Şimdi Ara

3 ay var ve GEOMETRİM 0 !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
2
Favori
4.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sızce son 3 ay kala geometriden 5 net cıkarmak olasımıdır.tbi bunu geometrisi 0 olan biri acısından düsünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesakon -- 27 Aralık 2010; 20:41:35 >

• aynı problemi yaşıyorum meslek lisesi öğrencisiyim lise hayatım boyunca hiç geometri dersi görmedim :)geometri konusunda bi tavsiyesi olan varmı???
  • Şunu sölemeliyim ki bilerseniz çok kolay yapılabilen bi ders.

Ama bilmiorsanız ve öğrenmeye çalışıyorsanız lanet bir ders bende çok çekmiştim. Tavsiyem çözümlü örnekler ve birey yayınlarının A geometrisini almanızı öneririm.
  • Birey A hic bilmeyene zor gelir tavsiyem forumdan duydugum uzere guvenderin kolay geometri kitabi (yayinevini yanlis hatirliyor olabilirim) zaten sanirsam ygs icin konusuyorsunuz kolay sorulari yaparsiniz zaten genelde hepsi kolay oluyor artik esprili sorular pek cikmiyor.
  • Ben de senin gibiydim. 2-3 gun bi kac saat geometri calistim suan denemelerde ucgende alanlara kadar soru kacirmiyorum diyebilirim. Guvender ygs kolay geometri al. O kadar rahatlicaksin ki. sinava kadar geometri calismazsin bile 2-3 gun calisirsan eger
  • bnde var kolay geometri pentaxian moralimi nası yükselttin :D 2-3 gün dedigin aralıksız olamaz heralde dimi
  • geometri dağ gibidir.çıkarken zorlanırsın sıkılırsın gücün tükenir ama zirveye vardığın anda zaferin tadını hissedersin.Bundan sonrada geometriyi bırakamssın
    çocuk oyuncağı gelmeye başlarsa sorular bilki geometriyi arktık başarmıssın.Daha sonrada beni hatırla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MichaelSikkofield -- 28 Aralık 2010; 20:05:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 3.5 Ay kaldı
    4 yıl önce açıldı
    YKS SON 1 AY'DA NE YAPILIT
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende 0dım geçen yıl bu sene 2.ylım tam 3 aydır çalışıorum geometriye ygs denemelerinden analitikten ve çemberden arada soru kaçırıyorum.Bazen hiç yanlış yapmıyorum.Ben 3 ayda yaptım demekki olabiliyomus gercekten bende 0 dım geometride ama gerçekten arkadasların dedıgı gıbı yapamayınca ıllet bı ders ama yapınca o kadar zevklı kı baska derse calısasın gelmıyo valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_green_1907

bende 0dım geçen yıl bu sene 2.ylım tam 3 aydır çalışıorum geometriye ygs denemelerinden analitikten ve çemberden arada soru kaçırıyorum.Bazen hiç yanlış yapmıyorum.Ben 3 ayda yaptım demekki olabiliyomus gercekten bende 0 dım geometride ama gerçekten arkadasların dedıgı gıbı yapamayınca ıllet bı ders ama yapınca o kadar zevklı kı baska derse calısasın gelmıyo valla

sen nası calıstın geometriye günde kac saatini verdin hangi kaynaklardan calıstın
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesakon

quote:

bende 0dım geçen yıl bu sene 2.ylım tam 3 aydır çalışıorum geometriye ygs denemelerinden analitikten ve çemberden arada soru kaçırıyorum.Bazen hiç yanlış yapmıyorum.Ben 3 ayda yaptım demekki olabiliyomus gercekten bende 0 dım geometride ama gerçekten arkadasların dedıgı gıbı yapamayınca ıllet bı ders ama yapınca o kadar zevklı kı baska derse calısasın gelmıyo valla

sen nası calıstın geometriye günde kac saatini verdin hangi kaynaklardan calıstın

günde şu kadar saat tarzı bi ayrım yapmadım dershanede gördükçe çalıştım bende konulara körfezin geometri soru bankası var ordaki sorular çok güzel kaliteli normal kaynaklardan çözdükten sonra işi öğrendikten sonra ondan çözdüm.Bide femin simetri seti var onun geometrisini aldım ilk kitabı falan bitirdim nerdeyse ama olay çok soru çözmek kuralları özellikleri bildikten sonra.

• kaç net
  • hiç sevmem geometriyi. tamamen ezber ve görmeye dayalı bi ders. sürekli soru çözemen lazım. o kadar kolay unutluyo ki.ilk başladığında soruları çok gıcık gelicektir.. çözmen için bi yere bi dik inmen ya da bi çizgi çekmen gerekir. onu nereye çizeceğini bulamazsan vay haline. dakikalarca bak artık çözerim diye.

ama çok soru çözersen zevkli hale gelebilir. bulmaca gibi sıkıntıdan bile çözme gereği duyabilirsn. çok soru çözdükçe hepsinin birbirine benzediğini görebiliyosun. çok fazla kural war ama çok fazlasını kullanmıyosun. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesakon

quote:

Ben geometri anladıysam türkiyeyi bırak dünyada anlamıcak adam yoktur.Ben güya sayısalcıyım ha hayatımda hiç geometri yapmamıs insanım.Hep 0 ile geçerdim bir karnede 0 geometri düşerdi xD 1 bile düşüremezdim.Acaba nasıl yapıyorlar bunu kafadan kafadan sayı veriyorlar dedim.Cok anlamaya calıstım olmadı..

Yav ne ediyim ne ediyim dedim bukadar insan yapıyor illaki bir yolu vardır kafadan sallayarak yapılmaz ya dedim.İnatın beterini ettim.Dersin üstüne yürüdüm.Kolay kaynak felanda almadım.Ne yaptım biliyormsun ? bu açılar konusu varya geometri.Orada çok basit gibi görünen ama her soruda kullanılan özellikler var.

Birde ben komsu acı , ters acı felan bunları bilmiyordum hiç.Yav adamlar soruları çözerken bu yorumları kullanıyorlarmıs.Bende diyordum salak adam soruda Z buldu hemen o açıyı oraya geçirdi diyordum.Bu basit kuralları otur kagıda defalarca çiz.Zaten 1 kere bakmada anlarsın ama soruda görebilmen ıcın iyi kavraman önemli.

Ben öyle yaptım.2 hafta hiç bıkmadan hergün kagıda çizdim yorumladım çizdim yorumladım.Ezber yapmadan mantıktan yorumla her dersi.Zaten kolay...

Bak gör yavastan başla faydasını göreceksin.Ama soru çözmeye baslama hemen.Önce dedigim gibi konuyu kavra sonra çözümlere bak öyle yavastan sorulara başla dostum. ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.