Şimdi Ara

3,3 litre/100 km *** Yeni Mitsubishi Mirage

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
13.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

uzun zamandır konu açmıyordum.

yeni Mitsubishi Mirage nin ayrıntıları belli oldu.

ülkemize 2013 model yılı olarak gelmesi beklenen mirage mevcut coltun yerine geçecek.

colttan en azından görsel olarak ufak bir araç. daha ziyade nissan micraya benzemekte.

BAZI EK BİLGİLER: AĞIRLIK 880 KG!! DÖNÜŞ YARIÇAPI 4.4 METRE bunlarda sınıfındaki en iyi değerler.

coltta dışarıdan ufak görünen bir araçtı. belki mirage de iç hacimde bir sürpriz yapabilir.

araç 1.0 lite 69 beygir 86 nm tork 3 silindirli mivec motor ve mitsubishinin son versiyon invecs 3 cvt otomatik şanzımanı ile beraber gelmekte. manuel vites yok.

henüz ülkemizdeki donanımları belli olmamakla beraber otomatik klima 2 havayastığı, start stop sistemi, geri kazanımlı fren sistemi standart özellikleri arasında olacak.

başlıktan da anlaşılacağı üzere aracın en önemli özelliği olağanüstü ekonomik oluşu.

şehir dışı tüketimi 3.3 litre. 1 litre ile 27,2 km yol alabilmekte. otomatik vites tüketimi ile tabi.

teknik verilerden anlaşılacağı üzere performansta bir iddiası yok. ama bu tüketimle şu an için rakipsiz.

japonyada da şu ana dek üretilen en ekonomik benzinli araç olarak tescillendi.

fiyatının şu andaki colttan düşük olması bekleniyor.

ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

http://www.mitsubishi-motors.com/publish/pressrelease_en/products/2012/news/detail0850.html

hayırlı günler.

3,3 litre/100 km ***  Yeni Mitsubishi Mirage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Ağustos 2012; 13:48:50 >

• Hem Colt hem bu durmalı bence. Colt'u kaldırmasınlar.
  • colt çoktan kalktı.

tabiri caize kalıbı kırdılar :)

fabrikası bile satıldı. hemde 1 euro ya.

artık coltun fabrikasında son duyumlara göre mini üretilecekmiş.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 8 Ağustos 2012; 12:34:07 >
  • ıyı bı haber sehir ıcı kullanım ıcın tercıh edılebılır. Paylaşım ıcın tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir içi verisini bulamadım ama şu anki colttan yola çıkarsak; 5.6 şehir dışı 7.3 şehir içi.

bu da en falzla 5.5 şehir içi olması gerek.

bu bağlamda 4.3 dan 24 kr şehir içi tüketim etmekte.

şu anki colta göre ( colt şu an 32.2 kr tüketmekte) yüzde 25 daha ekonomik.

hayırlı günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

colt çoktan kalktı.

tabiri caize kalıbı kırdılar :)

fabrikası bile satıldı. hemde 1 euro ya.

artık coltun fabrikasında son duyumlara göre mini üretilecekmiş.

hayırlı günler.

Bu araç Colt'un yerini tutmaz bana göre. Sıfırdan başka bir araç üretmeli Colt olmayacaksa.
  • A sınıfı araçlar arasında tipi en yakışıklı olan bu..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şirin şeker bir A segmenti olmuş,
  • Şehir içi için harika bir araç, tipi de çok hoşuma gitti. 3,3 ortalamayı otomatik vitesle yapıyor olması da ayrıca takdire şayan. Ben tuttum.
  • mitsubishi rezalet boyutunu aşarak giderek komikleşmeye bile başladı...ülkemize hitap edebilecek adam gibi ne bir arabası var ne de bir projesi...bu gidişle arabalarımızı hurdacıya satacağız...
  • LPG takilipta tadindan yenmez
  • TEMSA bu aracin 2013 model olanlarini anca 2014'te falan getirir. 2013'te elde kalan 2012 coltlari satmaya calisirlar.
  • bayanlara hitab eder, neden dizel yapmadılar ki şunu.. 2 lt ortalama ile gezerdik :)
  • mitsubishi'nin 1 nisan şakası falan mı bu
  • Kaç litre tükettiğini bilemem de aktarmada bir mucize yapmadıysa mitsu bu araba yerinden kalkmaz.
  • Şehiriçi kullanım için birde bayan kullanımı için uygun bir araç.
  • Polo Bluemotion 1.2 TDI alırdım. Eğer alacaksam. Tipi falan daha güzel. Bir de 35mm yay taktırdın mı ekonominin gözüne vururdum.
    Chip de ekletince 95PS olurdu.
  • colt tan farklı gibi, yani coltu kaldırmasalar daha iyi olur.
  • Birde tüp taksan yakmaz bu araç.Koklar gazdan hafif hafif.Ver gazı ver ver ver.
  • 4lt LPG yaksa, 4x2.09=8,36krş/km..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.