Şimdi Ara

3.200TL Toplama Pc Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bütçem aslında 3.000TL ama zorlayarak 3.200 çıkarabilirim.Monitör dahil bi sistem istiyorum günün yarısından fazla açık kalıcak antalya'da zaten hava çok sıcak sisteme bir soğutucu eklerseniz sevinirim.Şimdiden Yardımlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim.(Sistem Önerisi Vatandan olursa iyi olur)

• XIGMATEK LOKI II 775/1156/1155/1150/1366&AM2/AM2+/AM3 İŞLEMCİ SOĞUTUCU

MSI H97 GAMING 3 Intel H97 Soket 1150 DDR3 1600Mhz HDMI&DVI&DP Anakart

WD 3.5" 1TB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 64MB Cache Harddisk

GSKILL 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram

CORSAIR CARBIDE SERİSİ CHAMP/SPEC-02 80PLUS 650W KIRMIZI FANLI MidT ATX KASA

MSI R9 280X Gaming 3G GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.2 Ekran Kartı

Intel Core i5 4590 Soket 1150 3.3GHz 6MB Önbellek 22nm İşlemci

AOC 21.5" E2270Swn GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

Hepsi 3212tl oldu.vatandan topladım.İntelin işlemcileri çok ısınmıyor ayrıca içinden çıkan stok soğutucuda iyi iş görüyor deniyor ama sıkıntı çıkmaması için yine ekledim bi tane soğutucu yukarı.
  • emrebdt kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle önerileriniz için çok teşekkür ederim dolar şuan çok uçuk dolar düştüğünde ve haftasonu indirimiyle bu sistemi çok daha ucuza almam mümkün dimi birde ekran kartı MSI Ekran kartında hiç MSI önerisi görmemiştim niye bunu önerdiniz anlatabilirmisiniz.Bu sistem bana nekadar performans sağlar gta5 gibi yüksek oyunlarda.Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantura2 -- 26 Nisan 2015; 20:51:55 >
  • kantura2 K kullanıcısına yanıt
    Intel core i5 4590
    Msi h97 gaming 3
    Asus strix gtx970
    Kingston 2x4 gb xmp cl9 1600 ram
    Zalman z3 plus kasa
    Zalman le 500 psu
    Wd 1 tb cavier blue 7200 rpm hdd
    Dell e2214h 21.5" led dvi full hd monitör

Gta 5 dahil tum oyunlari full hd ultrada oynarsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 26 Nisan 2015; 20:58:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sizde MSi önermişsiniz nedenini sormak istiyorum birde monitörü vatanda bulamadım psu'nun en az 600 olması gerektiğini okumuştum biyerde o konuda ne diyorsunuz Teşekkürler
    Yazdığım sistemde güç tuketimi soyledir
    Islemci 84 watt
    Ekran karti 140 watt
    Ram anakart hdd toplam 60 watt toplami 300 watt bile etmeyen yeni nesil parcalara kim 600 watt oneriyor merak ediyorum oraya 6990 veya 7990 yazmadik ki veya gtx 690 yazmadik ki yeni kartlarin guc tuketimi cok düşük amd hariç tabi

• anladım hocam bilmiyordum aydınlattığınız için saolun birde neden MSI önerdiniz ekran kartını hiç MS görmedim internette araştırdığım kadarıyla.Tekrar dediğim gibi monitörü vatanda bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantura2 -- 26 Nisan 2015; 21:33:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Dedigim monitör sinerji.gen.tr de mevcut

Msi güzeldir sogutmada ve oc hızlı gelir cogu bu yuzden alınır ozellikle r9 280 de rakibi yok bence fiyat performansda

• emrebdt nin önerdiği kasa iyimi o daha akıllıca geldi bana birde monitörü vatandan önerirmisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kantura2 -- 26 Nisan 2015; 22:30:49 >
  • Abi seni konuya bekliyorum
  • I5 4590
    Gigabyte h97m d3h
    G-skill ripjaws 4x2gb
    Wd caviar blue 1tb
    Samsung 840evo 120gb
    Sapphire r9 280x
    Zalman z3
    Corsair xc600 600w

Ben vatandan topladım.Eğer sinerjiden olur diyorsan ordanda toplayabilirim.Zaten bi kaç parça sahte kabadayı'nın kine benzer o gtx 970 bazlı sistem toplamış iyi olmuş.Msi kötü değildir ben orda 280x içinde hangisi ucuzsa onu seçtim.Yalnız kabadayı'nınki 3200'ü geçiyor.
    Evet Sahte kabadayı'nın topladığı sistem bütçeyi aşmış ben senin topladığın sistemi daha çok beyendim sadece ekran kartını asus alıcam r9 280x ile Asus strix gtx970 arasında çok büyük farklar olurmu senin önerdiğin sistemden nekadar verim alırım
    Acikcasi gtx 970 ve 280x arasinda guzel fark var youtubeden bakabilirsin ama arasindaki fiyat farkida guzel
    280X in performansida iyidir en kotu high acar sen bi bak youtubeden testlere.

içime kurt düştü şimdi napsam acaba dolar düştüğünde haftosonu indirimi kombosuyla bu ekran kartını ucuza kapatabilirmiyim
    Dolar dusmez bence bekleme dolari.Ama haftasonu veya webe ozel indirim bekleyebilirsin.Birde sinerji var ordan almak istersen daha ucuza gelior ama bazi parcada orda olmuyor karisik al bence.

• kardeş hatan ver tdp ile güç tüketimini karıştırma
  • İlla Vatan'dan olmalı mı?
  • Malesef :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.