Şimdi Ara

3 aydır randevu alamıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 3 ay öncesi 20'lik diş için devlet hastanesine gittim. Doktor direkt cerraha yönlendirdi. Fakat 3 aydır gece gündüz 2 farklı kişi aramamıza ve online randevu sisteminde hatırlatma ayarlamama rağmen bir türlü randevu alamıyorum. Şuan randevu alsam bile en erken 15 gün sonraya verecekler. Buna da razıyım ama imkanı yok randevu alamıyorum. Aradığım da inanın minimum 5 dakika ulaşamıyorum. Ne yapmam gerekiyor randevu almak için diye soruyorum tek söyledikleri şu saatte arayın veya şikayet oluşturun oluyor. Diş ağrılarım gün geçtikte artıyor ve ben artık çıldırmak üzereyim. Özele git diyecekler için muhtemelen 4 dişim de çekilmek mecburiyetinde ve bunu karşılayacak maddi imkanım yok. Tavsiye almak adına açıyorum konuyu şimdiden teşekkürler.

• 182'de sanırım yeni randevular saat 16:00'da açılıyor tam o saatte deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba yorumunuz için teşekkürler. Alıntılayamadım ama umarım görürsünüz. Saat 16:00 ve 24:00 olmak üzere aramam söylendi. Defalarca kez aramama rağmen numaraya ulaşılmıyor ulaşsam bile randevu bulunmamaktadır deniliyor. Açıkçası ne yapabilirim artık bilmiyorum.
  • diş bölümünün aciline git olmadı cuma gece açılıyor diyorlar onuda bir araştır
  • Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Daha önce annem için acile başvurduk fakat 17:00 itibariyle açıldığı ve diş çekimi yapılmadığı söylendi. Gitsem bile geçici çözüm dışında pek bir şey yapmayacaklar. Şikayette bulunmuştum o zaman fakat bir sonuç alamadım.
  • hastanelerde sıra beklenmiyor ne güzel. sağlık alanında devrim yaptılar. millet artık evlerde bekliyor. sizi tamamen özele yönlendirmek amaçlı yapılıyor. ben küçük bir şehirde muayeneye gittim, kanal tedavisi için doktor yok özele git dediler.
  • erdemirci kullanıcısına yanıt
    sağlık alanında devrim tabi seni öyle bir oyalıyorlar ki hastalığını unutup ölüyorsun. kökten çözdüler olayı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 aydır işsizim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.