Şimdi Ara

3-4-5 TÜRKÇE SORU BANKASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
2.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• MOR RENK GÖRÜNCE ALASIM GELİYOR...SIRF RENGİ İÇİN ALACAĞIM..........

• Fizik ve geoyu bir an önce çıkarsalar keşke.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geo çıkar artık hocam ortalığı bi yık artık

Not:Oğlum mor çok güzel lan vay be
  • çözümlü değilse alınmaz. bir sürü çözümlü kaynak varken üstelik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6lue -- 30 Ekim 2018; 22:5:46 >
  • Sizce limit mi cozulmeli yoksa 345 mi? Henüz incelememişsinizdir tabi ama merak ettim

• Çözümleri 2-3 aya anca biter diğer kaynaklar çözümlüylen şuan 345 alınmaz bio kimyası da öyle

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michel De Perneke

Sizce limit mi cozulmeli yoksa 345 mi? Henüz incelememişsinizdir tabi ama merak ettim

345 in hicbiri kaynagi zor degil. Kolay orta ve ortanin cok az ustu sorulardan olusuyor. Limit ise piyasanin en zor kitabi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 3.5 Ay kaldı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sizce limit mi cozulmeli yoksa 345 mi? Henüz incelememişsinizdir tabi ama merak ettim
    Biri at bir eşek

Tabi ki limit çözülmeli. Limit bu işin piridir üstad. Tabi bunun nasıl olacağını bilemeyiz ama limiti pek tercih geçebileceğini hatta yanına yaklaşabilecegini sanmıyorum

• Limitin tüm kaynaklari icin ayni seyleri soyleyebilir misiniz ? Mesela limit fizik kimya soru bankalari hakkinda ne soylersiniz?

• Biraz daha erken çıkarsalardı keşke. Elimde artık kitap var. Bir de Geo, Fizik ve Edebiyat çıksa bir an önce keşke.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 31 Ekim 2018; 8:59:55 >
  • neinname kullanıcısına yanıt
    Hocam bu senekiyle geçen seneki 345 mat aynı mı?

• quote:

Limitin tüm kaynaklari icin ayni seyleri soyleyebilir misiniz ? Mesela limit fizik kimya soru bankalari hakkinda ne soylersiniz?
    Limit fizik ve kimyası o kadar iyi değilmiş diye okudum bir yerden. Ayrıca Nihat bilgin fizik ve aydın, palme kimya gibi yayınlar varken limit alınmaz

• Değil hocam. Çok fark var hatta.

• Hangi mat? Ayt mi, tyt mi?
  • Limit türkçe edebiyat dışında iyi değil bana kalırsa. 345 türkçeyi merak ettim ama. 345 kimya bi ses getirdi ama inceleyince biraz saçma bi kitap gibi geldi bana sınavla pek alakası yok soru tarzlarının. Biyolojisi zaten direk sıradan bir biyoloji kitabı izlenimi verdi. Çözmek lazım tabi yine de kesin kanı için. 345 matematikteki başarısını diğer branşlarda şuana kadar göstermedi bence. Fizik ve türkçeyi merak ediyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çözmeyin abi allah aşkına çözmeyin kimya biyolojiyide çözmeyin çünkü fenin tarzı uymuyor dimi nolur çözmeyin
  • Limiti incelemedim ama mesela paragraflarda nasıl soruyorlar, ösym'nin paragrafları genelde güncel hayattan paragraflar oluyor 345'in soruları Ösym yakın oluyor baya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.