söylemiş olur.

Türkiye nin en büyük 2 takımı Galatasaray ve Fenerbahcedir
    En büyük 3. takımı Beşiktaştır.
    En büyük 4. takımı Trabzonspordur.

55 yıllık lig tarihinde, lige şaibe ve şike sözcüklerini sokarak, son 15-20 senede şampiyonluk sayın arttı diye mi bu havalar? Yaptıklarınızı kimse unutmadı, bu ülkede hiç bir zaman büyük olamayacak tek takım varsa o da bellidir, diğer bütün takımlar bile daha saygındır... 92-93 sezonu, 96-97 sezonu, birileri imparator olurken adam gibi adamın ceketini alıp gitmesi ve sonrasında gelen seri... Sirf bunlar bile 6 tane haksız şampiyonluk demek, öncesini, sonrasını saymıyorum bile. Bunları kimse unutmadı, unutmayacak...

Merhaba

Bos konusmussun gene

Sasirmadik

Iyi aksamlar

Hi.. uAslAnkara

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.