Şimdi Ara

***3 Aydır Çektiğim Çileye Yardım Edin Arkadaşlar***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar PC topladığımdan Beri Sorunların Ardı Arkası Kesilmedi.8800gt sonic mevcut bnde.Fakat mesela frapsı açıyorum fps ye bakmak için fps 85-90 larda diyelm ki fakat oyunda 30-35 kare arası gezer gibi bir hava var.Knight Online İsimli Oyunda Driver Sorunu Olabilir mi Bi Fikrim Yok.Zaten Blgisayarı Aldığımdan beri Hiç Memnun Değilim Windows ortamında bile hantallık,Takılmalar Mevcut.Artık Bıktım Toplattırdığım Bilgisayarcı Sorun Yok Diyip Başından Kovmaya Çalışıyor.Tek Çarem DonanımHaber.Bana Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Ö.M yolu İle Msnde Konuşalım.Bende 2-3 Aydır Çektiğim Bu Çile Son Bulsun.

e8400
    asus p5k-e wi-fi
    a-data 2x1 800 extreme edition
    palit 8800gt sonic
    lc power 560w

• Sadece Knight Online 'da mı var problem?

Diğer oyunlarda durum nedir?

Sorunu biraz daha detaylı açıklamanız iyi olur.

Windows ortamındaki takılmaların onlarca farklı sebebi olabilir. Pc önümüzde olmadığından, siz ne kadar detay anlatırsanız o kadar fazla tahmin yürütüebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourStyle

Merhaba Arkadaşlar PC topladığımdan Beri Sorunların Ardı Arkası Kesilmedi.8800gt sonic mevcut bnde.Fakat mesela frapsı açıyorum fps ye bakmak için fps 85-90 larda diyelm ki fakat oyunda 30-35 kare arası gezer gibi bir hava var.Knight Online İsimli Oyunda Driver Sorunu Olabilir mi Bi Fikrim Yok.Zaten Blgisayarı Aldığımdan beri Hiç Memnun Değilim Windows ortamında bile hantallık,Takılmalar Mevcut.Artık Bıktım Toplattırdığım Bilgisayarcı Sorun Yok Diyip Başından Kovmaya Çalışıyor.Tek Çarem DonanımHaber.Bana Yardımcı Olabilecek Arkadaşlar Ö.M yolu İle Msnde Konuşalım.Bende 2-3 Aydır Çektiğim Bu Çile Son Bulsun.

e8400
    asus p5k-e wi-fi
    a-data 2x1 800 extreme edition
    palit 8800gt sonic
    lc power 560w

Başalngıç programlarını kapa hantallık son bulsun derim

bunu yaparken anti virüsü ve firewall haricindeki her şeyi kapa derim

kapamak için

başlat
    çalıştır
    msconfig
    en solda başlangıç var
    hepsini dediklerim haricindekileri kaoa

oc yeniden başlar yine hantallık var ise format at dediğimi yap sorun kalmaz

örnek resim aşağıda

***3 Aydır Çektiğim Çileye Yardım Edin Arkadaşlar***

• Bu Kadar Basit Bir Problem Değil Arkadaşlar Donanımsal Bir Problem Var Oyun Konusunu Bir Kenara Bırakalım.5-6 defa format attım windowstan dolayı değil.Virüs Falan da Değil.Windows ortamında diyelim Ki Klasör açılışı Olsn böyle basit işlemlerde dahi hissedebiliyorum.Dengesiz Bir Performans Var.Mesela İlk Açtım Klasörü 1 saniye bekleterek açıyor.Yeniden Başlattım Hemen Açıyor.Örnek Bu sadece.Takılacağı Tutuyor Makinanın Msn Diyelim Ki yanıt vermiyor.1 Tane Klasör Bile Yanıt Vermiyor Durumuna Düşebiliyor.Pek Anlamadığım için böle basit anlatıyorum Umarım Anlaşılır Olur Arkadaşlar.Sorunu Ben Bir Türlü Çözmüş Değilim.Test Yapmamı söylerseniz hepsini tek tek uygularım.Yeter ki Bu Kadar Param Ve paradan önemlisi ÇOK MORALİMİ Bozuyor.

İyi Geceler..

NOT:Gerçekten Yardımcı Olabilecek bir arkadaş Ö.M ile MSN bırakabilir. Yardımlarınızı Bekliyorum..
  • hard diskte ya da ramde sorun olabilir ama bana hd gibi geldi bende de bazen oluyor ilk tıkladığımda açmıyor bir 30 saniye sonra açılıyor gerçi bende alta çalışan programlar yüzünden
  • bence bütün sistemi sök işlemci dahil.Biosa format at ardından herşeyi yeniden tak anakartına çok dikkatli ve uyumlu ol.Yeniden yükle windowsu ve sistemini test et.Önerebileceğim en kökten çözüm bu Tabi bu işleri yapabiliyorsan.(ram'lerine kafam takıldı ama neyse)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lapry -- 26 Nisan 2008; 10:09:45 >
  • bu sistemle başlangıç programları çalıştığından dolayı yavaşlama oluyorsa wala işimiz yaş
    kardeş sen en iyisi bir bilirkişiye baktırt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6 ayım kaldı, yaRdım edin
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bence hd bunu öğrenmek için aygıt yöneticinden bak gör hard disklerin hangi modda çalışıyor (pio ya da dma ) eğer pataysa pinlerden bir tanesi kırık olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourStyle

