Şimdi Ara

3 bilgisayarı cross kablolarla bağlayarak internet paylaşımı nasıl olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarıma 2 ethernet kartı bağlayarak benimki internet dağıtıcısı olacak şekilde
    diğer iki bilgisayarı bilgisayarıma bağladım. [simage][/simage] bilgisayarıma bağlı usb modemden
    gelen interneti bilgisayarlarla dosya alışverişi yapmama rağmen paylaştıramadım.Ağ kurulumlarını
    tam sisteme uygun şekilde yapmama rağmen internet olmuyo neden olmuyo fikri olan var mı?
    dosya paylaşımı var internet yok.............2 numaralı bilgisayar benimkidir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farfara -- 4 Aralık 2005, 14:55:57 >

• USB modemin bağlandıktan sonra Yerel Ağ bağlantısı oluşturuyor, o bağlantıya sağ tıklayarak paylaşım vermelisin.

3 adet bilgisayarı cross yapman çok mantıklı gelmedi bana, belki interneti paylaştıramayabilirsin.
  • 3 pc yı cros yapabılmen ıcın pcının 1 ıne 2 ethernet takman gerekır deger bılgısayarlara da 1 er tane olduu 4 ethernet :S sence mantıklımı 4 port bı hub al 15-20 mılyona adam akıllı agını kur rahat rahat paylastır ınternetını
  • ya neden olmasın. Dosya paylaştırıyorum da neti neden paylaştırmayım.
    Hem windows ağı kurarken benim yaptığıma uygun seçenekler var. Neti paylaştırmak istediğin
    2 ağı seçebiliyosun. Bana şurada sorun olabilir bide şunu dene diyecek biri var mı? Firewall ları
    falan iptal ettim. Ağlarıda köprüledim ama olmuyo...
  • dostum bu soru daha önce de soruldu..
    şimdi dikkatle dinle..

iki ethernet kartı olan makinada..

modeminki hariç.. 2 tane yerel ağ bağlantısı vardır..

senin bridge usb modem bağlantın ile bu yerel ağ bağlantıların arasında köprü kurman gerek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.