Şimdi Ara

3 araba arasında kaldım YARDIIIIM =))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 araba arasında kaldım. Almaya kesin kararlıyım ama fiyat farkı war ve hangisinin daha iyi olduğu hakkında hiçbir fikrim yok...
    HPI Nitro RS4 EVO3 Adam kıbrıstan kargoyla gönderiyo. Güvenilir olduğunu duydum. Fakat kutu içeriği hakkında bilgim yok. Yani arabayı kullanmak için nelere ihtiyaç war bilmiyorum. Yakıt vb. paraları verince bütçemi aşıyor bu...

GS Vision EVO RTR Bu en ucuz olan araba. Fakat motoru .18 lik olduğu için yarışlara yeni motor alarak yarışlara katılabilirim. Avantajı ise kutu içeriğinin full. olması. Pil alıp arabayı kullanabilirim.

KYOSHO / 1:10 GP 4WD FORD FOCUS WRC 2002 RTR
    Bu aracı yazmamın sebebi yerden yüksek (rally) modeli olması sebebiyle pist bulmadan bile kullanabileceğim. Fakat arabanın geometrisi yüzünden pistte de offroad da da iyi bi performans alamıyacağım söylendi... Ayrıca aracın genişliği 195mm olduğu için de alacağım keplerin araca uymama gibi bi sorunu war.
    Buda 1. araç gibi yakıt vb. gibi ücretler eklenince bütçemi zorluyor.

Bu listeye bakınca bana 2. araç daha mantıklı geliyo. Fakat motorlara baktığımda 400-500 liradan başladığını gördüm. Sanırım onlar el modifiyeli motorlar.
    Bana .18 lik kadar performans veren bi motor yeter.
    Bide 2. el motor olarak satmak isteyen veya satan birini bulan warsa yardım etsin...

Biraz uzun oldu kusura bakmayın.
    Şimdiden Teşekkür Ederim
    İyi Forumlar

• kyosho da özellikle eski modellerde parça sorunu çekerisn, hpi evo 3 bence en mantıklısı 699 ytl bedava, kutuda yakıt şişesi yok sanırım,mail at sor kutu içeriğini.
    gs vision 190 dolarlık araba hpi 300 dolarlık,ona göre düşün taşın.
  • Başka bi forumda bu 2 arabayı da kullanan birisi GS vision dedi.
    Hem daha hızlı hem daha dengeliymiş diğer arabaya göre...

100 lirallık fark için deymiyeceğini söylüyo...
  • towerhobbies.com'da gs vision yok , gs vision'ın olduğu güvenilir-amerikadan hobby satış sitesi söylermisiniz.

ToffieBoi hpirs4 3 evo'da da yakıt,pil,v.b. alcaksın gs vision'da da yakıt,pil,v.b. alcaksın ikiside aynıda bence alcaksan mustanghobbi.com'un hpi rs4 3 evo için yaptığı kampanyadan al derim. 700 ytl ye yakıt şişesi,buji ısıtıcısı,hpi rs4 3 evo,v.s. veriyorlar ya o daha mantıklı kıbrıstan gönderilenden. Tabi kampanya mayısda geçerli galiba.
  • HPİ al sorun yaşama ama distrübüt indirim yaptı istanbulda herşey içinde 620 ytl.
    http://www.mustanghobi.com/
  • 620 ytl değil 710 ytl ye geliyor... Sepete ekle dedikten sonra bir bakıyorsun kdv dahil olmadan 620 ytl imiş. Sepete ekle dedikten sonra kdv dahil fiyatını yazıyor. 710 ytl gibi bir şeydi. Ama yinede uygun fiyat.
  • Yalnız orada fiyata eklenmiş hali diyor herşey içinde zaten.
    Bu ürünle birlikte zorunlu alınması gereken ürünler de kampanyamız dahilinde bu fiyata dahildir!!!

yani seçili olanlar bu fiyata.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlla uğraştıracaksınız. Kendin girip siteye bakmak yerine bakmadan direk mesaj atıyosun...

10336 HPI 10007 RTR N ... 338,98 Euro* 1,8500 627,11 Bu ürünü sepetten çıkar. 627,11 YTL

Genel Toplam 627,11 YTL
    KDV (%18) 112,88 YTL
    Genel Toplam + KDV 739,99 YTL

""

Umarım bir daha böyle bir şey olduğunda ilk önce bakarsın doğrumu değilmi sonra cevap atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 13 Mayıs 2007; 0:44:53 >
  • Patron sana kızmıyorum ben adamlara kızıyorum niye böyle saçmalık yaparlar aklı sıra müşterimi çekecekler böyle.
    Sana yüklenmiyorum ben zaten,ürünleride eski şimdi evo serisinin plusı çıktı 3beygirlik olanından adamlar ne biçim fiyat belirliyorlar demekki savage uçuyor ozaman.... yine cigara ona yakıyorum cigarayı sana değil.
  • 627,11 YTL
    Genel Toplam 729,01 YTL
    KDV (%18) 131,22 YTL
    Genel Toplam + KDV 860
    Düşün bunu sepete ekle dediğimde 5 adet ürünle birlikte bu fiyata geldi yine.
    4 adet gerekli ürünlerle birlikte 860 yuh anasını satayım.Çek bir cigara
  • Ehuehu öyle napalım. kdv dahil değilde demiyorlar.
  • Ben gs vision alacam galiba fiyatı nedeniyle. Kutu içeriğide tam.www.turbomodel.com veyawww.promodelhobby.com adreslerinde en ucuz gs vision'ı bulabildim. Yanında buji ısıtıcısı falanda veriliyor. Promodel nakitte %5 indirim yapıyormuş arkadaşlar. 570 ytl ye geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 14 Mayıs 2007; 21:14:25 >

