beyler bunun modelini mi yükseltsem yoksa bunu satıp kida testokul falan gibi bir yayından sıfıra mı girsem asırı kararsız kaldım. sıfır kitabın zevki de bir başka oluyor. |
3-4-5 tyt matematik 2022 model çıktı (2. sayfa)

-
-
Hocam sınavdan çıkalı 2 hafta olmadı ne çabuk adapte olup da soru hazırlayıp yayınladılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
345 soru bankalarını önermiyorum fizik hariç ama denemelerini mutlaka çözün
beyler bu forum 1-2 sene evvel 8-15-17 barındıran soruları çözmez biz 3-4-5 den başka üçgen bilmeyiz derdi.
Foruma kazara m yazsam mesaj kutuma 18 tane 3-4-5 mesajı gelirdi. bir anda bir u dönüşü olmuş beyler nedir bunun sebebi kötüleyene para veriyolarsa bu kardeşinizi mahrum bırakmayın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bilemiyorumaltanb
Hocam sınavdan çıkalı 2 hafta olmadı ne çabuk adapte olup da soru hazırlayıp yayınladılarHayır genel süreçten bahsediyorum yani sene içinde çıkaracağı kitaplardan yani çünkü 18-19 basım ayt mat denemeleri cok saglamdı 20 sınavından sonra vites düşürdüler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende öyle yapıyorum bitince orta seviye denemeler çözücem
almayın bu kadar kısa sürede kendilerini 2021 gibi bir sınava adapte edemezler 345e benzeyen tek soru ayt mat güneşli soruydu
-
345 kötü aga artık cidden
-
Balon
Kapadokya balonu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Açıpta inceleyen yok mu? Dedikleri gibi bu kadar kısa sürede bir kitabı yenilemek mümkün değildir. Muhtemelen geçen seneki denemelerdeki sorulaari serpiştirmişlerdir
Bu seneki sınav faciasından sonra, kısa sürede yeni kitap piyasaya süren hiçbir yayınevini ciddiye almam. 3 -4-5 de buna dahil.
-
Neredeyse herkes bu sınavdan sonra 345'i lanetlemeye başladı bu sene herkes 3d fanı. Sınava benzemiyor diye kimse beğenmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Paul Sartre -- 6 Temmuz 2021; 10:0:36 >
Hicbiri sinava benzemiyor ki osym tarzini hem turkcede hem matta yakalamakta cok basarisiz yayinevleri
sahsen bu sene 345den beklentiliydim Türkçe bölümü hariç. Türkçe yazabilen yok piyasada zaten kpss dgs ales ygs lys yks çıkmışlarını çöz daha iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: CENGaver.
Açıpta inceleyen yok mu? Dedikleri gibi bu kadar kısa sürede bir kitabı yenilemek mümkün değildir. Muhtemelen geçen seneki denemelerdeki sorulaari serpiştirmişlerdirBende 2020 basım 2021 basım 6lı tyt denemelerinin ikisi de vardı 2020 basım denemelerindeki soruları 2021 branş denemelerine koymuşlardı yani yapmadıkları şey değil dediğiniz olmuştur muhtemelen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X