Arkadaşlar bana da yatmadı müşteri hizmetlerine sordum Paranın sizin adınıza olan bir hesaptan gelmesi gerekiyordu Size ait hesaptan gelmemiş eşinizin hesabından gelmiş kampanya şartları tutmuyor dediler hiç dikkat etmemişim gitti güzelim 2bin TL Boşuna hesap açtık Aklınızda bulunsun sizinde < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
3 Ay Üst Üste 12.500 TL Para Transferine ING Turuncu Ekstra'dan 2.000 TL Nakit Promosyon (35. sayfa)
-
-
10-20 kuruş bakiye vardı turuncu hesapta ondan dolayı yatırmamışlar, hesabı kapattım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana da yatmamış. Mh ile görüştüm bu ay içinde yatar dedi. Bugün yatması gerekiyordu dediğimde 10-20 arası yatar, bütün şartları yerine getirmişsiniz dedi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O ne sacma is abi 1 takvim günü bu demek değil ki
1gün kalacak diye bir şart yazıyor muydu çok ilginç katılanların yarısı alamadı galiba parayı
-
Kampanyada sadece bir takvim günü yazıyor, 24 saat maddesi yok. Temsilci yanlış bilgi vermiş. Ben temsilciye özellikle sordum ve sorun olmayacağını söyledi. 16:48’de yatırdım ve 12:50’de çektim.
Hesabınızda önceden bakiye var mıydı? Kampanya tarihi öncesinde para girişi olduysa ondan dolayı kampanyaya katılamıyorsunuz. Para da özellikle faiz veren Turuncu Hesap’a giriş yapmalı, vadesiz hesaba girerse olmuyor.
Bence şartlar açık diye takvim günü maddesini kanıt göstererek şikayet edebilirsiniz. Maddede yazmayan kural uydurmak gibi saçmalık mı olur? 24 saatten az tutup ödül alan/alamayan başkası var mı acaba?
Uzun süredir müşteriydim ama aktif olarak kullanmıyordum. Uygulama, kimliğimi okumadığı için hesabımın şifresini sıfırlayamadım diye ben kasım ayında katılabildim ve ödülün de gelecek ay yatması gerekiyor. İlk iki ay 24 saatten fazla tutmuştum, bu ay 24 saatten az tuttum. Diğer yandan, annem ilk ay katılmıştı ve her ay para gönderip günlerce tuttu. Ona söz verilen tarihte ödül yattı. Daha öncesinde ING hesabında bakiye yoktu ama müşteriydi.
Ekimde hesapta 1 kuruş bile yoksa o zaman cidden 24 saat yüzünden yatırmadılar ya da sistemsel hata oldu ve temsilci yanlış bilgi verdi. Ben bu ay 24 saatten az tuttum diye temsilciye özellikle sormuştum. Şu saatte yatırıp çektiğimi söyledi ve sorun olmadığını belirtti. Bence 24 saat şartı varsa bile maddede öyle demediği için şikayet edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 12 Ocak 2025; 22:51:2 >
Yıllardır belki 10 yıldan fazladır ing müşterisiyim ama aktif olarak kullanmıyorum.Ne zaman işe yarar kampanya çıksa şubeye gidip yeniden müşteri olma süreçlerinden geçiyorum.Bu 2000 tl ve 500 tl troy kart iadelerimi de sorunsuz aldığıma göre güle güle ing,bir dahaki kampanyada görüşmek üzere
Konuyu açan ve burada bilgi veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 12 Ocak 2025; 22:50:8 >
Umarım olumlu dönüş yaparlar. İkinci bir QNB vakası yaşatmasınlar da.
Durum aynı, eşimle beraber banada yatmadı, mh şartları sağlamışsınız önümüzdeki hafta da yatmaya devam edecek dediler, bekleyelim bakalım
1 takvim gunu bekletmeniz lazimdi hesapta. Ornegin ayin 6 sinda attiginiz parayi 7 sinde bekletip 8’inde cekecektiniz. Saat 22.00’dan once de atilmasi lazim; MH oyle yonlendirdi beni.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da “6 Ocak 16:48’de yatırmışsınız ve 7 Ocak 12:50’de çekmişsiniz. Geçerli olur. Bir takvim günü kalması gerekiyor.” dediler. 6 Ocak, ilk takvim günümmüş ve faiziyle ertesi gün yani ikinci takvim gününde çekmişim. Şartlarda da sadece takvim günü diyor. Demek ki herkes kendi yorumuna göre bilgi sunuyor. Banka temsilcileri de emin değil çünkü aynı metni okuyorlar. Üniversite sınavı Türkçe sorusu gibi. Cümlenin anlamına bakarsak yatırılan paranın o günkü tarih değişene kadar kalması gerekiyor. Şikayet edince kontrol edecek kişi ne anlayacak acaba?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 12 Ocak 2025; 23:47:20 >
3 defa sordum emin olmak icin, 1 takvim gunu tamamen durmasi lazim dediler ve gonderilen zamanin 22.00 dan once olmasi gerektigini soylediler. Belirli bir gunun 00.00 dan 00.00 a itibaren kalmasi gerekiyor anladigim kadariyla. Buna uyarak yaptim ve yatti benim promosyon odulum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X