Bildirim
3.5 mm'yi 2.5 mm'ye bağlama???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Bir tane 2.5 mm fişli telefon kulaklığı alıyorsun. Seyyar satıcılarda ucuz bulabilirsin. Bir tane de 3,5 mm dişi jak alırsın. Stereo ya da 3 kanallı alabilirsin. Kulaklığın kablosunu kesiyorsun. Açtığın uçları sırasıyla dişi jaka lehimliyorsun.
Ben de arayıp bulamamıştım. Kendim yaptım bu şekilde. Üstelik 3 kanallı (sol-sağ-mik) jak kullandım. Bu sayede taktığım kulaklıkların mikrofonunu da kullanabiliyorum. -
-
Avometre ile hangi kablonun nereye bağlı olduğunu çaok rahat anlayabilirsin. O alet yoksa en basitinden pil ve lamba kullanarak da anlayabilirsin. Sonrası işte kabloları jaka aynı sırada lehimlemek.
Senin gösterdiğin o küçük parça ses çıkışına iki farklı cihaz bağlamak için kullanılır. İçerisinde paralel bağlıdır o girişler. O yüzden hem kulaklık hem mikrofon bağlayamazsın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 24 Şubat 2016; 16:46:07 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: AdmGdk
Avometre ile hangi kablonun nereye bağlı olduğunu çaok rahat anlayabilirsin. O alet yoksa en basitinden pil ve lamba kullanarak da anlayabilirsin. Sonrası işte kabloları jaka aynı sırada lehimlemek. Dikkat edersen jak 4 pinli. Piyasada satılanlar hep üç pinliydi, her tarafı aradım 4 pinlisini bulamadım o çeviricinin. Ondan kendim yaptım.
Telefon tamir eden bir yere git. 3,5 mm Telefon kulaklık soketi iste. Verirler. Ben 5 liraya almıştım. Gerisini biliyorsunuz zaten.
Senin gösterdiğin o küçük parça ses çıkışına iki farklı cihaz bağlamak için kullanılır. İçerisinde paralel bağlıdır o girişler. O yüzden hem kulaklık hem mikrofon bağlayamazsın.
Çok sağ ol usta.
Baktım olmuyor, kendim yaptım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X