Şimdi Ara

3.772,44 TL Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 2 TB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.355
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kron0S -- 22 Mayıs 2023; 20:34:34 >

|| AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

Ürün fiyatı 3.124,63 TL olarak görünüyor. 150 euro altında kalıyor ucu ucuna.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

o zaman şöyle düzelteyim. ps5 için düşünen varsa heatsink lazım

2900 TL'ye 2tb KC3000 aldım amazon germany'den. Hangisi daha iyidir sizce bu alınmalı mı?

Intel i7 13700KF | Asus ROG Strix Z690 | Asus TUF 3080 Ti O.C. | 4x8Gb G.Skill 4000Mhz CL16 | NZXT X73 360mm | Evga GQ 750W | Phanteks Eclipse P600S Matte White | 2 TB Kingston KC3000 M2 SSD | Asus ROG Swift 4K 240Hz OLED PG32UCDM | Asus Rog Strix Scope II 96 Wireless | Logitech G903 | /// Seat Arona FR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • claswan kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum hocam maalesef. Ben 980 pro aldım soğutuculu. Daha kuramadım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • claswan kullanıcısına yanıt

Sn850x> 990 pro > kc3000 ama aralarında senin benim anlayabileceğim kadar farklar yoktur,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

şart derken soğutucu ürünün performansını ve ömrünü arttırır soğutucusuz çalışmaz demek değil.

gen5 çıktığı için fiyatlar düştükçe düşüyor.

1 dolar = 2 gb şeklinde deal yakalarsanız şuan için uygun.

yine de samsungun tepe model gen4 ssd si için bu fırsat sayılabilir. yazma ömrü 1200tbw diyor ama ona aldırmayın. gen4 ssdler de daha iyisi yok.

150 euro altında olmasına rağmen mi?

• 990 pro 980proya göre ekstra ısınmakta. Yalnız, sabrentin bir ürünü var ps5 heatsink onu alırsınız bir durum oluştuğunda. Benim de çok arada kaldığım bir SSD'ydi ama vazgeçtim bu son çıkan firmware sorunlarından dolayı 1tb heatsinkli wd850x ya da kingston heatsinksiz renagade fury düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScriptKidie -- 24 Mayıs 2023; 11:45:8 >
    Intel 13900K || Asus ROG Maximus Z790 Apex Encore || MSI RTX 4090 SUPRIM X || G.Skill Trident Z5 2x16GB DDR5 8000Mhz CL36 || Asus ROG Ryujin III 360 EVA-02 Edition Liquid Cooler || Asus ROG Swift OLED PG32UCDM Monitör || Samsung 2TB 980 Pro NVMe M.2 SSD || Kingston FURY Renegade 1TB || Toshiba MG08ACA16TE 16TB HDD || Asus ROG Hyperion EVA-02 Edition Case || Steelseries Apex Pro Gaming Keyboard || Razer Deathadder V3 PRO White Wireless Gaming Mouse || SteelSeries Qck Prism XL Destiny 2 Edition Mouse Pad || Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card || Edifier S350DB Speaker || SteelSeries Arctis Pro Wireless Gaming Headset || TP-Link Archer AX90 Router || Asus ROG THOR 1200W Platinum II PSU || Schneider APC BX1400U-GR 1400VA UPS
  • 150 euro bile olmayan parça. 4000 neredeyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

toplam ödediğiniz fatura tutarı 150 euro yu geçerse evet. kargo parasını bile dahil ediyorlar hesaba. sn850x almıştım 3 günde gümrüğe geldi vekalet verdik 22 günde teslim ettiler.

SN850x'in 2 TB modeline günde 10TB yazarsak dayanabilir mi?

• xweser X kullanıcısına yanıt

7000 yazma okuması olan herhangi bir model iş görür. Kingston, Samsung, Seagate, Corsair farketmez. Ucuzlukta yakaladınız mı alın geçin.

"There's Only Room For One Snake.. And One Boss!"
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    Çok karışık modelleri. Gen3 gen4 soğutuculu soğutucusu dram li dram siz. :) model ne dersiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.