Şimdi Ara

3-4 Aylık Gelişimim [Before - After]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
3.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazın temmuz gibi başladığım sporda 4 ay gibi bir süre sonraki gelişimimi koymak istiyorum .
    Başladığımda
    Kilom 68.
    Boy : 1.70 idi .

4 Ay sonra bugün ise
    Kilo : 60
    Boy : 1.72

İlgili ssler buyrunuz :

4 Ay önceki 68 kiloluk halim :

2 Hafta Önceki Halim :

Bu ss ise şimdiki halime dair 2 ss :)

Müsait olduğumda yeni ssler eklenecektir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theonorm -- 22 Kasım 2012; 21:20:03 >

• Değiştirilmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edeb'i Muamma -- 21 Kasım 2012; 14:08:19 >
  • Dostum yemek yemiyorsun heralde 8 kilo birden vermişsin. Önce hacim yapıcaksın. Protein ağırlıklı beslenmeye devam ama bol karbonhidrat almayı da unutma ( Makarna pilav)

Yani kas da yapmışsın ama yağların çok fazla erimiş. Sanırm beslenmede sıkıntılar var.

Gerçi senin amacını bilmiyorum kilo mu vermekti hedef???
  • Sadece zayıflamışın başka fark yok.
  • ilk hedefim kilo vermekti .
    Şimdiki hedefim hacim kazanmak .
    Protein tozu alabilecek maddi durumum var tavsiye edermisiniz ?
    Ayrıca beslenmede ne gibi değişiklikler yapmalıyım .

Buarada her sabah yaklasık 2-3 km yürüyorum
    Eve geldiğimde her sabah 1 yumurta yiyorum onun dısında normal kahvaltı .
    Kahvaltıdan 2-3 saat sonra 1 meyve yiyip kapalı havuzda yarım saat 1 saat yüzüyorum .
    Öğle yemeginde neredeyse hergün makarna , tavuk kırmızı et yiyorum .
    Aksam yemeklerinde ise daha az yağlı yiycek yiyorum genellikle salata veya haşlanmış besinleri tüketiyorum .
  • Vücut hormonların cinsiyet gerekliliklerini tam olarak dolduramadığı için hint fakiri gibi görünüyorsun.

21 yaşından sonra vücudun erkeksileşir o zamana kadar bu tarz ağırlık indir kaldır sporları yerine anatomik güzelliğini ortaya çıkartacak ve senin sağlıklık büyümeni sağlayacak sporlar ile uğraşmalısın. Yüzme, Cimnastik, Basketbol ya da kafana esen herhangi bir spor ile.

Zayıflamışsın 0.1 oranında da kas yapmışsın.Bana göre vücudun çirkin bir hal almış.Vücut çalışmak için biraz daha bekle ağırlık indir kaldır yapma vücudunda olan büyüme plakalarına zarar verirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyborg88

Vücut hormonların cinsiyet gerekliliklerini tam olarak dolduramadığı için hint fakiri gibi görünüyorsun.

21 yaşından sonra vücudun erkeksileşir o zamana kadar bu tarz ağırlık indir kaldır sporları yerine anatomik güzelliğini ortaya çıkartacak ve senin sağlıklık büyümeni sağlayacak sporlar ile uğraşmalısın. Yüzme, Cimnastik, Basketbol ya da kafana esen herhangi bir spor ile.

Zayıflamışsın 0.1 oranında da kas yapmışsın.Bana göre vücudun çirkin bir hal almış.Vücut çalışmak için biraz daha bekle ağırlık indir kaldır yapma vücudunda olan büyüme plakalarına zarar verirsin.

Hocam dediğim gibi ilk amacım zayıflamaktı .
    Simdi hacim kazanmak istiyorum ne önerirsiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam jinekomasti var sende
  • Memeler baş kaldırmış .
  • Azcık kilo vermişin başka fark göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ControlYourDream

Memeler baş kaldırmış .

