Şimdi Ara

3.1.2 ipod touch appsync nerden indiririm?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ipod touch appsync 3.1.2versiyonu için bildiğiniz link ? konu ilgili bölüme açıldı henüz cevap gelmediği için konu dısına acıldı

• cydia.hackulo.us cydia'ya ekleyip çekebilirsin.

• 12 dakikadır please wait diyor bildiğin r-a-pi-d-sh-a-r-e gibi bir link varmı veya başka bir link?
  • iPod dan Cydia programına girip cydia.hackulo.us adresini kaynaklara ekleyeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaT@L1Ty

iPod dan Cydia programına girip cydia.hackulo.us adresini kaynaklara ekleyeceksin.

ipod da cydia programı nerde
  • Jbli değilmiyor ipod jb li ise olması lazım hadi jb siz appsync ne I'sine yarayacak zaten crakcli uygulamalar için o
  • versiyon 3.1.2 jb li olmuyormu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaparsan olur.
  • ipod touch u eline birkaç gündür tutan biri olarak
    bildiğimiz su itunes bakıyoruz orda versiyon 3.1.2 yazıyor buda jailbreak li anlamına geliyor doğru?

oyun tema vsatmak için program yüklemek gerekiyormus, şimdi bu programı nerden nasıl yüklücez?
  • bi ben yapamadım galiba şu jbi kaç haftadır 1.1.5 i nasıl jb yaparım biri yardım etsin lütfen hatta pm.den msnini atarsa ordanda olur kaç gündür uğraşıyorum olmadıelinde resimli anlatım vs. olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

bi ben yapamadım galiba şu jbi kaç haftadır 1.1.5 i nasıl jb yaparım biri yardım etsin lütfen hatta pm.den msnini atarsa ordanda olur kaç gündür uğraşıyorum olmadıelinde resimli anlatım vs. olan var mı?

+
  • quote:

Orijinalden alıntı: masaüstübilgisayar

ipod touch u eline birkaç gündür tutan biri olarak
    bildiğimiz su itunes bakıyoruz orda versiyon 3.1.2 yazıyor buda jailbreak li anlamına geliyor doğru?

oyun tema vsatmak için program yüklemek gerekiyormus, şimdi bu programı nerden nasıl yüklücez?

Hayır jailbreak yapman gerek sonrada cydia gelicek
    oradan verdiğim sayfayı ekleyip appsync çekiceksin.
    Browserdan girersen açılmaz, ki sadece appsync bir işe yaramaz jb olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Husay

quote:

ipod touch u eline birkaç gündür tutan biri olarak

Hayır jailbreak yapman gerek sonrada cydia gelicek
    oradan verdiğim sayfayı ekleyip appsync çekiceksin.
    Browserdan girersen açılmaz, ki sadece appsync bir işe yaramaz jb olmadan.

jb için önerileriniz? hangi versiyon jb atılmalı?
  • O versiyonu nereden çıkardın Onun jb anlamına geldigini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

bi ben yapamadım galiba şu jbi kaç haftadır 1.1.5 i nasıl jb yaparım biri yardım etsin lütfen hatta pm.den msnini atarsa ordanda olur kaç gündür uğraşıyorum olmadıelinde resimli anlatım vs. olan var mı?

+

yardım edebilecek biri yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.