Şimdi Ara

3.1.3 unlock?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefon kilit kodumu unuttum restore etmem gerekiyormuş. Telefon yurtdışından geldi imei kaydettirdik turkcelle bi sorun çıkmadı ama fake felan diyorlar gerçekmi onuda bilmiyorum yaklaşık 7 aydır sorunsuz kullanıyorum..3G nin 3.1.3 unlocku çıktımı jailbreak felan istemiyorum. ama daha önce de unlock da yapmadım hiç herşeyi anlatabilirmisinz yada link verseniz çok kötü durumdayım gitti cihaz :(

• Turkcell'e kayit ettirdysnz fake felan degildir merak etmeyin.
  • Maalesef henüz 3.1.3 için unlock çıkmadı...
  • Peki ama asıl sorunuma bi çözüm fikri olan yokmu ?!
  • Ne zaman çıkar peki? O zamana kadar telefonu kullanamayacakmıyım. Şu 4 haneli kod yüzünden telefonu restore etmek zorunda kaldığıma inanamıyorum? Telefon 3.0 aynı sürümde restore olmazmı?
  • İnternetten iPhone videolarına bakarak telefonunuzun orjinal olup olmadığını anlayabilirsiniz. Şuan için maalesef telefon olarak kullanamazsınız. 3.0 sürümünde restore etmek için internetten 3.0 versiyonu indirip itunes'tan shift+restore yapabilirsiniz.
  • bi yardımcı olsanız bilgisayardan az çok anlarım ama telefondan hiç anlamıyorum yönergeleri anlatan bir site olsa ben indirir yaparım lütfen bi yardımcı olun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Focus 3 3,5
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aşağıdaki linkten 3.0 versiyonu indirin;

http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-6582.20090617.LlI87/iPhone2,1_3.0_7A341_Restore.ipsw

Daha sonra telefonu PC'ye bağlayıp iTunes'u açın. iTunes'un sol tarafından iPhone'u seçin. Restore yazısı gelicek ekrana. Sfiht tuşu ile aynı anda restore'ye basın. Açılan sekmeden indirdiğimiz dosyayı seçin.

Restore olduktan sonra aşağıdaki linkten jailbreak+unlock yapabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_33013590/tm.htm

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert -- 21 Şubat 2010; 20:28:11 >

• Dostum itunes'in yeni sürümlerinde Shift + Restore ile son sürümden başka sürümü yüklemeye izin vermiyor...Yani 3.0 göstersende itunes 3.1.3 yüklüyor...Eski sürüm firmware yüklemek için itunes'in eski sürümlerini kullanmanız gerekiyor, kısaca zor bi olay...
    Bence şunu deneyin biraz yanlış girdikten sonra telefon içindeki bilgileri siliyor, aynı firmwareyi kullanabiliyorsunuz ama daha önce hiç denemedim sadece böyle olduğunu duydum, kaybedecek bişey yok denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Dostum itunes'in yeni sürümlerinde Shift + Restore ile son sürümden başka sürümü yüklemeye izin vermiyor...Yani 3.0 göstersende itunes 3.1.3 yüklüyor...Eski sürüm firmware yüklemek için itunes'in eski sürümlerini kullanmanız gerekiyor, kısaca zor bi olay...
    Bence şunu deneyin biraz yanlış girdikten sonra telefon içindeki bilgileri siliyor, aynı firmwareyi kullanabiliyorsunuz ama daha önce hiç denemedim sadece böyle olduğunu duydum, kaybedecek bişey yok denemekte fayda var

İtunes in eski versiyonlarını kullanmanız da bir şeyi değiştirmez.Ancak daha önceden 3Gs inizi Saurik server a kaydetmiş iseniz,itunes in apple server i yerine saurik server ına bağlanması şeklinde yanıltarak 3.1.3 dışında herhangi bir versiyon yükleyebilirsiniz.

Bunun dışında 3.1.3 versiyon yüklü iphone nunuzu jailbreak yaparak unlock çıkana kadar ipod touch olarak kullanabilirsiniz.

• 1.si jailbreak olmadan unlock olmaz...
    2.si 3G için 3.1.3 unlock u mevcut, ingilizanahtarında bilgileri var...
  • bi link verseniz ben bulamadım da?
  • bahsettiğiniz yerde ,3g için öneri var fakat 3gs için yok,ayrıca yurtdışından kaydettirenler denemesin deniyor,
    ilgili arkadaşlara duyrulur.

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

1.si jailbreak olmadan unlock olmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: delann

quote:

Dostum itunes'in yeni sürümlerinde Shift + Restore ile son sürümden başka sürümü yüklemeye izin vermiyor...Yani 3.0 göstersende itunes 3.1.3 yüklüyor...Eski sürüm firmware yüklemek için itunes'in eski sürümlerini kullanmanız gerekiyor, kısaca zor bi olay...

