Şimdi Ara

3-4-5 LYS Matematik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz önce 1. denemesini çözdüm ve maşallah boru gibiydi. YGS matta 37-2 yapan biri olarak temelim de var, konuları da biliyorum ama 50 civarı geldi. Ve adam LYS seviyesinin altı yazmış abi siz ciddi misiniz eğer bu altıysa lys seviyesini merak ediyorum.

• Cok ovuyolar bu denemeyi nasil hocam iyi mi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-03F61F2BE -- 9 Mayıs 2017; 19:41:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de böyle bir konu açmıştım dün.Sen o seviyelere inanma
  • quote:

Orijinalden alıntı: FahreKnight

Cok ovuyolar bu denemeyi nasil hocam iyi mi??

Hocam çok zor, kendinizi zorlamak isterseniz göz atın derim ve git gide zorlaşıyor ben daha 1.yi çözdüm ama soruları gerçekten kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Ben de böyle bir konu açmıştım dün.Sen o seviyelere inanma

Hocam varya içime su serptin he :D
  • Seviyelerle alakası yok, ben de sizin gibi 37.5 yaptım ygsyi. bunun ilk denemesinde 58 yapmıştım sanırım. moral bozmaya gerek yok yani deneme lysden gereğiyle zor. ancak çözülmesi gerek gerçekten kaliteli.

Edit: Gittikçe zorlaşıyor denemeler ancak 2. ve 3. denemenin daha kolay olduğunu düşünüyorum. yazar kimse fikri pek yok zorluklarla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 9 Mayıs 2017; 19:56:31 >
  • Dediginiz kadar cok zor degil orta hatta biraz alti deneme gitgide zorlasiyor 4 e kadar cozdum sorular guzel kaliteli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek

Seviyelerle alakası yok, ben de sizin gibi 37.5 yaptım ygsyi. bunun ilk denemesinde 58 yapmıştım sanırım. moral bozmaya gerek yok yani deneme lysden gereğiyle zor. ancak çözülmesi gerek gerçekten kaliteli.

Edit: Gittikçe zorlaşıyor denemeler ancak 2. ve 3. denemenin daha kolay olduğunu düşünüyorum. yazar kimse fikri pek yok zorluklarla

Sanki 2.deneme 1'den bir tık daha mı kolay ne
  • Abartmayalım bence kendimizi kandırmak gerekmez, sonra lys den sonra çuvallamak olmasın. İlk denemeyi bende bugün çözdüm boru gibi vs değil hocam. Çok kolay olan da çok zor olan da 5-6 soru var kalanlar orta seviye. Endemik 15 liyi çözüyordum öncesinde. Emin olun bunun 2-3 katı zorlukta. İeride zorlaşacaktır tabi ama ilki zor değildi.
  • Beyler yapmayın, daha önce okyanus çözdüm, 1 tane endemik çözdüm, 1 tane de ismini hatırlayamadığım tanınmayan bi yayın çözdüm böyle değildi. Bu fena çarpıyo :S
  • Kolay zor yazıları insanları etkileyelim satalım diye yazılmış. Cidden alakası bile yok. Ama ygs denemeleri efsaneydi.

• LYS denemeleri kişiden kişiye çok değişiyor, bence de zor bir denemeydi 55 net. 2. biraz daha kolay 3. ve 4. hard seviye geri kalanlar duruyor.
  • Ygsde harika iş çıkardı 345 çok yakındı sınava lys de öyle olur umarak endemikten sonra çözmeyi düşünüyorum

• 37-2 yapan adam 50 yaptıysa bizim hiç bulaşmamıza gerek yok

• ygsde 23 net yaptım ilkinden 65 yaptım bana mı kolay geldi sadece :D
  • abartmayın boruluk bi durumu yok ama 2016 nın üstünde olduğu kesin,bu boruysa sonuç derece ne akum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schizzo -- 9 Mayıs 2017; 22:8:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: odtulu.mezun

abartmayın boruluk bi durumu yok ama 2016 nın üstünde olduğu kesin,bu boruysa sonuç derece ne akum

Hocam sonuç derece en azından derece adı üstünde, tutup ösym seviyesinin altında yazmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

37-2 yapan adam 50 yaptıysa bizim hiç bulaşmamıza gerek yok

37 2 yapan adam 50 yapıyorsa onda sıkıntı var 29 4 yaptim 3y 1b var

• quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

37-2 yapan adam 50 yaptıysa bizim hiç bulaşmamıza gerek yok

53 yapmışım hocam. 27 netlik kayıbın 12si matematik kısmından gelirken 15 soruluk kısım geometriden gelmiş. :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taizun -- 9 Mayıs 2017; 22:24:47 >
  • Beyler 3. Deneme nasıl sizce ilk deneme cidden basit degil ama 3. Deneme sanki biraz basit geldi cozenler yorumlar mı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.