3 Ayda göbeği eritmek için nasıl beslenmem lazım? neler yapmam lazım?
koşu yapacan 2 güne 1 sporu hayat tarzın olarak benimsen şart vücudun kendine gelir her yerin dirilir sabırla yap 3 ay sonra fişek ol git bitane dumbel set al kollarını ve yapacağın squat la kalçalarınıda çalıştır crunch ilede karnını sıkılaştır yabancı gelen terimleri youtubede arat ne olduklarını gör mekik çekme körlemesine crunch varken.3 ayda herşeyine reset çekersin yeni bi yaşantın olur.koşu + spor 2 günde 2 saat.
quote:
Orijinalden alıntı: himmet_dal
koşu yapacan 2 güne 1 sporu hayat tarzın olarak benimsen şart vücudun kendine gelir her yerin dirilir sabırla yap 3 ay sonra fişek ol git bitane dumbel set al kollarını ve yapacağın squat la kalçalarınıda çalıştır crunch ilede karnını sıkılaştır yabancı gelen terimleri youtubede arat ne olduklarını gör mekik çekme körlemesine crunch varken.3 ayda herşeyine reset çekersin yeni bi yaşantın olur.koşu + spor 2 günde 2 saat.
Merhaba.Öncelikle cevapladığın için teşekkürler.Biraz uzun olacak.
Ben şuan 16 yaşındayım.12 Yaşının yaz tatilinde kilo aldım.4 sene olacak neredeyse. 13 Yaşında 53 kilo olduğumu gördüm.Yaşıma ve kiloma göre fazlaydı.Yaz tatilinde 57 kiloydum.13 yaşındayken. 14 Yaşının yaz tatilinde 60 Kiloydum.Sonra 20 günde 2 kilo vermişim yani 58 kilo.Ramazan ayındada 61 oldum. Lise 1 de ise 65 e çıktım.Sonra 68.Sonrada 70.Sonra 73 oldum.Böyle böyle gitti. Yaz tatilinde ramazan ayına kadar 67 oldum yani 6 kilo verdim.Daha sonra ramazan ayında 1 kilo aldım.68 Kilo.Şimdi ise 69 kiloyum.Kilo alımlarım böyle.
Şimdi ben diyet yapacam.Yani üç beyazdan un-tuz-şekerden uzak duracam. Sabahları krallar gibi-öğleleri prensler gibi-akşamları köleler gibi yiyecem.Metobolizma hızının artmasında ve akşamları az yediğimden yediklerimi akşama kadar yakıp daha kolay kilo verebilmek için. Evde 2 adet 5 kiloluk dumbell var.Birde barfiks aleti.İp atlamak için kendime ip ayarladım.10 Dakika civarı atlıcam hergün.100-200 kalori civarı yakarmış.Barfiks,şınav hele ki mekik çekecem.Kaslar gelişince daha kolay kilo verilirmiş. Protein'i çok fazla tüketicem yağ,karbonhidrata göre. Zaten okula gidiş geliş 1 saati geçiyor yürümem.
Birde ilerde elime para geçsin vücut geliştirme salonuna gidecem.Eğer hoca tavsiye ederse l carnitin cla gibi yağ yakıcılar kullanacam.
Sizce bunlara bakaraktan 3 ayda yağlarım erirmi?
erir yeterki motivasyonunu düşürme hergün koş ne olursa olsun zaten havalarda ısındı rahat rahat koşarsın.3 ay düzenli koş.5 kg dumbel yeterli kol kaslarını belli eder heralde 3 ayda.