Bu Kadar Basit Bir Problem Değil Arkadaşlar Donanımsal Bir Problem Var Oyun Konusunu Bir Kenara Bırakalım.5-6 defa format attım windowstan dolayı değil.Virüs Falan da Değil.Windows ortamında diyelim Ki Klasör açılışı Olsn böyle basit işlemlerde dahi hissedebiliyorum.Dengesiz Bir Performans Var.Mesela İlk Açtım Klasörü 1 saniye bekleterek açıyor.Yeniden Başlattım Hemen Açıyor.Örnek Bu sadece.Takılacağı Tutuyor Makinanın Msn Diyelim Ki yanıt vermiyor.1 Tane Klasör Bile Yanıt Vermiyor Durumuna Düşebiliyor.Pek Anlamadığım için böle basit anlatıyorum Umarım Anlaşılır Olur Arkadaşlar.Sorunu Ben Bir Türlü Çözmüş Değilim.Test Yapmamı söylerseniz hepsini tek tek uygularım.Yeter ki Bu Kadar Param Ve paradan önemlisi ÇOK MORALİMİ Bozuyor.

İyi Geceler..

NOT:Gerçekten Yardımcı Olabilecek bir arkadaş Ö.M ile MSN bırakabilir. Yardımlarınızı Bekliyorum..

senin sorununu hemen soylıyeyım

1 ekran kartını ps kaldırmıyor
    2 ram donma yapıyor
    3 bıos acıl update ıstıyor
    4 ekran kartın uyum sorunu yasayabılıyor

bu sorunlar kı senınkıne benzerdı benım sorun aynı senın sorun ıle ben ekran kartını değiştir derim başka bir kart tak dene sorun çözülmüş olacak emin ol

• Bendede buna benzer bir sorun var.Bilgisayarı formatlıyorum ilk 1 hafta falan cok iyi sonradan yavaşlama başlıyo sanki kademe kademe artar gibi oluyor.Ayrıca Msni kuruyorum formattan sonra,Msn acılana kadar can çekişiyor,Dosya kopyalamalarda özellike Diyelim ki CD'de 1GB veriyo daha düşük sistemler hızlı bir şekilde kopyalarken benim Pcde bir hantallık oluşuyor. PSU dedim onuda değiştirdim.Yine Aynı Şekilde,Oluruna bırakdım artık.Sistemim yanda.Önerileriniz varsa sevinirim.

Ayrıca Konuyu acan arkadaşa Allah sabırlık versin,Pcyi kaldırıp camdan atası geliyor insanın.
  • 'Sistemim yanda' derken yanında mı pcin o anlamda mı seninki programlardan ya da gezdiğin internet sitelerin sende bıraktığı spyware lar tarat bilgisayarı ayrıca mozillanın adblocklarını felan kullanabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: eric13

'Sistemim yanda' derken yanında mı pcin o anlamda mı seninki programlardan ya da gezdiğin internet sitelerin sende bıraktığı spyware lar tarat bilgisayarı ayrıca mozillanın adblocklarını felan kullanabilirsin

Avatarımın altındaki PC işaretine tıkladıgında görürsün yandan kastım o. Yoksa bende isterim 7/24 yanımda olmasını
  • hmm ilginç şimdi keşfettim dediğim gibi seninki virüs spyware ya da çok fazla gereksiz program kurulduğu için öyle yapıyor
  • Dostum bahsettıgım Msn ve Kopyalama olayını PC sıfır formatladıgım halde bile yapıyor?Şu günlerde bi HDD almayı düşünüyorum,windowsu ona kuracam eğer sorun giderse şimdiki windowsun oldugu HDDde gider şimdiden söyliyim.En son DWDRW ucuyordu yanına arkadaşlık eder.
  • öyleyse o zaman hd de sorun olabilir 1 hafta iyi çalışıyor deyince ben direkt spywari düşündüm
  • öncelikle şöyle söyleyeyim, windows'un hantal çalışması genellikle hdd kaynaklı bir durum olur, imzamda ki sistemin yerine, raid yapılmış iki adet raptor diski olan p4 işlemcili sistem kursam, masaüstünde filan çok daha hızlı gözükür ama uygulamalara gelince iş değişir, diğer sorunlarınla ilgili pek bişey diyemicem çünkü doğru dürüst anlamadım
  • NeroindexManager adlı programı kaldırın. Birçok sorununuzdan kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Belki sorununuz bu değildir ama yine de yapın. Çok dandik bir program.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

NeroindexManager adlı programı kaldırın. Birçok sorununuzdan kurtulduğunuzu göreceksiniz.

Belki sorununuz bu değildir ama yine de yapın. Çok dandik bir program.

Neronun bütün sürümlerinde mavcut mu bu program yoksa nedir?
  • Bence sabit diskten olabilir bana da oluyor bazen benzer şeyler oyunda. Bence temiz bir format çek. Oyunlara girmeden önce antivirüs ve diğer sabit diski yoran program varsa kapat. Vista varsa bazı ayarlar var onları yap.
  • kardes sen nerde oturuyorsun şehir olarak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.