Şimdi Ara

TURKCELL 3 Aralık İtibariyle 10GB 185TL - 20GB 235TL - 40GB 325TL - 60GB 390 TL (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
37
Favori
41.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1 ay olmadı ama dediğim çıkacağını söyledi. git gel yapmadık cayma umrumda değil açıkcası

• dvjbpm D kullanıcısına yanıt

bende şansımı deneyeyim diye aradım ama tanımlama yapamıyoruz operatör geçişlerine özel dedi, ayın 5inde faturasızdan faturalıya geçmiştim cayma bedeli çıkmıyormuş.

git gel yapacağız mecbur, operatör farkediyor mu acaba genelde bimcell diyorlar o daha mı hızlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 3 Aralık 2024; 12:33:10 >
  • Aslanor1940 kullanıcısına yanıt

Esim aktiflesmedi hala, bekliyoruz

• b0Ni kullanıcısına yanıt

ben faturasız tt geçmiştim hızlı olmuştu baya hemde ücretsiz

• b0Ni kullanıcısına yanıt

seninki olmaz zaten sen hiç vakit kaybetme git gel kampanyayı sonlandırıverirler.

• Arkadaşlar Nisan'a kadar türk telekom'da faturalı taahhütüm var,
    Turkcell'e geçmek için cayma bedeli çıkmayacak şekilde hangi yolu izleyebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cayma bedelinin bir kismini karsiliyor mu turkcel? Ben vodafone hattina sahibim ve 1600 lira cayma bedeli cikiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • halilibrahimgalip H kullanıcısına yanıt
    Öyle bir seçenek yok :)

• nezamana kadar geçerli bu kampanya 31 ocakta bitiyor tahütüm

• harun1111 kullanıcısına yanıt

Turkcell karşılamaz malesef. Öyle bir kampanya yok şimdilik. Kendiniz geçmek istediğiniz tarifenin fiyatı ve şu an ki tarifenin fiyatını mükayese edin.

• Diyelim ki bimcell'e geçtik bimcell hattı hemen açılıyor mu ? bimcell'e geçince herhangibir ücret ödüyormuyuz bimcell tarafında ? ve bimcell'e geçtiğimiz aynı gün turkcelle geçebilirmiyiz

• Karingoo kullanıcısına yanıt
    Bitiş tarihini belli mi reis? Onu da soracak herkes. İlk sayfaya eklersen seviniriz

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Kendilerince yeterli sayıya ulaştıklarında bitirirler bence belli bir tarih olmaz gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KoşanBalık kullanıcısına yanıt

Bitiş tarihini belirtmediler. Biraz önce tekrar sordum bilen yok :)

• Bayiden işlem yapan var mı?

• Sim kart teslimat durumunu nereden takip ederiz

• spdial S kullanıcısına yanıt

• quote:

Orijinalden alıntı: dvjbpm

Geçen ay 410 TLye Altın Festival 40 Gb. aldım.532 müşteri hizmetlerini aradım cayma bedelinin (175 TL gibi ) kabul ederek 325 TL ye Büyük Festival 40 gb. tanımladılar. Git Gel yapmaktan kurtuldum.

Bilgi için teşekkürler. Ben de az önce aradım. Ceza bedeli 188 lira diye sesli yanıt sisteminden öğrendim. Temsilciye bağlandım. O şekilde mümkün değil maalesef. Taşımanız lazım dediler. Kampanya 15 Aralık'ta bitecek dediler.

• muskes1903 M kullanıcısına yanıt

Yıl sonu olduğu için geçiş rakamlarını yüksek tutmaya çalışırlar. Bu nedenle ay sonuna kadar geçerli olacaktır diye düşünüyorum. Vodafone ve ttkom da benzer kampanyalar açıklayacaktır bir iki güne.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EditörünSeçimi -- 3 Aralık 2024; 14:9:43 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.