• Arkadaşlar , biz bi arkadaşla 2 kişi gitcez gs vision alcaz. Diğer kişi konuşmuş 550 ytl yaparlarmış 2 kişi gelirse. 4-5 kişi gelirsek daha da ucuz yapabilirler gelcek arkadaşlar MSN: batuhanyaz@hotmail.com adresimi eklesinler. Dahada indirim yapabilirler veyada başka bir parçada indirim yaparlar. Alcaklar eklesin. 550 ytl ye almak varken başka yerden 600 e almayın derim. Süper fiyat...
  • sıfır hpi rs4 650 YTL butun aksesuarlarıyla tesekkurler
  • Selam arkadaşım,

Kararsız kaldığını yazmışsın. Bende 2 adet RTR yani Ready to Run kullanıma hazır makina var. Her ikisini de yurt dışından aldım. HPI RS 4 EVO 3 olan $ 320 ye tanıdık Amerikalı bir teğmen adına geldi ve gümrük vergisi ödemedik. Kyosho FW 05 T Plus olanı internetten yine Amerikadan getirttim ve $ 270 + $ 40 kargo + 150 YTL gümrük vergisi verdim ki bu aracın Türkiye satış fiyatı 878 Ytl civarında. Bkz.http://www.kyoshoturkiye.com/kategorilistesi.php?catid=131 Gümrük vergisi aracın uygun fiyatı göze alındığında katlanılabilecek bir oranda. Zira vergili haliyle bile piyasadan 300 ytl ucuza geldi bana.

Performanslar ve yedek parça :

HPI parça açısından benim için sorunsuz oldu. Kırdığım hemen her parçayı buldum. Ama bundan bıkıp neredeyse bütün ön ve arka yürüyen aksamı Hong Kongdan çok ucuz fiyatlara getirttiğim alüminyumları ile değiştirdim.. Gerçi artık pilotajım gelişti kırmıyorum ama yine de araç tank gibi oldu. Kyosho da çok basit bir parçayı kırdım ve Ankarada hiç bir yerde bu parçayı bulamadım. Distiribütör olan İstanbuldaki Kyosho Türkiye de parçayı bulduk ama fiyatı yurt dışı ile mukayese edildiğinde inanılmaz yüksekti. İngiltere' de bir firmadan bu parçanın da alüminyumunu neredeyse yarı fiyata getirttim. Yani diyeceğim parça konusunda Kyosho sıkıntılı. Daha doğrusu parçanın tekeli Kyosho Türkiye' de.

Performansa gelince ; her iki arabamda da .15 cc motor var. HPI roto start adı verilen elektrik motorlu sistem yardımı ile Kyosho ise pull start adı verilen ipli çek çalıştır sistemi ile start alıyor. HPI motoru Kyosho' ya oranla biraz daha nazlı. Çok iyi set up yapılırsa şimşek gibi ama çok hassas. Kyosho motoru ise inanılmaz performanslı ve daha toleranslı bir motor. Kesinlikle HPI dan başarılı ve araba performans konusunda HPI yı 2 ye katlar. Mugen ve Serpentler ile kafa kafaya gidebilecek kadar hızlı bir makina.

Şase kısmına bakarsak; HPI Toe-in ayarı için kullanıcıya ayarlanabilir bir sistem sunmamış. Tabi bu kutu içeriği. Sonradan ayarlanabilir direksiyon kolları takılabilir. Her iki otomobilde de şase sağlam ama Kyosho nun ön süspansiyon sistemi, salıncaklar ve kollar daha sağlam. Kyosho da servo sorunu yaşadım. Servo dişlileri bir iki çarpma sonucu kırıldı. HPI servoları daha dayanıklı geldi bana.

Sonuç olarak pilotajım iyi arabayı kırmam dersen Kyosho yu tek geçerim. Fiyat / performans açısından. Ama ben çok kırarım her parçasını bulmam lazım dersen, HPI al derim. Sonuçta HPI motoru da 1.2 HP güç üreten gayet düzgün bir motor.

Her iki aracın kutusundan hemen hemen aynı şeyler çıkıyor ama HPI roto startlı olduğu için ona 7.2 volt battery pack ve uygun bir şarj cihazı satın alacaksın. Ayrıca RTR kitlerden, eğer promosyon falan yoksa buji ısıtıcısı ve onun şarj cihazı çıkmaz. O da extra satın alınacak. Geriye kalan radyo ve alıcı pillerini yerleştirip yakıtı koyup gazlamak.

GS Vision ile ilgili bir bilgim yok.. Aman ha Made in China ise uzak dur !

Eğer yurt dışı parça temini ile ilgili yardım istersen link verebilirim.

Umarım yazım faydalı olmuştur.

Saygılar,

ilker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerki -- 21 Mayıs 2007; 2:50:59 >

• Arkadasim Eger Butce varsa HPİ nin RS4 18 SS Modelini AL eger o kadar param yok diyorsan Tamiya TG-10 Mk.2 alabilirsin.

Ama HPİ Derim ben
  • alıcağın tek araç HPI RS4 evo3 dostum GS vision seri ama motoru hemen bitiyo ayrıca ayarını güzel yaparsan HPI daha iyi bende HPI RS4 var ve GS vision ile kaldırdım arada kesinlikle fark yok..HPI hazır kurulu geliyo alman gereken buji ısıtıcı ve şarj aleti...bunlarıda hobby şhoplar dışında alabiliceğin biyer biliyorum yarı fiyatına ama tabi eğer istanbuldaysan...
  • HPİ kesinlikle
  • gs vision'da olur ama HPİ daha iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.