Şimdi Ara

3.2 MP.KAMERALI SAMSUNG P850 SATIŞA ÇIKTI... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
13.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Samsung E7 serisindeki başarısıyla Nokia tekelini kırmış, satışta ciddi bir pazar payı kapmıştı. Benzer birşey denemişler tamam özellikle iyi de ergonomi sıfır bu telefonda. Boyutlar günlük kullanım için orantısız olmuş. Samsung SE ve Nokia'nın iyi yönlerini alıp biraz basitleştirip kulanıma uygun hale getiren bir marka. Fazla derinlere açılmaya gerek yok
  • p850 ye kaç gb lık kart takalım mailim aga3461@hotmail.com 1 gb kaldırır mı telefon yavaşlamasın. yoksa 512 li yeterli mi? acil cvp lütfen
  • güzel tlf
  • quote:

Orjinalden alıntı: casanovaking23

güzel tlf

Şimdi bunu söylemek için koca konuyu mu hortlattın sen Ama sana katılıyorum güzel telefon
  • BJKK Sendemi P850 kullanıyosun, çok karşılaşmaya başladıkta
  • quote:

Orjinalden alıntı: noxco

BJKK Sendemi P850 kullanıyosun, çok karşılaşmaya başladıkta

Yok ya nerde o kadar para bende İmzamda yazıyor teesüf ederim , ben Samsung X700 kullanıyorum . Nokia 3100 kullanırken birden buna terfi ettim şaşırdım . Ama Samsung'un diğer telefonlarını da hatta diğer marka telefonları da takip etmeye çalışıyorum. Bizim X700 kullanıcılarının da hiç resim ekleme adetleri olmadığı için, ben de burda kendimi avutuyorum Beklerim X700 konusuna da Orda da benim çektiğim fotoğraflar var işte kendi çapımda, P850 den sonra artık ne kadar foto denir bilinmez

http://forum.donanimhaber.com/m_5567280/mpage_1/key_Samsung%252CX700//tm.htm#5567280

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 16 Mayıs 2006; 18:34:37 >

• çok tatlı bi telefon yaaa
  • merhaba. bana yardımcı olabilecek tüm p850 kullanıcılarının yardımlarını bekliyorum. sorum şöyle:p850 telefonuma 1 gb micro sd card olduğu halde. sadece 10 dakika video çekimi yapabiliyorum. direk çekimleri sd carta yaptırabilmem konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ender803

merhaba. bana yardımcı olabilecek tüm p850 kullanıcılarının yardımlarını bekliyorum. sorum şöyle:p850 telefonuma 1 gb micro sd card olduğu halde. sadece 10 dakika video çekimi yapabiliyorum. direk çekimleri sd carta yaptırabilmem konusunda bana yardımcı olabilecek arkadaşların cevaplarını bekliyorum..

bende D600 var ama P850 ile aynı menü sistemi var. maalesef direkt olarak karta çekim yapamıyorsunuz.benim size tavsiyem telefonun hafızasını mümküm olduğunca boş bırakmanızdır ve telefonun hafızasına kaydedip ordan karta kopyalamanızdır,ancak bilgisayardan herhangi bi video falan telefona atacaksanız direkt olarak karta atabilirsiniz, bluetooth veya usb kablo ile!

• quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

3.2 MP.KAMERALI SAMSUNG P850  SATIŞA ÇIKTI...

bi de videolarını ekledim(w800i ile yanyana ve açık);

http://rapid-share.de/files/17364166/video_sonyericsson_w810i_01.avi.html
    http://rapid-share.de/files/17364335/video_sonyericsson_w810i_04.avi.html
    http://rapid-share.de/files/17364432/video_sonyericsson_w810i_06.avi.html
    http://rapid-share.de/files/17364463/video_sonyericsson_w810i_07.avi.html

rapid ile share arasındaki - yi kaldırın..

valla arkadaslar bu samsung p850 topiğinde bu resimlerin ne işi var anlamış değilim burda sadece p850 tartısılır ve konusulur lütfen karıısklık yaratmıyalım p850 konusulurken birden bire sony ve nokia konusulur olmus yaa gercekten ban!!!!!!!

sanki konuyu bi tek ben değiştirmişim gibi üzerine yazmış..
    konu zaten değişmişti..ben sadece fotoğraf,video ekledim..göze battı..

herneyse arkadaş cezalı zaten..

• birebirdeetkili Kardeş sana pm attım 2 tane ama cevap vermedin.Telpa ya sordum micro mmc adamlar bilmiyor.Metrocity neresi oluyor ben konyadayım ama oldugunu bilsem atlar giderim ankaraya istanbula veya aldırtırım yardımmm plllssssss
    quote:

Orjinalden alıntı: birebirdeetkili

bizdevar 512 mmc micro
    metrocity de
    telpa 'da getirdik onu kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samonite -- 15 Haziran 2006; 19:52:10 >
  • Daha alalı 3 gün oldu harika bir telefon. Artık fotoraf makinası taşımaya gerek yok. Ama konuşma süresi çok az.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.