İtunes in eski versiyonlarını kullanmanız da bir şeyi değiştirmez.Ancak daha önceden 3Gs inizi Saurik server a kaydetmiş iseniz,itunes in apple server i yerine saurik server ına bağlanması şeklinde yanıltarak 3.1.3 dışında herhangi bir versiyon yükleyebilirsiniz.

Bunun dışında 3.1.3 versiyon yüklü iphone nunuzu jailbreak yaparak unlock çıkana kadar ipod touch olarak kullanabilirsiniz.

Beyler bu restore konusunda bende cok SIKINTI yasadim. 3.1.3 e gecmek istemedim unlock yok diye ve 3.1.2 indirdim internetten(pek cok yerden ayni dosyayi defalarca indirdim).Her SHIFT+restore yapip 3.1.2 yi secdimde Itunes kabul etmiyordu.Tam artik umudu kesmisken nerden indirdim hatirlamiyorum ama bir torrent dosyasi vasitasiyla 3.1.2 yi indirdim.Ve tekrar denedimde bu sefer Restore yapdi.Yani eski versiyonlar restore yapamazsin diye bir sey yok aslinda.Bunu bizzat yasadim.Itunes da son versiyon bu arada...Bunun disinda herhangi bir islem yapmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: omeryukselnet

quote:

quote:

Beyler bu restore konusunda bende cok SIKINTI yasadim. 3.1.3 e gecmek istemedim unlock yok diye ve 3.1.2 indirdim internetten(pek cok yerden ayni dosyayi defalarca indirdim).Her SHIFT+restore yapip 3.1.2 yi secdimde Itunes kabul etmiyordu.Tam artik umudu kesmisken nerden indirdim hatirlamiyorum ama bir torrent dosyasi vasitasiyla 3.1.2 yi indirdim.Ve tekrar denedimde bu sefer Restore yapdi.Yani eski versiyonlar restore yapamazsin diye bir sey yok aslinda.Bunu bizzat yasadim.Itunes da son versiyon bu arada...Bunun disinda herhangi bir islem yapmadim.

öncelikle sizin kullandığınız iphone 3gs mi, 3gs ise kaçıncı hafta ürünü .. bunları da belirtmiş olsaydınız bi fikir edinebilirdik. şu an için 3gs 39. hafta ve öncesi ürünlerde zaten sorun yok. sorun bundan sonra çıkanlarda.. ve nette bunu yapabilen biriside şu an için yok..

• quote:

Orijinalden alıntı: musssa

quote:

Orijinalden alıntı: omeryukselnet

quote:

quote:

öncelikle sizin kullandığınız iphone 3gs mi, 3gs ise kaçıncı hafta ürünü .. bunları da belirtmiş olsaydınız bi fikir edinebilirdik. şu an için 3gs 39. hafta ve öncesi ürünlerde zaten sorun yok. sorun bundan sonra çıkanlarda.. ve nette bunu yapabilen biriside şu an için yok..

Pardon yazmayi unutmusum 3G...

• quote:

Orijinalden alıntı: astramastra
    bahsettiğiniz yerde ,3g için öneri var fakat 3gs için yok,ayrıca yurtdışından kaydettirenler denemesin deniyor,
    ilgili arkadaşlara duyrulur.

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

1.si jailbreak olmadan unlock olmaz...

Ben zaten 3gs demedim. Benim telefonum 3G yurtdisi 3.1.3 jailbreak ardindan unlock yaptim kullaniyorum.
    Baseband iniz 04.26 ise bir sikinti yok, 3.1.3 orjinal firmware i indirin jailbreak yapon cydia ya girin ultrasnow u yukleyin gule gule kullanin.
  • bahsettiğiniz dosya hala duruyorsa upload etme şansınız ve biraz daha açıklama şansınız varmı 1-2 gündür araştırıyorum bir şey yapmayada cesaret edemiyorum ki :(
  • http://www.blogsdna.com/6952/unlock-iphone-3g3gs-3-1-3-with-ultrasn0w-0-92.htm

Böyle bir link var. Burada yapılabileceğine dair bazı şeyler anlatılıyor sanırım ama yeterli ingilizcem yok lütfen ilgili arkadaşlar çevirebilecekler bir baksın.
  • Bu arada ben 3.1.3 versiyona shift+restore ile 3.1.2 yükleyebilirsiniz demedim arkadaşlar. 3.1.2 versiyon olan cihazımı shift+restore yöntemi ile restore ettim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.