Şimdi Ara

3.16i vs 1.18i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Üniversiteye yavaş yavaş adım atarken araç tercihi yapma zamanı da geliyor. Amacım güncel görünüme sahip bir araç sahibi olmak olduğu için 1.16'yı eledim. Bütçe yaklaşık 115 desek ya 1 yaşında 1.18 alabilirim ya da 105 gibi 2013 <40bin kmde 3.16 tercih edebilirim. Bu kalan 10 bini de arabanın tadilatına harcadığımı düşünürsek hangisi mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoktorPilot -- 31 Mayıs 2017; 15:48:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3.16

• 3.16 1.18 leon fr fln bakarken honda civic hb aldım gidin bir test sürüşü yapın hoşunuza giderse değerlendirirsiniz.

• aralarındaki farkı anlayamazsın birbirlerine cok yakınlar ama isin icine 320 girerse isler degisir
  • Bence işin içine 320 de girmeli forumdaşların söylediği gibi. Ama onaylı ekspertiz servis raporu ve bir de ustaya göstermeden almayın. Evet masraflı olur alım ama en azından forumda açılan kaç konu oldu kandırılan. Hangi arabayı alırsanız alın bunları uygulayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014-2013 model c180 bak bence yada bmw 3serisini işin içine sokup kafaları karıştıralım derim.

• İplenmemekten Bıkan Adam kullanıcısına yanıt
    Borusan'dan almayı düşünüyoruz. Takip ediyorum hep 105te satışa çıkıyor 30bin km civarı 2013 3.16iler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 4 1.5 DCI vs Fiesta 1.5 TDCI
    10 yıl önce açıldı
    1.6 egea vs 1.5 megane
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 120i M Sport bi 5 10 civarı üstüne koyarsan alabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: oozgur16

120i M Sport bi 5 10 civarı üstüne koyarsan alabilirsin

Performans beklentim yok.

• F30

• Hocam seninle ayni durumdayim makyajlı 1,18i mi yoksa 2013 3.16 i mi tercih etmeliyim. Sen araç aldıysan hangisinde karar verdin tesekkurler

• DoktorPilot kullanıcısına yanıt
    Ben kazık yemişim o zaman ucuzmuş bayada bakmıştım halbusi.

115 Bin 316i yi 98 e aldım. Fiyatlar buysa bence alın ben bulamamıştım.

Edit: 316i hakkıdna soracağın soru varsa cevaplayabilirim 118i yi malesef bilmiyorum. Tek kişi kullanıyorum aracımı arka koltukları nerdeyse kullanmıyorum bile uzun yol yapan bir insanda değilim. Ancak 316i tercih ettim. HB araba hiçbirzaman hoşuma gitmedi. Yeniden araç düşünsem Ya Station Wagon Audi falan düşünürm ya da Sedan. HB nin bana göre hiçbir avantajı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 11 Mayıs 2018; 10:3:34 >
  • Konu 2017'den kalma
  • nacker kullanıcısına yanıt
    Ağır fake yedik nalet olsun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uza -00-

Ben kazık yemişim o zaman ucuzmuş bayada bakmıştım halbusi.

115 Bin 316i yi 98 e aldım. Fiyatlar buysa bence alın ben bulamamıştım.

Edit: 316i hakkıdna soracağın soru varsa cevaplayabilirim 118i yi malesef bilmiyorum. Tek kişi kullanıyorum aracımı arka koltukları nerdeyse kullanmıyorum bile uzun yol yapan bir insanda değilim. Ancak 316i tercih ettim. HB araba hiçbirzaman hoşuma gitmedi. Yeniden araç düşünsem Ya Station Wagon Audi falan düşünürm ya da Sedan. HB nin bana göre hiçbir avantajı yok.
    Golf aldım yaklaşık 9 ay önce ama yardım etme isteğinizden dolayı teşekkür ederim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buz_Adam32.

Hocam seninle ayni durumdayim makyajlı 1,18i mi yoksa 2013 3.16 i mi tercih etmeliyim. Sen araç aldıysan hangisinde karar verdin tesekkurler
    0 km Golf 1.4 TSI DSG Comfortline Golf'te karar kılmıştım ben. 97500e vermişlerdi 2017 Ağustos başında.
  • eski bi 6 serisi al hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ben geçen ay audi a3 sportback 1.0 tfsi 2018 model aldım onada bak derim şık modern ve sıfır araç
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.