Şimdi Ara

3.66 VERSİYON PSN SORUNU LÜTFEN YARDIM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdi psn almak için yazılanları yapıyorum ama "Sign up for Playstation Network" menüsünden bu işe başlıcam için bu menuye tıklıyorum '' A siystem software update is reguired go to setting system and perform the update'' uyarısı geliyor ve girmeden çıkıyor benim versiyonum 3.66 versiyon güncellemeden bu işi halledememmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ismeyu

Arkadaşlar ben şimdi psn almak için yazılanları yapıyorum ama "Sign up for Playstation Network" menüsünden bu işe başlıcam için bu menuye tıklıyorum '' A siystem software update is reguired go to setting system and perform the update'' uyarısı geliyor ve girmeden çıkıyor benim versiyonum 3.66 versiyon güncellemeden bu işi halledememmi ?

Halledemezsin. Online oynamak istiyorsan kopya oyuna veda edeceksin.
  • kopya oynamıyorumki ben zaten... ama bir arkadaşım versiyon güncelleştirme fazla dediği için 3.66 dan yapabilirmiyim diye sorayim diye düşündüm ps3 ü yeni aldım fazla bilmiyorum ben şimdi online oynamak için updatemi yapmam gerekiyo ?
  • quote:

kopya oynamıyorumki ben zaten... ama bir arkadaşım versiyon güncelleştirme fazla dediği için 3.66 dan yapabilirmiyim diye sorayim diye düşündüm ps3 ü yeni aldım fazla bilmiyorum ben şimdi online oynamak için updatemi yapmam gerekiyo ?

Evet son güncellemeyi yüklemen gerek.
  • quote:

kopya oynamıyorumki ben zaten... ama bir arkadaşım versiyon güncelleştirme fazla dediği için 3.66 dan yapabilirmiyim diye sorayim diye düşündüm ps3 ü yeni aldım fazla bilmiyorum ben şimdi online oynamak için updatemi yapmam gerekiyo ?

PS3'te son sürün yüklü olmadan online oyun yada PSN'e giriş yapılamıyor.
  • tamam teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.