1) Cevap ilginç bir şekilde mizahi anlatım. Açıklayabilirseniz çok memnun kalırım.
2) Cevap A şıkkı ama C şıkkında da anlatım bozukluğu yok mu?
3) Son olarak bu paragraf sorum. Cevabı E şıkkı diyor.
Şimdiden teşekkürler.
37. soru 2015 ygs türkçe sorusu gibi. C de olamaz 8.satırdan itibaren amacını söylüyor. E şıkkını doğru kılan şey ise 4.satırdan itibaren altını çizdiğin cümle. 23. soru kesinlikle mizahi anlatım zaten. Aşık veysel adamla esprili bi tavırda konuşmuş.Kanıtlayıcı bişey yok ortada.Bir yargı ortaya atılır ve bunu örneklerle kanıtlarsa olabilir.
bebek gibi demesi telleri oksamalı genelını okuyunca dırek mızah gelıo zaten 2.ci soruda iki saat zaten süredir gereksız anlatım 3.soruda altını cızdgın nokta aslında e yı verıyor onu yapamadım
quote:
Orijinalden alıntı: IMMORTALTRK
bebek gibi demesi telleri oksamalı genelını okuyunca dırek mızah gelıo zaten 2.ci soruda iki saat zaten süredir gereksız anlatım 3.soruda altını cızdgın nokta aslında e yı verıyor onu yapamadım
2. soruda a şıkkının bozuk olduğunu kabul ediyorum ama c'de de bozukluk yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: s2sancak
37. soru 2015 ygs türkçe sorusu gibi. C de olamaz 8.satırdan itibaren amacını söylüyor. E şıkkını doğru kılan şey ise 4.satırdan itibaren altını çizdiğin cümle. 23. soru kesinlikle mizahi anlatım zaten. Aşık veysel adamla esprili bi tavırda konuşmuş.Kanıtlayıcı bişey yok ortada.Bir yargı ortaya atılır ve bunu örneklerle kanıtlarsa olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: s2sancak
fakat 37. soruda "şundan dolayı göç konusunu işliyor" tarzında bir şey demiyor ki. sadece işlediğinden bahsediyor.
ahmettco
kullanıcısına yanıt
hocam onun herkesin gibi seylerı vırgulden sonra getırırsın eksıkse anlatım bozuklugu var dersın ama orda tamlaynı dusmus ısım tamlaması var onun heycanındaki onun tamlayandır o yuzden tamlayan dusmus ısım tamlaması oldugu ıcın anlatım bozuklugu var dıyemeyız