ne desem bılemedım gözlerını adamın memışlerınden alamadın mı haylaz
  • Sen kötü olmuşsun yağ kaybetmişsin(sanki kötü bişeymiş gibi) hacmin gitmiş falan gibi yapılan yorumlara hiç bakma çok güzel bişey başarmışsın.Bundan sonra hacim için düzenli antreman yap ve beslenmeni ayarla protein-karbonhidrat-yağ dengesini ayarlayıp öyle bi diyet oluştur.Makarna pilav en iyi karbonhidrat depolarındandır bunlardan bol ye ama sosunu yağını abartmadan ye.Amac karbonhidratı almak yağlanıp dobileşmek değil.Proteini vücut ağırlığının 2 katı gr kadar alacaksın.Tavuk göğsü,yumurta en saglıklı protein depolarındandır.Abur cubura fazla girme.Bulk ve definition terimlerini araştır internetten.İstiktrarlı bi şekilde devam et 1 yıl sonra buraya fotoyu koydugunda şuan kötü bişey yapmışsın gibi yorum yazanlar susup kızarırlar bilgisayrın basında.Protein tozu olarak optimum nitrution whey. şuan piyasadaki en kaliteli tozların başlarında gelir.
  • Gözle görülür değişim sağlamışsın kardeşim ancak dikkat etmen gereken şey bunu koruyabilmek eski düzenine dönmen her şeyi bozar dikkatli beslenmeye spora devam ....
  • Buradakileri sakın ciddiye alayım deme.Sana samimi söylüyorum çok değişmişsin ve gayet iyi olmuşsun.Sağlıklı olan ve bana göre ideal olan vücut budur.Daha da geliştirebilirsin tabii ki.Ama internetten araştırıp protein tozu ek besin diye almaya kalkma.Eğer çok ileri gitmek istemiyorsan(ki bence istememelisin) protein tozuna gerek yok.Beslenme konusunda; 3 tam yumurta(her gün),yoğurt(her gün ,bol),baklagiller,2 haftada bir kırmızı et yiyerek gayet sağlıklı ve bu halinden daha gelişmiş bir vücuda sahip olabilirsin.Protein tozu konusunda zararlı diye neredeyse hiçbir kaynak bulamazsın.Zaten dozunda kullanıldığında zararlı değil ancak gereksiz.Ek besin diye diye bunları gençlere kakalamaya çalışıyorlar.VG konusunda ek besin pazarı oldukça büyük bir ekonomik hacme sahip yani çok para dönüyor.O yüzden eğer hedefin çok gelişmek değilse protein tozuna gerek yok diyorum.
  • Yorumlarınız için teşekkür ediyorum .
  • Yağları atmışsın ama artık iyi bir beslenmeyle kas gelişimine odaklan. 3-4 saatte bir ye günde en az 4 öğün ye. Sadece günün son öğününde basit karbonhidrat alımından kaçın ve herdaim şekerden ve hamurişinden, cips-kızartma gibi yağlılardan uzak dur. Ben de bu yaz 10-12 kilo verdim artık dediğim gibi gelişmeye çalışıyorum, unutmazsam ss de atarım konuya
  • ben hergün yaklaşık 4km yürüyorum ama gram kilo vermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yağları atmışsın ama artık iyi bir beslenmeyle kas gelişimine odaklan. 3-4 saatte bir ye günde en az 4 öğün ye. Sadece günün son öğününde basit karbonhidrat alımından kaçın ve herdaim şekerden ve hamurişinden, cips-kızartma gibi yağlılardan uzak dur. Ben de bu yaz 10-12 kilo verdim artık dediğim gibi gelişmeye çalışıyorum, unutmazsam ss de atarım konuya

Aynen dediğiniz gibi yapıyorum hocam bakalım artık hacim kazanmaya çalışcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theonorm -- 21 Kasım 2012; 18:05:05 >
  • valla 8 kilo vermen kötü ama fit bi vucuda sahip olmak içinde iyi birşey. Yağları yakmıssın. Çok düzenli ve iyi beslenirsen proteinlere amino asitlere creatinlere gerek kalmaz. Ama böyle kendine ay belirleme 4 ay da böyle oldu 10 ayda böyle oldu diye, istegini kırar bu. Kışa girdik zaten, çok düzenli beslenip peyniri sütü sofradan eksik etmezsen , yaza kadar iyi vucud yaparsın.
  • Kilo vermişsin iyi değil. Çok da fark göremedim açıkcası

Ben 1.5 aydır yapıyorum ve inan gözle görülür değişmeler var: Kollarda, omuzda, karında ve göğüste ciddi anlamda kas oldu. Bacaklarda da gelişme var ama kollar kadar değil.

1 ay sonra ben de açıcam forum o zaman koyucam foto.

1.79 boy, 66 kiloydum başladığımda
    70 kilo oldum.
    Protein tozu falan almıyorum. Her spordan sonra 1 litre süt içmeye başladım bu haftadan itibaren. Yumurta sık yerim, et türü ürünler tüketirim. Dengeli ve düzenli beslenirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necessa®i -- 21 Kasım 2012; 18:18:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.