Şimdi Ara

3 AYLIK ASUS GTX 1050Ti 4GB EXPEDİTİON KUTULU GARANTİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 3 AYLIK ASUS GTX 1050Ti 4GB EXPEDİTİON KUTULU GARANTİLİ
    3 AY ÖNCE ALINMIŞ ASUS GTX 1050 Tİ 4GB 128BİT EKRAN KARTIM SATILIKTIR ÇOK AZ KULLANILDI KUTUSUNDA BEKLİYOR . FATURASI + KUTUSUYLA BİRLİKTE VERİLECEKTİR . PAZARLIK YOK . OVERCLOCK MODELİDİRhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-ex-gtx1050ti-4g-gddr5-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html 800 LİRALIK DİĞER MODELLE KARIŞTIRMAYIN
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 3 4 saat pubg oynadım sadece başka birşey yapmadım mining felan yapılmadı

• sana o fiyatı vereceğime gider vatandan 790 liraya sıfırını alır, taksitin keyfini yaşarım. Faturayı da kendi adıma kestiririm. Uçmayın bu kadar.
  • En önemlisi de sıfır alınarak ''Acaba miningte kullanılıp kartın ömrü tüketildi mi?'' kuşkusu da ortadan kaldırılmış olur. Şahsen hiçbir ilanda miningte kullanılmış bir karti ilanı görmedim. Maşşallah hepsi sıfır gibi hepsinde bir kaç oyun oynanıp kaldırılmış.
  • kardeşim bas git istediğin yerden al

• 750' ye bulursan söyle 20 tane sipariş vereyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • abim zorla satmıyorum zaten git ordan al :) benim ürünüm zaten sıfır 3 4 saat kullanılmış ürün isteyen istediği testi yapıp alabilir

• Bu kart zamanında 650 tl 'ye satıldı.

1050ti en fazla ederi 500 550 tl arası, böyle fiyat isteyenlere gülüp geçiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackWondo

Bu kart zamanında 650 tl 'ye satıldı.

1050ti en fazla ederi 500 550 tl arası, böyle fiyat isteyenlere gülüp geçiyorum.

abim bulabiliyorsan al boş yapma buralarda :)

• 550 TL bu aynı tr ürününü bu dolar kuruyla kimse bulamaz boşver değerlensin.Bunların amacı 550'den alıp 650-700 arası satıp 100 150 cebe atmak. :)
  • kardeş vatanda 1000 lira nasıl bulacaklar allasen :d boş konuşuyorlar 15 16 yaşında çocuk hepsi

• Forum tok satıcılarla dolmuş
  • Satılırsa mesaj atın kaarınızdan dolayı tebrik etmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cclareon1302

kardeş vatanda 1000 lira nasıl bulacaklar allasen :d boş konuşuyorlar 15 16 yaşında çocuk hepsi

774 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-geforce-gtx1050-ti-gddr5-4gb-128bit-dx12-nvidia-ekran-karti-26341.html

• abim aynı model değil 2si bilmiyorum nası bi zekaya sahipsin lütfen saçma sapan yorum atmayın

• ______________________________

• Ben Vatan garantili Zotac Mini'yi takasta 600'e saydım, 600'e sattım. Dolar yükselmeden önceydi. Bu Asus şu anda 700 ediyor. Bence tam değeri bu. 500-550 yazanlar olmuş. Bulabiliyorlarsa o fiyattan bir düzine almaya hazırım. Bu sert yorumlar yüzünden insanlar forumdan soğuyor. Bir fikri ifade etmenin bin yolu var. Sakin olun. Güzel güzel oynayın.

• ...Dolar yükselmeden önce alınan kartların fiyatlarından dolayı satıcıları değil, ekonomiyi yönetenleri suçlayın. Ayrıca mining satışlarını fırsat bilerek fiyatları şişiren şirketler de sorumlu. Biraz dişinizi sıkarsanız, fiyatların düştüğünü göreceksiniz. Bir sürü miningci kart satıyor. Arz artarsa, fiya düşer.

• ...Son olarak, mining çıkması 1050 Ti mı olur arkadaşlar? Bu kartın miningde eti ne, butu ne? Kim bu kartla mining yapmaya kalkar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.