sınav senesi aşık olmak
Arkadaşlar sınıftan bir kız kankam var kız, çok samimi bir insan bana karşı bende ona karşı arkadaş grubunda tek bir erkek benim ama hepsi ile konuşuyorum ve hepside çok iyi insanlar fakat bir tane kız kankamdan şu son zamanlarda hoşlanmaya başladım lise 4'üm şu an sınav olarak konularımın çoğu bitti yeterli bir düzeydeyim şu an fakat bazen aklıma geliyor yazmak mola saatlerimde yazıyorum eskiden erken cevap verirken son zamanlarda geç cevap vermeye başladı benim bir arkadaşım o çocuk ona yazıyor bende kızla bir şeyim olmadığı için bir şey demiyorum doğal olarak kızda onu kırmamak için cevap veriyor fakat bu sefer erkek gururu derler ya arkadaşlar bigün okulda hiç konuşmadım sadece test çözdüm işte konuşalım falan diyor bense işim var falan dedim o gün bana sordu sende bir şeyler var anlat dedi bende olmadığını söyledim sonra zil çaldı eve giderken bana yazmıştı morelin bozuk belli eskisi gibi değildin bugün diye de bende bir şey olmadığını söyledim ama sonrasında farklı sohbet açarak güldürdüm arkadaşlar yani bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum kızı seviyorum yazın senle gezelim diyor yazın engelleme beni gibi şakalar yapıyor fakat 60 gün sonra sınavım var yapıcağıma inanıyorum 75-80TYT geliyor 50-55 de AYT geliyor sınava kadar yükseltirim az buçuk hedefim EA da ilk 10k fakat bu durum beni bir tık düşündürüyor çok saf seven bir insanımdır kendimi soğutmaya çalıştım olmadı yan yana oturuyoruz hemen sınıfta ne yapmalıyım sizce.
3 ayda ayt önerisi
Arkadaşlar merhaba hayırlı ramazanlar dilerim hepinize şu an YKS öğrencisi olarak sınava hazırlanıyorum malum 3 ay kaldı sınava TYT 65-70 net bandındayım fakat daha çok AYT ağırlıklı ilerliyorum hedefim eşit ağırlık ilk 10 bin OBP 83.3 12.sınıfın 1.dönemi 89 yaptım 2.dönemde o civarda yaparım o yüzden OBP 83.3 olarak varsayalım TYT matta ortalama olarak 22 matematik yapıyorum geometri sayısı az olduğundan dolayı ortalama 3 tane yapıyorum üçgen harici diğer konularım duruyor TYT kısmı yerine doğrunun analitiği bitecek 3 gün sonra soru çözümü ile beraber AYT matematikte trigonometri 2 deyim şu an 8 güne yaydım trigonometri 2'yi 28 Mart'ta 9 günlük bir tatil olacağı için limite geçebileyeceğim logaritma ve dizileri ben trigonometriye başlamadan önce bitirmiştim 2 kitaptan temizledim o 2 konuyu okulda da boş derslerde 345ten full matematik çözüyorum okulu öyle değerlendiriyorum okul saati 7.30-12.05 arası olduğundan saat 14.00 gibi masa başına oturuyorum 22.00a kadar ders çalışıyorum fakat gün olarak da genel matematik-analitik haftanın 2 günü TYT mat branşı atarak geçiyor ama eşit ağırlık alanım olduğundan dolayı AYT sözel duruyor edebiyatta divana kadar geldim 1 haftadır tekrar yapmadığım için ufak bir tekrar yapmam gerekiyor elbette AYT tarih ve AYT coğrafya için ne öneririsiniz ayrıca matematik içinde öneriniz var ise okumak isterim.
lisede başımdan geçen olay
öncelikle herkese merhabalar size çarşamba günü başımdan geçen bi olayı dile getircem öncelikle okuduğum lise bölgeye göre güzel bi lise obp olarak zamanında 95 ile alan bi okulda halende o civarda alıyor şuan 12.sınıfım yksye hazırlanıyorum öncelikle herzaman kavgayı sevmemişimdir ve sevmemde çarşamba günü 11.sınıflardan 2-3 tane kendini böyle ağababa sana tipler var okulda 11.sınıflar ama her olayda adam çağırırlar kendileri değil çağırdıkları adamları üstünüze sürerler öyle bi tipler o gün baktık arkaşlarımla bahçede gezerken bildiğiniz hepsi tip tip bakıyorlar bize ve sonra yanımıza geldiler ne bakıyorsun dediler arkadaşıma bende olayı ayırdım direk zaten ondan sonra çıkışta görüşcez felan dediler çıkış oldu 3-4 sınıfın erkekleri toplanmış geldiler yanımıza arkadaşım konuşuyor işte felan bende en son arkadaşıma dedim ki msü sınavı var kavga etmeye gerek yok ona giricez daha dedim baktım ordan o kendine güvenmeyip adam çağıran çocuk sen niye karışıyon işte bana diklenme bana tip tip bakma felan diyor ama gerçekten size şöyle diyim sadece arkadaşıma dedim ki msü sınavı var ona giricez olayı kapat gidelim dediğim çocuk bi anda bana rollenmeye başladı dedi hayırdır sana felan ben de dedim ki tamam karışmıyorum konuşun ozaman felan baktım arkadaşları aldı bunu bende eve gitmek için 10-15mt yürüdüm derken geldi aramıza 10cm felan var dibime kadar girdi sen ne dikleniyon dedi ben dedim sana diklenmedim bile vurucak gibi hareketler yaptı dedim bi vursana bakim bana dedim baktım gel 1vs1 atalım diyor bende dövüşmeyeceğimi dövdün kabul ediyorum dedim fakat dövüşmek için gösterdiği yerde 20-25 kişi var en az hani dövsem bu sefer onlar dalar diye düşündüm alttan aldım bende mecburen sonra eve gittim ama kafam bi türlü ders çalışmak yerine kendi kendine senaryo kuruyor keşke dövseydin de dayak yeseydin en azından içinde bişey kalmaz gibi senaryolar kurmaya başladım şu 2 gündür adam akıllı ders çalışamıyorum 4 ay kalmış sınava böyle bi olay yüzünden adam akıllı ders çalışamıyorum abilerim siz bu yollardan geçmiş olanlar bana tavsiye verin lütfen gerçekten pazartesi kavga etmek var kafamda ama hep düzenli bi insan olmayı istemişimdir dertsiz tasasız böyle kimseye karişmim kimsede bana karışmasın diye öyle kavga olaylarına girmedim bu olaydan bana yardımcı olun lütfen
xeon x5460 hangi ekran kartı alınmalıdır
öncelikle herkese merabalar ,
sistemim;
ram= 8gb ram ddr3
anakart=g41m7 v1.0
işlemci= zeonx5460 3.20ghZ çalışıyor
depolama=240gb ssd
ekran kartı= ??
kafamda 2 tane ekran kartı var gt 1030 ve gtx 750ti fakat sizinde önerdiğiniz kart varmıdır bütçem 1100tl'dir
gt 1030 vs gtx 750 ti hangi kart daha avantajlıdır.
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.157 (Bu ay: 161)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware