Şimdi Ara

3 boyutlu nesne modelleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar boş vakitlerimi değerlendirmek için kursa gitmeyi düşünüyorum ancak hafta sonu olan işe yarar kursaların çoğu dolmuş gözüme 3 boyutlu nesne modelleme takıldı nedir ne işe yarar nerede kullanılır tecrübeli arkadaşların cevabını bekliyorum

• oyun yapımında veya tasarımlarda da kullanılır

internettende öğrenebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemâncı

oyun yapımında veya tasarımlarda da kullanılır

internettende öğrenebilirsin

kısaca benim için işe yarayacak bir şey değil cevabın için teşekkür ederim
  • cinema 4d, maya, blender, zbrush falan ogrensen yeter onun icinde kursa gitmeye gerek yok internetten ogrenebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hırka

cinema 4d, maya, blender, zbrush falan ogrensen yeter onun icinde kursa gitmeye gerek yok internetten ogrenebilirsin

öğrensek oyun yapımı dışında nerelerde kullanılır boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum ama işe yarar bir şeyde değerlendirmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

quote:

Orijinalden alıntı: Hırka

cinema 4d, maya, blender, zbrush falan ogrensen yeter onun icinde kursa gitmeye gerek yok internetten ogrenebilirsin

öğrensek oyun yapımı dışında nerelerde kullanılır boş vakitlerimi değerlendirmek istiyorum ama işe yarar bir şeyde değerlendirmek istiyorum

modelleme genelde animasyon olan seylerde reklam veya cizgi film gibi. onlarin disinda makine muhendisleride kullaniyo diye biliyorum onun icinde solidworks ogrenmen lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.