Şimdi Ara

3 Bin liralık eşya olan hesabımı çaldırdım yardım!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 6-7 gün önce söz konusu hesabımı çaldırdım, nasıl olduğunu hiçbir şekilde bilmiyorum adam önce e posta ve şifre değişiyor telefonu değişemiyor ben telefondan geri alıyorum, ertesi gün telefonla birlikte değişiyor anlamadım gitti.

Ama beni asıl sinirlendiren steam desteğin bana yaptığı şerefsizlik, bildiğin adamlar dalga geçiyor ya deli oldum abi bakın olay şu;

Ben adama hesabımın ilk e postası, ilk girilen 3 steam wallet kodu+2 tanede sonradan girilen kod, hesaba yatırılmış tel steam CD key, çalınmadan önceki şifresi dahil her bokunu veriyorum, artı telefonumdaki steam uygulaması hala hesabımın id sine guard kodu üretiyor bunun da ss ini yolluyorum sonra 5 gün bekliyorum, adamlar bana şu mesajı atıyorlar:

Hello Mustafa,

Thank you for contacting Steam Support.

We apologize for the delay.

Our records indicate that you have logged in and played since this message. Please let us know if you still require assistance.

Ulan şerefsiz adam hesabı çaldı bana diyor ki giriş yaptığını saptadık, adam giriş yapmıştır ben nerden giriş yapayım, oh bi 5 günde bunun için bekleriz itemlerde wallet te kaybolur boş hesabı yollarlar, ne yapıcam arkadaşlar yardım edin ya vallahi 1 haftadır deli oldum, çalınan hesaptan takaslanan itemler geri veriliyormu bilen biri yardım etsin

• itemlerin ya da wallet ın patlamaz merak etme. destek hesabı da itemlerini de wallet ı da geri verir.
  • Steam support bu konuda sıkıntı yaşatmaz sana, hesabını geri alırsın içindeki herşeyle birlikte. Biraz sabırlı ol. Yalnız mobile authentication falan varken nasıl hesabına giriş yapıp mail ve şifre değiştirebiliyor anlamış değilim.
  • howell82 kullanıcısına yanıt
    dostum inan bende bilmiyorum adam dişli bir hacker sanırım, türk olduğu da kesin zaten hesabımı aldığı hotmail hesabına ufaktan küfürlü bir mesaj yolladım o da geri dönüş yaptı felan, ama asıl anlamadığım telefonumdaki mobil uygulama hala steam id me guard kodu üretiyor. Tahminim bu eleman telefonuma keylogger felan yolladı bir şekilde yoksa telefon numaramı steam'den silmesine imkan yok anlamış değilim. cevaplarınız içimi rahatlatsa da korkuyorum yarın takas banı kalktığında içindeki karambit kaplan dişini başka hesaba yollarsa steam o hesaptan alıp bana geri verebilecek mi? bu konu hakkında okudum steam de restoration mu neyse her hesaba 1 defa yapılıyormuş sanırım itemleri sattıysa felan takasladıysa walleti harcadıysa ss lerle gönderiyormuşsun sanırım sistem geri yükleme gibi geri yüklüyor anlamadım ama böyle sanırım umarım birşey olmaz ya 1 haftadır oyuna dahi giremedim çıldırıcam :/
  • WesterLandX kullanıcısına yanıt
    dostum adam itemlerimi takasla kendi hesabına çekerse ki şuan çekiyordur büyük ihtimal 1 hafta oldu sanırım çalınalı, walletimle de diğer hesabındaki çöp itemi çekse pazardan steam destek bunları geri verir mi sence? sanırım ondan silip sana veriyormuş öyle diyorlardı ama bilmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa Başkan

dostum adam itemlerimi takasla kendi hesabına çekerse ki şuan çekiyordur büyük ihtimal 1 hafta oldu sanırım çalınalı, walletimle de diğer hesabındaki çöp itemi çekse pazardan steam destek bunları geri verir mi sence? sanırım ondan silip sana veriyormuş öyle diyorlardı ama bilmiyorum..

Hocam endişenizi anlıyorum tabii fakat merak etmeyin bu konuda steam eğer hesabın çalındığını onaylarsa hesapı çalınan zamana geri sıfırlar kısaca steam wallet ve itemlerin refundu verilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bütün kullandığınız oyun keylerini alışverişi neyle nasıl yaptığınızı açıkça anlatan bir ticket atınız steam support'a, adam itemlerinizi başka hesaba çekse bile geri verilir. Fakat önce bir sakin olup düzgünce ticket atınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jossicex

Hocam bütün kullandığınız oyun keylerini alışverişi neyle nasıl yaptığınızı açıkça anlatan bir ticket atınız steam support'a, adam itemlerinizi başka hesaba çekse bile geri verilir. Fakat önce bir sakin olup düzgünce ticket atınız.

Hocam steam in hesabımın çalındığını onaylaması için ne yapmam gerekiyor, adamlara ticket attım 5 gün bekledim adam geri mesajında giriş yapıp oynamışsın felan diyor bana anlamadım gitti, biraz yardımcı olurmusun bu eski ticketi kapatayım baştan yeni bir ticket yollayayım. Zaten hesapta sadece 1 defa steam cd key kullanıldı o da twitch ten kazanmıştım o, onun dışında mağazadan satın alındı oyunlar. ilk 3 cüzdan kodu, sonra 2 tane de ayriyeten cüzdan kodu verdim kullanılmış gerekirse fazlasını da bulabilirim. Onun dışında ilk kullanılan maili verdim ve hala kullandığımı belirttim, çalınmadan önceki şifreyi verdim, telefonuma hala guard kodu geldiğinin ss ini yolladım felan daha ne yapayım versinler artık şu hesabımı da kurtulayım ya :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

quote:

Hocam endişenizi anlıyorum tabii fakat merak etmeyin bu konuda steam eğer hesabın çalındığını onaylarsa hesapı çalınan zamana geri sıfırlar kısaca steam wallet ve itemlerin refundu verilir.

Nasıl sıfırlatacağım dostum adam çoktan çekmiştir itemleri başka hesaba, yardım edermisin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Woozie

quote:

Nasıl sıfırlatacağım dostum adam çoktan çekmiştir itemleri başka hesaba, yardım edermisin

Hocam steam idnizi özel mesaj yolu ile gönderirseniz işlemlerin hızlanması için ufak bir yardımda bulunabilirim. Sizin şuan yapacağınız sadece steam destek üzerinden gelecek mesajı beklemek ve onlara anlayabilecekleri bir şekilde durumu anlatmak. Merak etmeyin hesaplarda bulunan itemlerin hepsine ait birer id var ve bunları istediği kadar steam hesabına transfer etsin veya başkasına satsın değişen bir şey olmayacaktır geri getirebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.