Şimdi Ara

3 4 5 1.denemem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sos 16net
    Mat 30net
    Fen 30net normalde (34 36 arası)
    Problemler çok beğendim güzeldi zamqnım yetmedi bile diyebilirim 60 dk ayırdım fende çelişki çoktu türkçe zorladı gibi beni sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes fen hariç diğerlerini iyi yapar bu denemede sende tam tersi olmuş. Feni zordu bu denemenin ancak mat ve türkçesi zor değildi.
  • Bende bir kaç yoruma baktım öyle olmuş galiba yorgunluktan ve konstreden kaynaklanan birşey galiba dershane çıkışı çözmemek lazım

• Hocam fen icin 2 haftalik muthis bir tavsiye verir misin mf olmama ragmen tm gibi yapiyorum!!!

• Hocam kaç net yapıyorsunuz genelde size kendim çalıştığım sistemi anlatayım 2 fizik 2 biyo 2 kimya kitabı bitirmiştim bunlardan birer tanesini ekim ocak arasıydı diğerleride tekrar amaçlıydı ama şuan az bir süremiz kaldığı için bence bol bol tekrar ve fen denemesi kasmaya bakın konu çalışılmaz diyenlerede bakmayın son haftaya kadar da çalışılır konu eksiği varsa günde en az 3 fen denemesi ve konu tekrarı deneyin

• 1. Denemesinden 120 net yaptımda fende 11 tane yanlış beklemiyordum. Diğer bölümler ayarındaydı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mimarbey2458

Hocam kaç net yapıyorsunuz genelde size kendim çalıştığım sistemi anlatayım 2 fizik 2 biyo 2 kimya kitabı bitirmiştim bunlardan birer tanesini ekim ocak arasıydı diğerleride tekrar amaçlıydı ama şuan az bir süremiz kaldığı için bence bol bol tekrar ve fen denemesi kasmaya bakın konu çalışılmaz diyenlerede bakmayın son haftaya kadar da çalışılır konu eksiği varsa günde en az 3 fen denemesi ve konu tekrarı deneyin

Sağ olun hocam!!!

• bende de türkçe 34 sos 20 mat 31 fen 20... açıkcası problemleri beğenmedim hiç biri zorlamadı zaten matı genel olarak kolaydı boşlarım geodan oda 0 olduğumdan ancak feni 2016 seviyesinin gayet üstündeydi baya bilgi gerektiriyordu iyi gelmiş sizin.
  • Hedef kaç ona göre yorum yapayım?

• Hedefim daha çok net benim hocam 34 35 mat 36 fen 30 32 arası türkçe 20 sos

• Mimarbey2458 M kullanıcısına yanıt
    Bu netler 10-15 bine tekabül ediyor yanılmıyorsam.

Şimdi gelip çıkışacaklar olabilir ama 3-4-5 bu sene kaliteli de olsa nispeten kolay bir deneme yapmış netlerini biraz daha yükseltmen ve çalışma temponu düşürmemen lazım.

• Hocam sizce günde 1 deneme artık 1 mat bölüm frn bölüm denemesi yeterlimi sınava kadar toparlarmıyım

• Mimarbey2458 M kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer eksik konun yoksa bölüm denemesi üstünden gitmen senin yararına olur son hafta zaten full tekrar ve deneme gidersin.

• ben türkçeden 35 sosdan 27 mattan 35.5 fendende 29 yaptım normalde fenim daha yüksek 1.denemeye göre hedef ygsde ilk 30k sizce nasıl oluru var mı ? teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.