Şimdi Ara

3,2 benzinli Touareg alıyorum? (Alındı tavsiye ekran?) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
188
Cevap
1
Favori
44.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biraz sallamış. 20litre yakması ancak hep tam gaz hızlanma falan olursa olur.

VW o kadar yakmaz. Ferrari 458 yada Lamborghini değil bu araç. 10-15lt arası oynar tüketimin.

Gaz pedalını sakin kullanırsan 12-13 lt'yi geçmez.
  • Yeni nesil benzinli motorlardan olmayan 3.2 cc V6 Touraeg'e 12 litre yakar demek çok iyimser bir kanı bence...
    Uzun yolda sakin ve sabit hızda seyir halideyken belki dediğiniz rakamlar olabilir ama diğer türlü çok zor bence...

Edit: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmk -- 27 Nisan 2011; 9:30:54 >
  • Fuel consumption (outside city) 10.6 (10.8) l./100 km. ŞEHİRDIŞI
    Fuel consumption (combined) 13.5 (13.8) l./100 km. KARIŞIK
  • Dizel 2,5tdi araç ile 12-13lt yakıyordum şehiriçinde...

Siz hala 13lt yakar deyin
  • 50 bin lira bütçeyle alınıp binilecek araç değil.Dizel 3008 al.

• quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Dizel 2,5tdi araç ile 12-13lt yakıyordum şehiriçinde...

Siz hala 13lt yakar deyin

Evet 2.5 tdi (düz vites) 13-14 litre yakıyor demişti yakınım. Yalnız suva düz vitesi gitmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Fuel consumption (outside city) 10.6 (10.8) l./100 km. ŞEHİRDIŞI
    Fuel consumption (combined) 13.5 (13.8) l./100 km. KARIŞIK

Sehirici yaklasik 15-16 dir bunlar boyle ise. Genelde de katalog verisini tutturamadigimiza gore 15 ustu olacak demektir.
    Touregin yarisi falan agirliginda aracim 2.5 motorla s.ici 11 civari yakiyor hem de trafige girmeden.

Neyse sonucta yakittan onemlisi dogru duzgun kullanmayacaginiz araca neden o kadar vergi ve kasko parasi odeyeceksiniz ki.
  • bu araçla İstanbul'da 100 kmlik yol için 80 Tl harcarsınız. fazla km yapmayacaksanız çok da sorun olmaz gerçi ama bu seferde araç evin önünde yatacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Arkadaşlar biraz sallamış. 20litre yakması ancak hep tam gaz hızlanma falan olursa olur.

VW o kadar yakmaz. Ferrari 458 yada Lamborghini değil bu araç. 10-15lt arası oynar tüketimin.

Gaz pedalını sakin kullanırsan 12-13 lt'yi geçmez.

Kusura bakma ama sallayan sensin, 1.6 atmosferikle trafikte kaliyosun 12 litre yakiyor sen diyorsun ki 3.2 v6 motorlu 2.2 ton aracla en fazla 15 litre yakarsin. Ancak gulerler disarda soylersen

Ayrica sehir disi ve karisik tuketimleri vererekte olmuyor bu isler, sehiricinden bahsediyoruz biz burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

• quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: Akhilleus

.
    öldüm harbi konuyu açana cuk diye oturmuş

• benim aracimda ayni motora sahip cayenne 3.2 sehir ici 100 litre ile 400 -450 km sehir disi 650 -700 km yapiyor , gecen cumartesi bize 200 km uzaklikta bir sehire gittim gittigim yol 90 likti yol bostu ve hizim sabitti 100 km yaptiktan sonra daha nekadar yapar diye baktim 810 km yaziyordu gerci bu banada inandirici gelmedi ama neden omlasin ?
  • arkadaşlar gaza az dokundumu çok yakacağını sanmıyorum

zaten böyle bir aracı alacak kişi vergisini de ödeyebilir yoksa şahanın tiplemesindeki gibi biri olur

hatta bir laf var

aslan besleyen yemini düşünmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 27 Nisan 2011; 19:43:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekir27

benim aracimda ayni motora sahip cayenne 3.2 sehir ici 100 litre ile 400 -450 km sehir disi 650 -700 km yapiyor , gecen cumartesi bize 200 km uzaklikta bir sehire gittim gittigim yol 90 likti yol bostu ve hizim sabitti 100 km yaptiktan sonra daha nekadar yapar diye baktim 810 km yaziyordu gerci bu banada inandirici gelmedi ama neden omlasin ?

Depo kac litre onemli olan o.
  • depo 100 litre
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediQ

3,2 benzinli Touareg alıyorum? (Alındı tavsiye ekran?)

Kimileri 4 çeker, kimileri 747...

• inanılmaz bir slogan söyledin Gündoğdu, çok orjinal
  • quote:

Orijinalden alıntı: wagnerx

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: okanttnc

Biz bu aracın 2005 modelini fakat dizelini 275bin kmde sattik.

Şanzıman olarak sıkıntın olmasın. Aracın sanzımanı herhangi bir sorun çıkartmıyor. Motor bizim araçta kusursuzdu.

Bu araçta korkulacak tek şey. Eğer aracınızda havalı süspansiyon varsa buna iyice baktırın.

Kronik bir sorunu yoktur aracın. Kapı kollarının soyulmalarını ve cam açma tuşlarını saymazsak...

Motor cayenne 3.2v6 daki ile aynı. Bu araç ile yakıt olarak karma tüketimde 15lt yakarsın fakat ayağına hakim olursan.

İstanbulda yaşıyorsan aracın yakıt tüketimi 20lt civarinda olacaktır yoğun trafikte

Hay arkadaş ya bunun da mı kapı kolları soyuluyor? Ben de diyorum kaç para verdik kapı kolları çok kaliteli değil,demek koskoca Touareg'in bile soyuluyor.

Üstat kapı kollar bazı baktığım araçlarda çok kötüydü. Herşeyde istediğiniz gibi olmuyor. Bunu halletmenin ucuz bir yolu var mı? Yani cam açma ve kapı kollarının kaplaması falan değişir mi

Yok o değişmiyor.Kol komple değişiyor.Ben özel serviste sordum öyle dediler.Fakat sanayide başka bir teknik varsa bilemeyeceğim.Konsol kaplama yapıyorlar,belki kolları da kaplıyorlardır.Aslında araştırmak lazım hakikaten,kaplıyorlarsa benim de aklımda bir şey var

Bu arada bugün bir Touareg benzinli gördüm,aklıma direkt bu konu geldi

• Ben Hayır Diyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.